aynen bende takmayacağım sinirlerimiz oynuyo başka bişey olduğuda yok
bak troit eksikliğide yokmuş bende başka hormonlara bakıp yorum yapmışlar canımı sıkmışlardı dün bugün ise hormonumuz normal çıktı ilaç felanda vermedi ben anlamıyorum bu doktorları emin olmadan niye konuşurlarki bebişede ufak dediler ama haftasına göre normal gözüküyor. 1127 gram olmuş oğluşum
herkesede günaydın bu arada
84 günümde benim kalmış heyooo evet erken doğurmak yok herkes beklesin gününü bu arada 2 haziranda başlıyo doğum iznim doktor çalışmak yok dedi steste çok etkiliyormuş bu ay bitsin ben daha çalışmıyom yaşasınnnnn
gönül bu ay mı stres etkiliyor
birde uçak yolculuğu ne zaman yasak
aynen bende ya ufak doğsun bebişim ne olacak yani hayret bişey hemen moral bozuyorlargünaydın... nie küçükmüş... benimkide gecen ctesi 28.haftada 1152 idi... kimle kıyaslamış seni... dövcem ben böle doktorları
gönül bu ay mı stres etkiliyor
birde uçak yolculuğu ne zaman yasak
günaydın kızlar dün geceyi atlattım çok şükür işte geçti bi şekilde......bi kısırmı yaptın dedi kaynana hane pasta neden doldurmadın burayı didi....sabah 8 akşam 8 anca bu kadar oluyor evde oturmuyorum ben dedim sustu kaldı...sinir hastası etcek beni yaaa....
günaydın kızlarrrrr
bugün itibariyle hiçbirşeyi umursamama kararı aldm
gözlerim şişti sinirlerim ayağa kalktı derken bu kararı aldım v e MUTLUYUMMM
herkese günaydın,
dün radyolojide renkli dopleri çektirdim. Ölçümlerden anlamıyorum tabi ama diğer yazılanlarda anormal bi durum yoktu. Uzmana da sordum,herşey yolunda dedi. Sonuç kağıdında da amniyo sıvısı yeterlidir,kalp ritminde ve kan akımında çentik yoktur,haftası ile uyumludur yazıyordu çok şükür. Karşımda ekran yoktu,göremedim bebişimikısmetse C.tesi görürüm artık bol bol.
gemcim,bu fetal anomali-renkli dopler de bebeğin kalp ritmine ve kan akımına bakılıyor,Allah korusun bir düzensizlik,ritim bozukluğu var mı yok mu o inceleniyor.
kızlar, bu arada bugün hıdrellez. Allah dualarımızı,dileklerimizi kabul eylesin. Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklamamızı nasip etsin. Amin
bak troit eksikliğide yokmuş bende başka hormonlara bakıp yorum yapmışlar canımı sıkmışlardı dün bugün ise hormonumuz normal çıktı ilaç felanda vermedi ben anlamıyorum bu doktorları emin olmadan niye konuşurlarki bebişede ufak dediler ama haftasına göre normal gözüküyor. 1127 gram olmuş oğluşum
ne yapalım seni merak ettik... gelmedi, nerelerde dedik???
benimkide 2 aydır baş asagı doktor normal doğum dedi banada...
bazen kastırıyor rahim bölgesi taş gibi oluyor başını mı dayıyor napıyrsa artık oğlusum...
hadi hayırlısı bakalım...
ben tam 28.haftada gittim...1.152 gr dı . doktor normal dedi. onların normal demesi hem genetik ile ilgili hemde bebeğin aylık gram alımı ile ilgili... benimki her seferinde 2 katından 50gr eksik cıkıyor mesela...
Allah çözümsüz dert vermesin... iç ilaçlarını sıkma canını... çoğu gitti azı kaldı...
canım hacı sakırın matikini aldım...
üzerindeki ölçüye göre-ki deterjandan daha az kullanmalısınız yazıyor- atınca hiçte çokkk köpürmüyor...
elde yıkama deterjanı alan arkadasım var o 3 kes durulamış camaşırları makinada mesela...
ben azar azar ve nasılsa temizler diye kısa program da atıyorum... ilk yıkamayı özellikle izledim köpük derdim olmadı. o yüzden çifte durulama yapmadım...
bingoda bebek yumuşatıcısı... kendimede kullanıyordum. memnunum...
bebek doğuncada kısa programa devam ederim zaten 6aya kadar süt kusmuğundan başka bi kiri olmas... ek besine gecince programı uzun program yaparım. lekeler cıksın hesabı:)
canım hacı sakırın matikini aldım...
üzerindeki ölçüye göre-ki deterjandan daha az kullanmalısınız yazıyor- atınca hiçte çokkk köpürmüyor...
elde yıkama deterjanı alan arkadasım var o 3 kes durulamış camaşırları makinada mesela...
ben azar azar ve nasılsa temizler diye kısa program da atıyorum... ilk yıkamayı özellikle izledim köpük derdim olmadı. o yüzden çifte durulama yapmadım...
bingoda bebek yumuşatıcısı... kendimede kullanıyordum. memnunum...
bebek doğuncada kısa programa devam ederim zaten 6aya kadar süt kusmuğundan başka bi kiri olmas... ek besine gecince programı uzun program yaparım. lekeler cıksın hesabı:)
bende geçen markette inceledim antiajerjik mi ne yazıyordu hacişakirde birde başka bir markanın daha vardı bende hacişakir alırım diyorum yavastan yavastan başlamak gerek...
gönülcüm bu doktorlar sağlam adamı hasta eder yaaa çok şükür hiçbir şeyin yokmuş sevindim senin adına.....
dalan'nın roxy isimli bir deterjanı varmış bebekler için % 100 doğal yazıyor pakette.bu mu cnm senin dediğin. dalin de varmış
ben öncelik hacı şakir yada dalan düşünüyorum
ayyy yok o markaların deterjanlarına hiç rastlamadım omo mu alo mu neydi bilindik bir markaydı da hangisiydi çıkartamadım ama hacışakir alcam biraz nettende araştırma yapımda...
aaaa sımdı aklıma geldı bende morgullerı gordum ruyamda
hayır olsun..
bebegı kızmıs ve erken gelıstı dıye erken dogmus nası dombalak tatlı bı bebektı anlataamam
ben hala hamıleydım tabı :111:
ustunde bı body kucagımızda evırıp cevırıoduk yavrucagı
buarada morguller gayet sıyah saclara sahıptı hahahah
Bayanlar yumuşatıcı konusuna değinmişsiniz....
Ablam bebe yumuşatıcı ve deterjanıyla bizim ufaklık gelmeden herşeyini yıkayıp ütülemişti....
Bebiş doğduktan sonra kıyafetlerini giydirdiğimizde çocukta müthiş huzursuzluk başladı... sonra sanki nefes alamıyomuş gibi oluyordu, en son bebekimizin her tarafı kırmızı pütür pütür oldu, doktora götürdük, yumuşatıcı mı kullandınız bebeğin çamaşırlarında dedi, ablamda evet bebe yumuşatıcısı dedi, doktor onların daha ciltleri çok hassas, akciğerleri her ne kadar gelişmiş olsada yetişkin insanla aynı değildir, koku nefes alışını etkiler dedibebeğin herşeyini tekrar yıka, ütüle gerekirse yaşına kadar yumuşatıcı kullanma, kimyasal sonuçta bebeğe temas ettirme dedi, eve geldik ablam uzun programa bütünnnnnn dolabı attı, çooook şükür çocuk rahata erdi... mis gibi uyumaya başladı, kızarıklıklar geçti....
Tv'de geçen bir doktor da yaşına gelene kadar yumuşatıcıyı önermiyorum hem alerji, hem de akciğer gelişimi için önermiyorum dedi... kendi doktoruma sordum ne gerek var artı bi kimyasala kullanma dedi...
Ben sadece bebe detarjanıyla yıkayacağım....
İlgilenenlerin bilgisine
canım açıklama için teşekkür ederim. soğudum yumuşatıcan
beki ablan deterjan olarak ne kullandı
Rica ederim canım...
Deterjan olarak Dalan ve haci şakir bebe detarjanlarını kullandı, 2'si de çooook güzel... istediğini rahatlıkla kullanabilirsin... Omo'yu denemedi hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?