-----2010 KASIM hamişleri----

amin cnm bnm inş. darısı başınıza:)

Allah yardımcın olsun. Ben 50 gr mı zor kaldırdım 100 de bayılırdım sanırım. Çok mu yüksek çıktı ki 100 lük yükleme istedi ?

gobus güzel haberlerle gel inş kendi derdimden sana birşey yazmayı unutmuşum.....

sağol cnm, az önce doktorum aradı. dün bi yakınını kaybetmiş,cenazesi varmış.sadece renkli dopleri çektireceğim, dr. ile randevumuz yine c.tesi ye kaydı.

Doktor 100 ml glukoz yüklemesi istedi bu seferde uuuuuuuuuuuuuuuuffffff

100 lük iyi çıkar inşallah,hakkında hayırlısı olsun canım

Doktor 100 ml glukoz yüklemesi istedi bu seferde uuuuuuuuuuuuuuuuffffff

İnş güzel çıkar sonucun

sağol cnm, az önce doktorum aradı. dün bi yakınını kaybetmiş,cenazesi varmış.sadece renkli dopleri çektireceğim, dr. ile randevumuz yine c.tesi ye kaydı.
Vardır bir hayır canım, sağlık olsun

merhaba kıslar bende 25 haftalık gebeyim yani kasım hamişiyim
geçen hafta yaptım şeker yüklememi gitmeyenler için ilk yapılan 50grlık yüklemede aç tok farketmiyor benimki 141 çıkmıştı doktor sınırda diyerekten 100gr yükleyelim dedi ben bi gün sora aç tok farketmiyomuş diye bişiler aldım ağzıma kan almadılar bi sonraki güne kaldı
100gr şekerde kesinlikle sabah aç olacan aç karnına kan verip 100 gram şeker içecen bir saat geçince yine kan vercen ve bire saat aralıklarıyla iki kere daha kan verecen bu arada hiç bişey yiyip içmeyecen
Allahtan çektiğim bütün eziyete göre sonuçlarım normal çıktı

arkadaşlar benım canım acayip salam istiyo ya netten zararlı dıe okudum.gercekten zararlımı napmam gerekıyo
yemeeeeee
hosgeldıınnnnnnnn merak ettık ...bukadar kalcakmıydı dıdım atta ben Pur a ..herseyn guzel olmasına sevındım alısverıste bıtmıs oohh ne gusel...
seker yuklemen yapıldımı ?? catlasande yagalara devam et yaaslatır belkı :26:

hoşbulduk arkadaşlar...

13,5 kilo aldım turkuazm. hepsi üst tarafta bacaklarım isyanda ya beni de şişmanlat ya da bu koca gövdeyi taşıtma diye isyan ediyor
abooooo masallah mehtap bayaa ıyı almıssın dıkkat et azcık normal dogumda sıkıntı bılıosun kılolar
ya delımı bu ınsanlar hayret bısı yaaaaaaa
hzmetı fılan gec numara yap agrıo heryerım de baskaları yapsın da okadar kısıyı kafası bıle kaldırmazkı ınsanın
haydeeeeeeeee ..neyse kızını goruceksın yınede dımı bu dopler ne oluodu
145 çıktı canım sonuç
benımde1 48 dı 100lukte ıyı cıktı sanırım demıstım...ama dıkkat et o gune kadar..
1ooluksonucun ıyı cıksın tarıflerı ole verırım

hosgeldın aramısa
cınsıyetınız ne?
sekerın cıkmaması ne gusel gozun aydın

turkuaz bende aynı durumdayım
kayınvalidem görümcem 2 oğlu kocası kız kardeşim babam gelicek ve hepsi yatılı kalacak hadi annem ve kardeşim yardımcı olurlar da.......

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım aramıza...Geçmiş olsun çok ..Darısı benim başıma...İnşallah iyi çıkar bizimkide..

hoş bulduk kızım olcak allahın izniyle isimde kararsız kaldık
hayırlı evlat olsun ınsallah...
dusundugun ısımlerı yaz oylarız burda
kayınvalidem görümcem 2 oğlu kocası kız kardeşim babam gelicek ve hepsi yatılı kalacak hadi annem ve kardeşim yardımcı olurlar da.......
yok canım senın ısın daha zor
Allah yardımcın olsun
Hoşgeldin canım aramıza...Geçmiş olsun çok ..Darısı benim başıma...İnşallah iyi çıkar bizimkide..

maıl attım seker bı kontrol edermısın

bu kadar anlayışsızlık olur mu bilmem ki yaaa......sen daha kötü kalcaklar....:26: bana gelenler çoğu çoğu 3 saat oturup kalkcaklar ama ben çok fena grip oldum üstüne üstelik ne edelim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…