-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın... nie küçükmüş... benimkide gecen ctesi 28.haftada 1152 idi... kimle kıyaslamış seni... dövcem ben böle doktorları

gönül bu ay mı stres etkiliyor
birde uçak yolculuğu ne zaman yasak

sağol keramos herkesin hıdırellez günün de yapacağı dualar kabul olsun bana dua edin antidepresan alıyorum bebeğimebir şey olmasın
bebeğime layık anne olamadım hakketmedim demekki ama kızmayın umutsuzluk yok Allah büyük yavrum ona emanet kullanmasam olmazdı mecbur yani
nevin geçmiş olsun
gönül bebişin iyi bence kafana takma
gülçinim sağol hep dua et

günaydın... nie küçükmüş... benimkide gecen ctesi 28.haftada 1152 idi... kimle kıyaslamış seni... dövcem ben böle doktorları
aynen bende ya ufak doğsun bebişim ne olacak yani hayret bişey hemen moral bozuyorlar
gönül bu ay mı stres etkiliyor
birde uçak yolculuğu ne zaman yasak

bende 28 diye biliyorum doktor izni istiyorlar hava yollarına görede değişiyor.

Günaydııınnn

E pes yani kadına

günaydın kızlarrrrr

bugün itibariyle hiçbirşeyi umursamama kararı aldm

gözlerim şişti sinirlerim ayağa kalktı derken bu kararı aldım v e MUTLUYUMMM

Umursadığın kabahat

Gözün aydın canım, herşey yolunda ne güzel
Amin tüm güzel dileklerin için..

Aa çok sevindim değerlerinin normal olmasına, hakkaten dün nie öyle konuşmuşlar..
Çok sinir bu bazı dr bozuntuları

amin cnm evt hayırlısı ne şekilde ise o şekilde doğum yaparız. inş.

benim kızımda yukarıya zorluyor...

kemiklerimi acıtıyoo

GEM GEM sana bisey sormak istiyorum ben persembe olan kıyafet pazarına gitmek istiyorum hani su kara fatma heykelin assında olan oraya gidebileme için hangi otobüse binmem gerekiyo 6 fmi bes evlerden binecem yani

bende geçen markette inceledim antiajerjik mi ne yazıyordu hacişakirde birde başka bir markanın daha vardı bende hacişakir alırım diyorum yavastan yavastan başlamak gerek...

gönülcüm bu doktorlar sağlam adamı hasta eder yaaa çok şükür hiçbir şeyin yokmuş sevindim senin adına.....

bazı doktorlar tam dayaklık. önce paniklet sonra normal de
neyse cnm sevindim sizin adınıza,Allah başka sorunlarla karşılaştırmasın.

sağol canım açıklama için, bende başlıycam artık yavaş yavaş,etiketler kesilecek,yıkanacak,ütülenecek. her hafta sonu parça parça yapsam anca tamamlarım

purcum,teşekkür ederim canım

dalan'nın roxy isimli bir deterjanı varmış bebekler için % 100 doğal yazıyor pakette.bu mu cnm senin dediğin. dalin de varmış
ben öncelik hacı şakir yada dalan düşünüyorum

dalan'nın roxy isimli bir deterjanı varmış bebekler için % 100 doğal yazıyor pakette.bu mu cnm senin dediğin. dalin de varmış
ben öncelik hacı şakir yada dalan düşünüyorum

ayyy yok o markaların deterjanlarına hiç rastlamadım omo mu alo mu neydi bilindik bir markaydı da hangisiydi çıkartamadım ama hacışakir alcam biraz nettende araştırma yapımda...

şöyle bir baktımda genelde hacı şakir dalin ve dalan kullanılıyor...yumuşatıcı önerilmiyor kullanmasak mı acaba yumuşatıcı....
bazılarıda sıvı deterjan kullanın diyor diğeri çamaşırda kalabiliyormuş off yaa en iyisi araştırmamak.....

Son düzenleme:
ayyy yok o markaların deterjanlarına hiç rastlamadım omo mu alo mu neydi bilindik bir markaydı da hangisiydi çıkartamadım ama hacışakir alcam biraz nettende araştırma yapımda...

omo baby sanırım dediğin. ilk aylar pek öneren olmamış. ciltleri çok hassas olduğu için sabun tozu kullanılmalı diye okudum. öğrenmemiz gereken ne çok şey var

aynen cnm ya okudukça kafam karışıyor. tam netleştiriyorum sonra olumsuz bi yorum okuyorum tekrar başa sarıyorum. dalin için lekeleri pek çıkartmıyor diyorlar. ilk aylar süt kusmuğu olacağı için pek leke olmaz ama kaka lekesini napıcaz,birde ek gıdaya geçince yemek lekeleri

yumuşatıcı konusunda kullanan da var kullanmayanda ben kullanmayı düşünüyorum bu yüzden de çift durulama yapıcam. çift durulama yapınca ne anlamı kalacak o da muamma ama en azından deterjan kalıntı kalmaz

Hadi inşallah 2. ciyi kızımı görmüşsündür rüyanda, nası bişeydi bebem, anlat

Bayanlar yumuşatıcı konusuna değinmişsiniz....

Ablam bebe yumuşatıcı ve deterjanıyla bizim ufaklık gelmeden herşeyini yıkayıp ütülemişti....

Bebiş doğduktan sonra kıyafetlerini giydirdiğimizde çocukta müthiş huzursuzluk başladı... sonra sanki nefes alamıyomuş gibi oluyordu, en son bebekimizin her tarafı kırmızı pütür pütür oldu, doktora götürdük, yumuşatıcı mı kullandınız bebeğin çamaşırlarında dedi, ablamda evet bebe yumuşatıcısı dedi, doktor onların daha ciltleri çok hassas, akciğerleri her ne kadar gelişmiş olsada yetişkin insanla aynı değildir, koku nefes alışını etkiler dedi bebeğin herşeyini tekrar yıka, ütüle gerekirse yaşına kadar yumuşatıcı kullanma, kimyasal sonuçta bebeğe temas ettirme dedi, eve geldik ablam uzun programa bütünnnnnn dolabı attı, çooook şükür çocuk rahata erdi... mis gibi uyumaya başladı, kızarıklıklar geçti....

Tv'de geçen bir doktor da yaşına gelene kadar yumuşatıcıyı önermiyorum hem alerji, hem de akciğer gelişimi için önermiyorum dedi... kendi doktoruma sordum ne gerek var artı bi kimyasala kullanma dedi...

Ben sadece bebe detarjanıyla yıkayacağım....

İlgilenenlerin bilgisine

canım açıklama için teşekkür ederim. soğudum yumuşatıcan
beki ablan deterjan olarak ne kullandı

canım açıklama için teşekkür ederim. soğudum yumuşatıcan
beki ablan deterjan olarak ne kullandı

Rica ederim canım...

Deterjan olarak Dalan ve haci şakir bebe detarjanlarını kullandı, 2'si de çooook güzel... istediğini rahatlıkla kullanabilirsin... Omo'yu denemedi hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…