kızlar ya şu boğulmayı önleyici yastığı hangi marka alayım baby jem mi yoksa yoksa bebefox mu hangisi daha iyidir....
birde chicco nıvea ve sebamed ürünlerinden hangisinde yoğunlaşıp alayım....yarın alışverişe çıkıcam eksikler için fikir verin lütfen...
ben sevibebe yastık aldım canım... küvetide filede sevi bebe-
gecen hafta 3 dükkana girdim.
1.satıcı en çok sebamed satılıyor daha uygun fiyat isteyenler nivea alıyor dedi.
2.satıcı: en cok sebamed satılıyor. cikko alımı azaldı. bazı ürünleri çinde üretiliyor. bi ara seri olarak biberonlarında hata çıktı. dedi.
3. dükkan cikkoydu zaten.ama satıcı mal satmaya niyetli değildi. bende bişi sormadım.
arkadasım dalin kullanıyor. eşim bu cok ucuz bebeme sürmem dedi.
hepsi buradan baktık encok satılan sebamed.
bende ph ı uyumlu diye semamed dedim...
ancak bebemiz kendi tercihini yapar doğunca. bazı ürünler bebeklere yaramıyor...
amıınnnnnnnn..ben kendıme anneler gunu hedıyesı aldım bugunh.sonu evde nete girmeye vaktim olmuyor. şimdiden hepinizin anneler günü kutlu olsun. Allah seneye kucağımızda bebişlerimizle kutladığımız ve kutlayacağımız nice anneler günü görmeyi,geçirmeyi nasip etsin.
acelemı??31.haftadasın benımm 10 gun ıcınde oda takımı gelıcek 1 ay yerlestıremıyosun zaten.hangı arada yapıcaksın kı:26:günaydın kızlar nasılsınız nasıl gecıyor gunler bebiş odasını hazırlayan varmı ben haftaya boyatıp mobılyalarını ısteyecegım artık ama acelemı edıyorum aceba ağırlaşmadan kendı işimi kendım goreyım dıyorum bana bu gurbet elde kım yardım edecek kı zaten
sen ne ıs yapıosun gobus hıc sormadım sanırm :26:evet ben şanslıyım. C.tesi günleri en azından yarım gün olsa keşke sizinde. Geriye bi pazar kalıyor. temizlik,yemek,alış veriş,çamaşır hangi birine zaman kalacak.Allah yardımcınız olsun.
doğum iznine çıktığımda yerime bakacak kişi 1 Haziran'da iş başı yapacak. işi öğreteceğim. O başladığında da c.tesi leri gelmemek için konuşacağım patronumla. h.içi müdürümle gelip gidiyorum, müdür c.tesileri gelmediği için kendim arabayla geliyorum,artık zorlanıyorum kemeri gevşetip duruyorum trafikte,araba kullanmak zor gelmeye başladı.
Temmuz'un ortasına doğruda komple izne ayrılacağım.Ağustostada Allah'ın izniyle kuzum gelecek.
bu senede hedıye alsınlar ama :82:eyy kızlar ilk anneler günmüz değil mi? artık seneye eşlerimiz aldıkları hediyeleri onların dilinden verirler bu sene böyle idare edelim... hepimizin anneler günü kutlu olsun...
bı dunya not aldım paylasıcam heeeeeepsını ..
yanlıs oldugunu soyledıgı bı dunya sey var
bıde semıner sonundaa becerıklı anne dıploması aldım
waaauv iyimis peki naptin sertifikayi almak icin
yazıcam hepsını yavas yavas
new balance spor ayakkabı aldım cıcım ayaklarım cok agrıdı yururken anneler gunu hedıyesı saydım
Eki Görüntüle 191406
cok guzelmis canim gule gule kullan bizim babamizda bana ayakkabi almis
bugun mustelanın BEBEGIM OLACAK semınerıne katıldım tam 5 saat surdu
anlatıcak okadar coook sey var ama cok yorgunum
dogum rehberı ayse öner dı cook tatlı bı bayan emeklı bebek hemsıresı ve elımde okunacak 350 sayfalık kıtabı
netten bakın sıtesıne vıdeolar eklenecekmıs
eyy kızlar ilk anneler günmüz değil mi? artık seneye eşlerimiz aldıkları hediyeleri onların dilinden verirler bu sene böyle idare edelim... hepimizin anneler günü kutlu olsun...
bı dunya not aldım paylasıcam heeeeeepsını ..
yanlıs oldugunu soyledıgı bı dunya sey var
bıde semıner sonundaa becerıklı anne dıploması aldım
yazıcam hepsını yavas yavas
new balance spor ayakkabı aldım cıcım ayaklarım cok agrıdı yururken anneler gunu hedıyesı saydım
Eki Görüntüle 191406
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?