inşallah canım iyi çıkarHoşgeldin canım aramıza...Geçmiş olsun çok ..Darısı benim başıma...İnşallah iyi çıkar bizimkide..
Amin canım düşündüğüm isimler sudem, oylum , irem, ceren, deren, zeren diye gidiyor listem ama o kadar kararsızımkihayırlı evlat olsun ınsallah...
dusundugun ısımlerı yaz oylarız burda
:
sağolsun görümcem yaptı getirdi...birşeyler...bir daha doğuma kadar çağırmıcam onu ve başkalarınıda...
günaydın kızlarrrrr
bugün itibariyle hiçbirşeyi umursamama kararı aldm
gözlerim şişti sinirlerim ayağa kalktı derken bu kararı aldım v e MUTLUYUMMM
inşallah canım iyi çıkar
Amin canım düşündüğüm isimler sudem, oylum , irem, ceren, deren, zeren diye gidiyor listem ama o kadar kararsızımki
Aman bosver nevincım onlar senı cagırsın sana hızmet etsın.. Doğumdan sonra başına toplaşırlar bideeee
herkese günaydın,
dün radyolojide renkli dopleri çektirdim. Ölçümlerden anlamıyorum tabi ama diğer yazılanlarda anormal bi durum yoktu. Uzmana da sordum,herşey yolunda dedi. Sonuç kağıdında da amniyo sıvısı yeterlidir,kalp ritminde ve kan akımında çentik yoktur,haftası ile uyumludur yazıyordu çok şükür. Karşımda ekran yoktu,göremedim bebişimikısmetse C.tesi görürüm artık bol bol.
gemcim,bu fetal anomali-renkli dopler de bebeğin kalp ritmine ve kan akımına bakılıyor,Allah korusun bir düzensizlik,ritim bozukluğu var mı yok mu o inceleniyor.
kızlar, bu arada bugün hıdrellez. Allah dualarımızı,dileklerimizi kabul eylesin. Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklamamızı nasip etsin. Amin
günaydın kızlarrrrr
sağolasın.....düne göre daha iyiyim gobuscüm hiç olmazsa başım ağrımıyor benim için önemli olanda o....bol ıhlamur takviyesi yapıyorum....inş bunu az hasarsız atlatırım.....
herkese günaydın,
dün radyolojide renkli dopleri çektirdim. Ölçümlerden anlamıyorum tabi ama diğer yazılanlarda anormal bi durum yoktu. Uzmana da sordum,herşey yolunda dedi. Sonuç kağıdında da amniyo sıvısı yeterlidir,kalp ritminde ve kan akımında çentik yoktur,haftası ile uyumludur yazıyordu çok şükür. Karşımda ekran yoktu,göremedim bebişimikısmetse C.tesi görürüm artık bol bol.
gemcim,bu fetal anomali-renkli dopler de bebeğin kalp ritmine ve kan akımına bakılıyor,Allah korusun bir düzensizlik,ritim bozukluğu var mı yok mu o inceleniyor.
kızlar, bu arada bugün hıdrellez. Allah dualarımızı,dileklerimizi kabul eylesin. Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklamamızı nasip etsin. Amin
inşallah canım iyi çıkar
Amin canım düşündüğüm isimler sudem, oylum , irem, ceren, deren, zeren diye gidiyor listem ama o kadar kararsızımki
çok şükür birşeyi yokmuş bebişinin....
QUOTE]
çok şükür canım sağol
Benim 11 mayısdaki randevumda fetal anomali renklı dopler dedıgın seye bakcak ozaman.
Ayrıca hepimizin dualrı kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhh. Dualarım bebişlerimizle ve sizinle kızlarrrr
kızlarrrrrrr neviiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn ????????
günaydın kızlar dün geceyi atlattım çok şükür işte geçti bi şekilde......bi kısırmı yaptın dedi kaynana hane pasta neden doldurmadın burayı didi....sabah 8 akşam 8 anca bu kadar oluyor evde oturmuyorum ben dedim sustu kaldı...sinir hastası etcek beni yaaa....
günaydın...
kvaltımı yaptım...
benim küçüklüğümden kalan yatak takımım vardı...miki ve mini mause lu...
onlarıda yıkadımmm..ev yine misssss...
bebem annesinin takımınıda örtünsün yawf!!!
dün sevibebenin boğulmayı önleyici yastıkınıda sipariş ettim.
sünger in kokusu anca uçar...
annemcimde gelsin pamuklu yastık yapcasss
günaydın kızlarrrrr
keramos, deterjan olarak hacı şakir ,yumuşatıcı olarakta bingo kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam memnun musun, yakında bende başlıycam yıkamaya. genel olarak hacı şakir ile ilgili olumlu yorumlar okuyorum ama kimisi çok köpürdüğünü,makinasının bozulduğunu yazmış. birde çift durulama yapıyor musun,çift durulamayı öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?