ben şimdi sürekli kullanacakmıyım tiroit hapını geçmiyormu bu rahatsızlık purcum
sağolun kızlar ama hepsini üst üste duyunca bir nasıl sinirlerim bozuldu ağladım hastanade başta doktorum bide kan yetersizse erken doğum yapılır felan diyince en kötüsünü söyleyince iyice dağıldım ben neyseki dediğiniz gibi genetik birşeyi yok troitte doktor üzülme dedi hapla düzeltilir gebelikte vücudun böyle değişik reaksiyonlar göstermesi normal önemli olan farkedilip tedavisinin yapılması diyorlar ama ben ağlayınca bu doktorlarda bir alem
kilosu banada normal geldi bu arada bebeğim yine ters dönmüş durmuyorki yerinde kıpır kıpır
Hamilelikte çıkanlar genelde doğumdan sonra geçiyor.. İnş seninde öyledir.
Rutin kontrollerini yaptırcan, dr un yönlendirir ona göre..
benım 12.haftadan berı erken dogum rıskım var Allah a sıgındım..dr a kalsa oturdugum yerden kalkmıcam
sende hıc bı sorun yok canım bebegınde kucuk olsun cabucak buyuyolar onlar
Erken doğurmak yok
Hem senin daha 97 günün varBen 70lere düşüyom
MERhaba kızlarrr
nasılsınızzz:)
ben nihayetinde işlerimi yoluna koydum şükürler olsun
pazartesi kızımı görmeye gittim birde ne görelim
kızım artık dönmüş
başı aşağıda:)
doktorum korkma dedii ama bu%1 ihtimalle ancak şekil değişebilir dedii
bu normal doğuma işaret şimdilik dedii
1.500 olmuş kelebekim:))
kızımın odası ay sonu geliyo perde siparişinide verdikk oda 15 güne gelicek
hastane çantamıda hazırladım
sizler neler yaptınız GÖRÜŞMEYELİ canlarım
off kızlar öyle yoruldumki daha yeni geldik eve hem iyi hem kötü haberlerimiz var
ilk başta gebelik şekerimiz çok iyi gidiyor yani diyet güzel yapmışım ama galiba buda beni ve bebeğimi etkilemiş bu sefer bebeğimiz ilk muayenede 2 hafta geriden geliyo gelişim problemide olabilir ufak bebek de olabilir kalıtsal olarak dedi (ben miyadında 2650 doğmuşum bu arada) yada bebeğe giden kan yeterli olmayabilir dedi ki en kötüsü buymuş erken doğum bile yapılırmış bunun yüzünden ben tabi moral sıfır oldu o yüzden radyolojiye detaylı incelemeye gittik ama allaha şükür kan akımında bişey çıkmadı bebeğimizde 2 hafta değil 1 hafta geriden çıktı 1127 grammışız 1 haftalık gerilik normal dedi radyoloji neyse bunu böyle attlattık ama bide bende şekerden dolayı yapılan kan kontrollerinde troit yetmezliği çıkmazmı offf da offff harbiden buda bebek gelişimini etkileyebilirmiş neyse kan ve vitamin hapımıza ek olarak artık troit hormonu için hap ve balık yağı içiyoruz bizden bu kadar sizin bebekler kaç kilo erçekten ufakmı bebişim yaaa
KERAMOS bencede normal aslında bakalım benim doktorum hep en kötüsünü söyler adamın morali bozar ilk başta neyse şükürler olsun sonuç itibariyle güzel herşey
BABY bebeişin dönmesine sevindim benimde geçen ay baş aşağıydı ama bu sefer gittiğimizde baş yukarıydı ama banada 34. haftaya kadar belli olmaz 34 de neyse %2-3 ihtimalle şekil değiştirir dedi yani daha 6 haftam var süreklide bir hareket içinde inş. yine döner umarım.
bu arada hürrem yine doğurdu biz bekleyelim hala kadın kedi gibi hemen doğuruyo
günaydın kızlar dün geceyi atlattım çok şükür işte geçti bi şekilde......bi kısırmı yaptın dedi kaynana hane pasta neden doldurmadın burayı didi....sabah 8 akşam 8 anca bu kadar oluyor evde oturmuyorum ben dedim sustu kaldı...sinir hastası etcek beni yaaa....
Bak yaaaaaaaaaaaaaa denilecek lafmı bu şimdi hem hamile hem çalışan bi bayanaaaaa.. Çok biliyorsa akşama kadar evde oturacağına kendi yapsaydı alla alla.
off kızlar öyle yoruldumki daha yeni geldik eve hem iyi hem kötü haberlerimiz var
ilk başta gebelik şekerimiz çok iyi gidiyor yani diyet güzel yapmışım ama galiba buda beni ve bebeğimi etkilemiş bu sefer bebeğimiz ilk muayenede 2 hafta geriden geliyo gelişim problemide olabilir ufak bebek de olabilir kalıtsal olarak dedi (ben miyadında 2650 doğmuşum bu arada) yada bebeğe giden kan yeterli olmayabilir dedi ki en kötüsü buymuş erken doğum bile yapılırmış bunun yüzünden ben tabi moral sıfır oldu o yüzden radyolojiye detaylı incelemeye gittik ama allaha şükür kan akımında bişey çıkmadı bebeğimizde 2 hafta değil 1 hafta geriden çıktı 1127 grammışız 1 haftalık gerilik normal dedi radyoloji neyse bunu böyle attlattık ama bide bende şekerden dolayı yapılan kan kontrollerinde troit yetmezliği çıkmazmı offf da offff harbiden buda bebek gelişimini etkileyebilirmiş neyse kan ve vitamin hapımıza ek olarak artık troit hormonu için hap ve balık yağı içiyoruz bizden bu kadar sizin bebekler kaç kilo erçekten ufakmı bebişim yaaa
günaydın kızlar dün geceyi atlattım çok şükür işte geçti bi şekilde......bi kısırmı yaptın dedi kaynana hane pasta neden doldurmadın burayı didi....sabah 8 akşam 8 anca bu kadar oluyor evde oturmuyorum ben dedim sustu kaldı...sinir hastası etcek beni yaaa....
hemen gelsinlerde hemen gitsinler demeye başla bence...
ya bende bel ağrısından ağlayacaktım dun akşam...
hep gülçinin nazarı değdi... sabah yürüyüşlerimi çekemiyordu...şimdi eve tıkılıp kaldım
en kötüsüde iş zamanı oluyor. çocukların hızına yetişemiyorum... karne zamanına kadar nası dayancam?
mehtap hoşgeldin aldıklarının fotolarını eklemeyi unutma!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?