-----2010 KASIM hamişleri----

bu kadar anlayışsızlık olur mu bilmem ki yaaa......sen daha kötü kalcaklar....:26: bana gelenler çoğu çoğu 3 saat oturup kalkcaklar ama ben çok fena grip oldum üstüne üstelik ne edelim.....

grıp nerden cıktı yaa..offf c vıtamını yukle dıcemde nerdee yapcan o ısı :26::26:

benımde dudagım ucukladı hehehe bıgunum bosgecmıyor masallah

grıp nerden cıktı yaa..offf c vıtamını yukle dıcemde nerdee yapcan o ısı :26::26:

benımde dudagım ucukladı hehehe bıgunum bosgecmıyor masallah

valla bu sabah dank diye çıktı....
bir yığında iş vardı bugün kafamı zor kaldırıyorum.....
müşterinin biri dediki kız grip göndersene bunu eve ama duyan yok.....

neyden korktun da çıktı o uçuk öyle derler.....geçer inş canım.....mikrop mu kaptın bi yerden acep....

Tamam canım... yarın sabah 100 lük yapılacak dualarızı bekliyorumm...

uyus patron
Allah yardımcın olsun canım yaaa

korkmadımda aslında anlamadımkı bende

aaaa sımdı aklıma geldı bende morgullerı gordum ruyamda

hayır olsun..

bebegı kızmıs ve erken gelıstı dıye erken dogmus nası dombalak tatlı bı bebektı anlataamam
ben hala hamıleydım tabı :111:
ustunde bı body kucagımızda evırıp cevırıoduk yavrucagı

buarada morguller gayet sıyah saclara sahıptı hahahah

İnşallah canım.... Bu arada sağlık ocakları yapıyormuydu bilginiz varmı???

İlknurcum benımde 50 lık 176 cıkmıstı. 100 luk yaptık mecburen bıraz zor oldu ama okadarda zor olmuo 12 saatlık aç olman lazım. bu arada ben hepsinis sağlık ocagında yaptırdım canım. parada vermiyorsun. aile hekimine gidicen

benım artık hıcbıseye gucu yetmıyor..oturup kalkarken bıle off pof oluyorum ..
enerjı lazım fazladan nerden bulunur acaba :26:gobek daha buyuyunce ve sıcaklar gelınce nasıl olcam benn

hamılelık sımdı baslıyor sanırım

bu kadar anlayışsızlık olur mu bilmem ki yaaa......sen daha kötü kalcaklar....:26: bana gelenler çoğu çoğu 3 saat oturup kalkcaklar ama ben çok fena grip oldum üstüne üstelik ne edelim.....

sen hasta mı oldunnnnnnnnnnnnnnnn patronunu dövücem haaaaaaaaaa. bende hasta oldugumda bı gunluk ızn aldım anca topladım. bana dedıler hatta ıstıosan gelme dınlen dıe.Anlayışsızlığında bu kadarıııııııııııı

kesınlıkle sımdı baslıyor gemcım. Ayakta kalsam belım agrıo duramıyorum. Otursam sırtım agrıo dayanamıom. yatsan yattıgın yerden dorulamıon saga doncem rahat donemıom bıde sıcakları düşünemiyorum. :84:

sız bıde calısıyorsunuz masallah...belkı 40 parca utulencek sey var elım kolum kalkmıo yaa coook yorgunuuummmm

bebek cok hareketlı ondanmı acaba basladı benım gucsuzlugum :26:

off kızlar öyle yoruldumki daha yeni geldik eve hem iyi hem kötü haberlerimiz var
ilk başta gebelik şekerimiz çok iyi gidiyor yani diyet güzel yapmışım ama galiba buda beni ve bebeğimi etkilemiş bu sefer bebeğimiz ilk muayenede 2 hafta geriden geliyo gelişim problemide olabilir ufak bebek de olabilir kalıtsal olarak dedi (ben miyadında 2650 doğmuşum bu arada) yada bebeğe giden kan yeterli olmayabilir dedi ki en kötüsü buymuş erken doğum bile yapılırmış bunun yüzünden ben tabi moral sıfır oldu o yüzden radyolojiye detaylı incelemeye gittik ama allaha şükür kan akımında bişey çıkmadı bebeğimizde 2 hafta değil 1 hafta geriden çıktı 1127 grammışız 1 haftalık gerilik normal dedi radyoloji neyse bunu böyle attlattık ama bide bende şekerden dolayı yapılan kan kontrollerinde troit yetmezliği çıkmazmı offf da offff harbiden buda bebek gelişimini etkileyebilirmiş neyse kan ve vitamin hapımıza ek olarak artık troit hormonu için hap ve balık yağı içiyoruz bizden bu kadar sizin bebekler kaç kilo erçekten ufakmı bebişim yaaa

canım geçmiş olsun demek tiroit hapıda alacaksın inşallah sağlığınıza kavuşursunuz tez zamanda, yavrucunda sağlıklıca dünyaya gelir, 1127 grm haftanıza göre çok normal gibi geldi bana, :26:

Canım hiç üzülme ben 2200 doğmuşum çarçabuk toparlamışım..
Önemli olan genetik bir gerilik olmaması, şükür bu zamana kadar temiz çıktı herşeyin, varsın küçük bebek olsun hiç dert etme..
Ayrıca kilosu da normal sınırlarda aşağıdaki linke gir, sat ı gir göreceksin.. Senin haftanda 900 ile 1900 gr arası normal..
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html

Son düzenleme:
gönülcüm allahım dermansız dert vermesin canım inş kötü birşey olmayacak....içini ferah tut.....

ya hersey sat a gore hesaplandıgı ıcın 10 15 gun ılerı veya gerı olayını takma ..helekı 1 hafta cıkmıs hıc muhım degıl...son kontrolunde ılerdeydıde sımdımı gerıde cıktı ???
kan akımı ıyımıs ne mutlu ıste
troıtte farkedıldıgı ıcın sukret asıl o cok buyuk sorunlar yaratıo ..ılac kullanacaksın bı sorun kalmıcak bundada dert edılcek bısey yok coook hamıle var troıdle devam eden ..
kılo konusunda benım bılgım yok valla benımkınede dr ıyı dıyo ben zayıf dıorum hep..bıde benden ondesın anlamamkı .
bence ıcını karartıcak bı durum yok ..bıdahakı kontrolde rahatlar ıcın ..nezaman gıdıceksın

Ayrıca bir tiroid hastası olarak şunu söyleyeyim tiroid problemi ilk 3 ay etkiliyor bebeğin gelişimini, ondan sonra bebeğin kendi tiroid bezleri oluştuğu için sende var olan eksiklik onu etkilemiyor. E sende daha yeni çıktığına göre bu konuda da endişelenecek bişey yok, günlük ilacını alırsın kan değerlerin normale döner kısa sürede..

canım geçmiş olsun demek tiroit hapıda alacaksın inşallah sağlığınıza kavuşursunuz tez zamanda, yavrucunda sağlıklıca dünyaya gelir, 1127 grm haftanıza göre çok normal gibi geldi bana, :26:

gönülcüm allahım dermansız dert vermesin canım inş kötü birşey olmayacak....içini ferah tut.....

sağolun kızlar ama hepsini üst üste duyunca bir nasıl sinirlerim bozuldu ağladım hastanade başta doktorum bide kan yetersizse erken doğum yapılır felan diyince en kötüsünü söyleyince iyice dağıldım ben neyseki dediğiniz gibi genetik birşeyi yok troitte doktor üzülme dedi hapla düzeltilir gebelikte vücudun böyle değişik reaksiyonlar göstermesi normal önemli olan farkedilip tedavisinin yapılması diyorlar ama ben ağlayınca bu doktorlarda bir alem
kilosu banada normal geldi bu arada bebeğim yine ters dönmüş durmuyorki yerinde kıpır kıpır

Senin dr böbrek olayında da pat diye en kötü şeyleri söyleyip zıplatmıştı cinlerini

ben şimdi sürekli kullanacakmıyım tiroit hapını geçmiyormu bu rahatsızlık purcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…