günaydınlar.....
choco_latte geçmiş olsun canım.....
Ben toplamda 3 kilo almışım, bugün tartıldım.... 54 oldum...
Ya var ya seni evirip çevirip dövmek lazım
Kızım ne olursa olsun, isterse bişey götürsün orayı, ne temizlemeye kalkıyon..
Sonra bi de vicdansız düyorsun adamlara sen kendi vucuduna böyle davranırsan elaleme hiç laf söyleme..
sadece 3 kilo mu aldınnnnnnnnnasıl başardın yaaaa keske bende sadece 3 kılo almış olsaydımmmmmmmmm. 8 kilo aldım
herkese günaydın.
selinacım,amin diyorum. Allah'tan benim 12 'ye kadar. Allah size kolaylık versin. 1de de doktor teyzemizde olucaz
h.sonu evde nete girmeye vaktim olmuyor. şimdiden hepinizin anneler günü kutlu olsun. Allah seneye kucağımızda bebişlerimizle kutladığımız ve kutlayacağımız nice anneler günü görmeyi,geçirmeyi nasip etsin.
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gecıyor gunler bebiş odasını hazırlayan varmı ben haftaya boyatıp mobılyalarını ısteyecegım artık ama acelemı edıyorum aceba ağırlaşmadan kendı işimi kendım goreyım dıyorum bana bu gurbet elde kım yardım edecek kı zaten
Göbüşcüm senin ne güzel yarım günmüş . ben 17:30 a kadar burada oluyorm. ya nevıncımız ne yapsın o 7 ye kadar sanırım kalıyor. Allah kolaylık versin hepimize
Valla evdeyken bende pc ye oturmaya vaktım olmuo hıc. Bende şimdiden Tüm annelerin ve anne adaylarının özellikle 2010 kaısm hamişlerinin ve onların kaynanalarının Anneler gününü kutluyorummmmm
Göbüşcüm senin ne güzel yarım günmüş . ben 17:30 a kadar burada oluyorm. ya nevıncımız ne yapsın o 7 ye kadar sanırım kalıyor. Allah kolaylık versin hepimize
Valla evdeyken bende pc ye oturmaya vaktım olmuo hıc. Bende şimdiden Tüm annelerin ve anne adaylarının özellikle 2010 kaısm hamişlerinin ve onların kaynanalarının Anneler gününü kutluyorummmmm
hangi 7 yaaa o 7 geride kaldı 8 de evde oluyorum oda iş yoksa......
geçen 7,40 ben hala işteyim ben gidim diyorum bekle gidiyoruz şimdi diyor ama nerde aradan 15 dk geçti ediyor işin var mıydı evde dedim benim halı hazırda her zaman bi yemek bi temizlik işim var sonra koydum yola....halden anlayan adam nerde burda....işim olmasa bile hamileyim souçta beeee mal....töbe töbe.....
yaa bak yaa adam halden anlamıo işte öküzlüğün bu kadarı yani. Sen valla iyi dayanıyorsun birde daha önceden de orda çalışıyprdun sen nevıncım dımı uzun bi süre.. Ama son 1 ayımız kaldı nerdeyse
kurtulmaya sonra evde yatışşşşş
Ben özel sektördeyim canımve 4 yaş...resmen hastanelik çocuklar geliyo..yöneticiler İnan canıma okuyolar.iliğime kadar sömürdüler.Az kaldı dua ediyorum sağlıkla bitireyim.Sonra bu işi yapmıycam....Şimdi nöbete kalmak istemiyorum artık,onu konuşucam..Problem çıkaracaklar kesin,ama bakalım ...
bu kilo hesabında verdiği kiloların üzerine mi sayıyor yoksa eski kilodan mı hesap yapıyor??sadece 3 kilo mu aldınnnnnnnnnasıl başardın yaaaa keske bende sadece 3 kılo almış olsaydımmmmmmmmm. 8 kilo aldım
köpek gibi pişman oldum zaten....
akşam bankaya gitmiştim dönüştede yürüdüm eve kadar akşam kasıklarımda bir ağrı bir ağrı bikini bölgem şişti ödüm koptu bacaklarım desen aynı çok ağrıdılar....kasıklarım hala ağrıyor....
günaydınlar bu arada inş bugün çabuk geçer....
canım sen hafta olarak öndesin zaten... yapman lasım... 32.haftadan sonra gelebilir bebelerimiz... zaten daha öncede söylemiştim. ben bi şifonyer aldım. 2 haftada kokusu uçtu. oda olunca anca hazır olur...günaydın kızlar nasılsınız nasıl gecıyor gunler bebiş odasını hazırlayan varmı ben haftaya boyatıp mobılyalarını ısteyecegım artık ama acelemı edıyorum aceba ağırlaşmadan kendı işimi kendım goreyım dıyorum bana bu gurbet elde kım yardım edecek kı zaten
canım sen hafta olarak öndesin zaten... yapman lasım... 32.haftadan sonra gelebilir bebelerimiz... zaten daha öncede söylemiştim. ben bi şifonyer aldım. 2 haftada kokusu uçtu. oda olunca anca hazır olur...
hemsire olan annem ne dedi: 32.haftadan sonra doktor kontrolune cantanla git... acil durum olursa!!!
annem telaşa sokma beni
sadece 3 kilo mu aldınnnnnnnnnasıl başardın yaaaa keske bende sadece 3 kılo almış olsaydımmmmmmmmm. 8 kilo aldım
ama morgüller çok kustu ve hala devam ediyor arada diye biliyorummm diiiiimiii.....kusmaktansa kilo almayı tercih ederim ki zaten aldım ben....fazlasıyla....
agu bugu yok
sunucu doğumamı gitti acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?