-----2010 KASIM hamişleri----

benım 12.haftadan berı erken dogum rıskım var Allah a sıgındım..dr a kalsa oturdugum yerden kalkmıcam
sende hıc bı sorun yok canım bebegınde kucuk olsun cabucak buyuyolar onlar

benım 12.haftadan berı erken dogum rıskım var Allah a sıgındım..dr a kalsa oturdugum yerden kalkmıcam
sende hıc bı sorun yok canım bebegınde kucuk olsun cabucak buyuyolar onlar

Erken doğurmak yok

Hem senin daha 97 günün var Ben 70lere düşüyom

84 günümde benim kalmış heyooo evet erken doğurmak yok herkes beklesin gününü bu arada 2 haziranda başlıyo doğum iznim doktor çalışmak yok dedi steste çok etkiliyormuş bu ay bitsin ben daha çalışmıyom yaşasınnnnn

ne yapalım seni merak ettik... gelmedi, nerelerde dedik???
benimkide 2 aydır baş asagı doktor normal doğum dedi banada...
bazen kastırıyor rahim bölgesi taş gibi oluyor başını mı dayıyor napıyrsa artık oğlusum...

hadi hayırlısı bakalım...
ben tam 28.haftada gittim...1.152 gr dı . doktor normal dedi. onların normal demesi hem genetik ile ilgili hemde bebeğin aylık gram alımı ile ilgili... benimki her seferinde 2 katından 50gr eksik cıkıyor mesela...
Allah çözümsüz dert vermesin... iç ilaçlarını sıkma canını... çoğu gitti azı kaldı...

KERAMOS bencede normal aslında bakalım benim doktorum hep en kötüsünü söyler adamın morali bozar ilk başta neyse şükürler olsun sonuç itibariyle güzel herşey
BABY bebeişin dönmesine sevindim benimde geçen ay baş aşağıydı ama bu sefer gittiğimizde baş yukarıydı ama banada 34. haftaya kadar belli olmaz 34 de neyse %2-3 ihtimalle şekil değiştirir dedi yani daha 6 haftam var süreklide bir hareket içinde inş. yine döner umarım.

bu arada hürrem yine doğurdu biz bekleyelim hala kadın kedi gibi hemen doğuruyo

Herkese günaydınnnnn

gnl84 cum hemen moral bozmak yok. hiç belli olmaz..kendımızı uzup bebişleride strese sokmayalım

günaydın kızlar dün geceyi atlattım çok şükür işte geçti bi şekilde......bi kısırmı yaptın dedi kaynana hane pasta neden doldurmadın burayı didi....sabah 8 akşam 8 anca bu kadar oluyor evde oturmuyorum ben dedim sustu kaldı...sinir hastası etcek beni yaaa....

Bak yaaaaaaaaaaaaaa denilecek lafmı bu şimdi hem hamile hem çalışan bi bayanaaaaa.. Çok biliyorsa akşama kadar evde oturacağına kendi yapsaydı alla alla.

Bak yaaaaaaaaaaaaaa denilecek lafmı bu şimdi hem hamile hem çalışan bi bayanaaaaa.. Çok biliyorsa akşama kadar evde oturacağına kendi yapsaydı alla alla.

sağolsun görümcem yaptı getirdi...birşeyler...bir daha doğuma kadar çağırmıcam onu ve başkalarınıda...

gönül,doktorlar hep en kötüyü söyler. şükür ki kan akımında bir sorun çıkmamış,tiroid içinde ilaçla çaresi var. Rabbim dermansız dert vermesin. İlaçlar şifa olsun. Vakti saatinde sağlıkla gelsin inşallah.

hadi geçmiş olsun cnm. kaynana da benden selam söyle
sen nasıl oldun,gribin geçti mi daha iyisindir umarım

ahhaha çok gülüyom ya havalar çok kötü yürüyemiyon demi

mehtap hoşgeldiiiinn haberler çok güzel maşallahhh

gnl84 doktorlar bişiden tutturuyolar ikide bir git-gel boşver takma kafana gayet normal bebiş kafana takma

Pur teysem saygılarrrrrrrr

Turkuaz gözün aydınnnn geçti gitti takma artık

selina yüksek değilmi yaw 170 küsür :44:

ilknur cnm güzel haberler alcaz inş.

zeynepcim geçcek dualarım sennle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…