-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlarrrrr

bugün itibariyle hiçbirşeyi umursamama kararı aldm

gözlerim şişti sinirlerim ayağa kalktı derken bu kararı aldım v e MUTLUYUMMM

sağolasın..... düne göre daha iyiyim gobuscüm hiç olmazsa başım ağrımıyor benim için önemli olanda o....bol ıhlamur takviyesi yapıyorum....inş bunu az hasarsız atlatırım.....

Hoşgeldin canım aramıza...Geçmiş olsun çok ..Darısı benim başıma...İnşallah iyi çıkar bizimkide..
inşallah canım iyi çıkar
hayırlı evlat olsun ınsallah...
dusundugun ısımlerı yaz oylarız burda

:
Amin canım düşündüğüm isimler sudem, oylum , irem, ceren, deren, zeren diye gidiyor listem ama o kadar kararsızımki

günaydın kızlarrrrr

Günaydın tatlışşşş.. İşte böyle kendimizle barışık ve mutlu olalım. ve unutmayalımki geçici bir dönemin son aylarındayızzzzzzz

herkese günaydın,

dün radyolojide renkli dopleri çektirdim. Ölçümlerden anlamıyorum tabi ama diğer yazılanlarda anormal bi durum yoktu. Uzmana da sordum,herşey yolunda dedi. Sonuç kağıdında da amniyo sıvısı yeterlidir,kalp ritminde ve kan akımında çentik yoktur,haftası ile uyumludur yazıyordu çok şükür. Karşımda ekran yoktu,göremedim bebişimi kısmetse C.tesi görürüm artık bol bol.

gemcim,bu fetal anomali-renkli dopler de bebeğin kalp ritmine ve kan akımına bakılıyor,Allah korusun bir düzensizlik,ritim bozukluğu var mı yok mu o inceleniyor.

kızlar, bu arada bugün hıdrellez. Allah dualarımızı,dileklerimizi kabul eylesin. Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklamamızı nasip etsin. Amin

inşallah canım iyi çıkar
Amin canım düşündüğüm isimler sudem, oylum , irem, ceren, deren, zeren diye gidiyor listem ama o kadar kararsızımki

Benim kızım olsaydı adını ya DERİN yada ÖYKÜ koyacaktım.. Ama EGE KAANI ım geliyor Senin listendeki isimlerden en cok DEREN hoşuma gitti canım. Benim oyum Derendennn

Aman bosver nevincım onlar senı cagırsın sana hızmet etsın.. Doğumdan sonra başına toplaşırlar bideeee

hemde çok bilmişlik edasıyla üşüşecekler başıma....

çok şükür birşeyi yokmuş bebişinin....

gülçincim canım hiçbir şey sıkıntı yapmamıza değmiyor geçcek inş...Allahım daha güzel günlere kavuştursun bizi inş....Amin.....

günaydın kızlarrrrr

süpersin canım,hep böyle devam et.hiç birşey ve hiç kimse senden ve bebeğinden önemli değil. :93::81:

sağolasın..... düne göre daha iyiyim gobuscüm hiç olmazsa başım ağrımıyor benim için önemli olanda o....bol ıhlamur takviyesi yapıyorum....inş bunu az hasarsız atlatırım.....

şifa olsun,tez zamanda geçsin güzelim. bol bol taza portakal ve limon suyu da iyi gelir canım :87:

Benim 11 mayısdaki randevumda fetal anomali renklı dopler dedıgın seye bakcak ozaman.
Ayrıca hepimizin dualrı kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh. Dualarım bebişlerimizle ve sizinle kızlarrrr

Benim 11 mayısdaki randevumda fetal anomali renklı dopler dedıgın seye bakcak ozaman.
Ayrıca hepimizin dualrı kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh. Dualarım bebişlerimizle ve sizinle kızlarrrr

olabilir canım, 1 haftadan az kalmış senin de ne güzel. Allah'ın izniyle herşey yolunda gider inşallah. :87:

valla sen şu misafirlerini getir topikin ortasına biz de iki çift laf edelim...hem bizde rahatlarız...
neyse dediğin gibi doğumdan sonra tıpış tıpış gelirler...

günaydın...
kvaltımı yaptım...
benim küçüklüğümden kalan yatak takımım vardı...miki ve mini mause lu...
onlarıda yıkadımmm..ev yine misssss...
bebem annesinin takımınıda örtünsün yawf!!!

dün sevibebenin boğulmayı önleyici yastıkınıda sipariş ettim.
sünger in kokusu anca uçar...
annemcimde gelsin pamuklu yastık yapcasss

keramos, deterjan olarak hacı şakir ,yumuşatıcı olarakta bingo kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam memnun musun, yakında bende başlıycam yıkamaya. genel olarak hacı şakir ile ilgili olumlu yorumlar okuyorum ama kimisi çok köpürdüğünü,makinasının bozulduğunu yazmış. birde çift durulama yapıyor musun,çift durulamayı öneriyorlar

günaydın kızlarrrrr

aynen bende takmayacağım sinirlerimiz oynuyo başka bişey olduğuda yok
bak troit eksikliğide yokmuş bende başka hormonlara bakıp yorum yapmışlar canımı sıkmışlardı dün bugün ise hormonumuz normal çıktı ilaç felanda vermedi ben anlamıyorum bu doktorları emin olmadan niye konuşurlarki bebişede ufak dediler ama haftasına göre normal gözüküyor. 1127 gram olmuş oğluşum

herkesede günaydın bu arada

canım hacı sakırın matikini aldım...
üzerindeki ölçüye göre-ki deterjandan daha az kullanmalısınız yazıyor- atınca hiçte çokkk köpürmüyor...
elde yıkama deterjanı alan arkadasım var o 3 kes durulamış camaşırları makinada mesela...
ben azar azar ve nasılsa temizler diye kısa program da atıyorum... ilk yıkamayı özellikle izledim köpük derdim olmadı. o yüzden çifte durulama yapmadım...
bingoda bebek yumuşatıcısı... kendimede kullanıyordum. memnunum...
bebek doğuncada kısa programa devam ederim zaten 6aya kadar süt kusmuğundan başka bi kiri olmas... ek besine gecince programı uzun program yaparım. lekeler cıksın hesabı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…