canım maşallah kelebeğine kocaman olmuş
ne güzel normal doğum olacak,sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
işleri hafifletmişsin,darısı başımıza
pur'cum sağol cnm,evet hasret gidereyim bugün kızımla
gobus güzel haberlerle gel inş kendi derdimden sana birşey yazmayı unutmuşum.....
Doktor 100 ml glukoz yüklemesi istedi bu seferde uuuuuuuuuuuuuuuuffffff
Doktor 100 ml glukoz yüklemesi istedi bu seferde uuuuuuuuuuuuuuuuffffff
Vardır bir hayır canım, sağlık olsunsağol cnm, az önce doktorum aradı. dün bi yakınını kaybetmiş,cenazesi varmış.sadece renkli dopleri çektireceğim, dr. ile randevumuz yine c.tesi ye kaydı.
Allah yardımcın olsun. Ben 50 gr mı zor kaldırdım 100 de bayılırdım sanırım. Çok mu yüksek çıktı ki 100 lük yükleme istedi ?
sağol cnm, az önce doktorum aradı. dün bi yakınını kaybetmiş,cenazesi varmış.sadece renkli dopleri çektireceğim, dr. ile randevumuz yine c.tesi ye kaydı.
100 lük iyi çıkar inşallah,hakkında hayırlısı olsun canım
145 çıktı canım sonuç
İnşallah canım.... Bu arada sağlık ocakları yapıyormuydu bilginiz varmı???
yemeeeeeearkadaşlar benım canım acayip salam istiyo ya netten zararlı dıe okudum.gercekten zararlımı napmam gerekıyo
hosgeldıınnnnnnnn merak ettık ...bukadar kalcakmıydı dıdım atta ben Pur a ..herseyn guzel olmasına sevındım alısverıste bıtmıs oohh ne gusel...mrb hanımlar... biraz geçmişe bakınayım dedim o kadar uzun zaman ayrı kalmışız ki yetişemedim okumayla. beni hatırlayanlar hatırlar ama yeni isimler gördüm topiğimizde bu da kim denebilir....
25 gündür ankaradayım... cuma günü artık evime dönüyorum. burda bütün kontrollerimi ayrıntılı usg mi vs. leri yaptırdım. işim bitti dönüyorum. her şey yolunda bebeğim de ben de iyiyiz Allaha şükür. bir de oğluma teyzesi ile birlikte alışveriş yaptık. o hafta için babsı da geldi. neler aldık neler. oto koltuğundan port bebesine, hastane çıkışları bir sürü tulumlar.battaniyelerini aldık. kışlık mevsimlik yazlık falan. ayrı parça zıbınlar üstler altlar aldım. havlusunu alt açmasını aldım. bir bebek arabası sanırım bir de beşiği kaldı eksik. bebek arabasını doğumdan sonra alma planım olduğu için sadece şimdilik fikir ediniyorum. annem de beşik kısmını düşünüyor. biz doğuma hazırız.... :)))
bu arada çok da kilo aldım. sizin kilo durumları nasıl bahsettiyseniz de o sayfalara yetişemedim bilmiyorum. ben 6. ayın bitimiyle şişmeye başladım. müthiş çatlaklarım oluştu. kulllandığım bebek yağlarının hiç bir faydası olmadı ya da oldu daha çok çatlayacaktım az çatladım bu da olabilir.işte bizden bu kadar
abooooohoşbulduk arkadaşlar...
13,5 kilo aldım turkuazm. hepsi üst tarafta bacaklarım isyanda ya beni de şişmanlat ya da bu koca gövdeyi taşıtma diye isyan ediyor
ya delımı bu ınsanlar hayret bısı yaaaaaaaofff kızlar ben ne edem nerelere gidem hapşırık burun akıntısı aldı beni az öncede görümcemi aradım gelenlerin nüfusu artıyor atcam kendmi bi yerden aşağıya ( lafın gelişi ) yaaa çıldırcammmm 10 kişiden fazla olcaz ne edem neeeee....sizede gına getirdim ama ne edim derdimi paylaşacak kimsem yokkkk off offfff.....
haydeeeeeeeee ..neyse kızını goruceksın yınede dımı bu dopler ne oluodusağol cnm, az önce doktorum aradı. dün bi yakınını kaybetmiş,cenazesi varmış.sadece renkli dopleri çektireceğim, dr. ile randevumuz yine c.tesi ye kaydı.
benımde1 48 dı 100lukte ıyı cıktı sanırım demıstım...ama dıkkat et o gune kadar..145 çıktı canım sonuç
hosgeldın aramısamerhaba kıslar bende 25 haftalık gebeyim yani kasım hamişiyim
geçen hafta yaptım şeker yüklememi gitmeyenler için ilk yapılan 50grlık yüklemede aç tok farketmiyor benimki 141 çıkmıştı doktor sınırda diyerekten 100gr yükleyelim dedi ben bi gün sora aç tok farketmiyomuş diye bişiler aldım ağzıma kan almadılar bi sonraki güne kaldı
100gr şekerde kesinlikle sabah aç olacan aç karnına kan verip 100 gram şeker içecen bir saat geçince yine kan vercen ve bire saat aralıklarıyla iki kere daha kan verecen bu arada hiç bişey yiyip içmeyecen
Allahtan çektiğim bütün eziyete göre sonuçlarım normal çıktı
hosgeldın aramısa
cınsıyetınız ne?
sekerın cıkmaması ne gusel gozun aydın
merhaba kıslar bende 25 haftalık gebeyim yani kasım hamişiyim
geçen hafta yaptım şeker yüklememi gitmeyenler için ilk yapılan 50grlık yüklemede aç tok farketmiyor benimki 141 çıkmıştı doktor sınırda diyerekten 100gr yükleyelim dedi ben bi gün sora aç tok farketmiyomuş diye bişiler aldım ağzıma kan almadılar bi sonraki güne kaldı
100gr şekerde kesinlikle sabah aç olacan aç karnına kan verip 100 gram şeker içecen bir saat geçince yine kan vercen ve bire saat aralıklarıyla iki kere daha kan verecen bu arada hiç bişey yiyip içmeyecen
Allahtan çektiğim bütün eziyete göre sonuçlarım normal çıktı
hayırlı evlat olsun ınsallah...hoş bulduk kızım olcak allahın izniyle isimde kararsız kaldık
turkuaz bende aynı durumdayım
kayınvalidem görümcem 2 oğlu kocası kız kardeşim babam gelicek ve hepsi yatılı kalacak hadi annem ve kardeşim yardımcı olurlar da.......
Hoşgeldin canım aramıza...Geçmiş olsun çok ..Darısı benim başıma...İnşallah iyi çıkar bizimkide..
turkuaz bende aynı durumdayım
kayınvalidem görümcem 2 oğlu kocası kız kardeşim babam gelicek ve hepsi yatılı kalacak hadi annem ve kardeşim yardımcı olurlar da.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?