hıc kılolardan bahsetmıyosunuz kızlar
ben bugun ıtıbarı ıle 8 kılo almıs bulunuyorum
ben 13 kilo aldım yaaaa offffff......kıçım ayrı göbeğim ayrı gidiyor......:84::84::84:
Sende boy var, senin aldığın 13 kilo benim 3-4 kiloma bedel :86:
yarına resimlerimi koyayımda gör bak halimi öyle diye diye şişirdiniz beni zaten.....
tatlı yemeye basladım yaa ondan korkuyorum :18:yok ya 15le kapatırsın
dr bana bundan sonra 6-7 kilo alırsın dedi
fark yok aramısda
gönül iftiharla sunar diyetten dolayı 2 ayda sadece 1 kilo almışım yani toplamda hala 9 kilo almış bulunuyorum ama gevşettim diyeti biraz doktorda öyle dedi 5 kilo daha almama izin verdi doktor ozaman 14 kilo oluyo onada normal diyorlar
ben 13 kilo aldım yaaaa offffff......kıçım ayrı göbeğim ayrı gidiyor......:84::84::84:
yarına resimlerimi koyayımda gör bak halimi öyle diye diye şişirdiniz beni zaten.....
tatlı yemeye basladım yaa ondan korkuyorum :18:
1,5 senede hasımatodan 10 kılo hamılelık 15 bıtse toplamda 25 kılo almıs olcaaaaaammmmmm
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Ben de tatlı tuzlu ohh ne varsa götürüyorum
tabi kilo derdiniz yok götürünn ohhhhh.......
ay bi temizlik ettim iş yerinde belim çıktı aman yaaa neyse birazdan da kaçarım.....
Ne temizliği
tabi kilo derdiniz yok götürünn ohhhhh.......
ay bi temizlik ettim iş yerinde belim çıktı aman yaaa neyse birazdan da kaçarım.....
yerleri temizledim süpürdüm sildim.....1 aydır temizlik yüzü gördüğü yoktu yerlerin benden başka bayan ve temizleyende olmayınca bana kalıyor ama çok yoruldum.....şimdide ben gidiyorum deyip kaçıyım işte yok......
hıc kılolardan bahsetmıyosunuz kızlar
ben bugun ıtıbarı ıle 8 kılo almıs bulunuyorum
cannım geçmiş olsun sana inşallah en kısa sürede atlatırsın
bizde bugün itabari ile 30 haftalık olduk tam ve kontrolümüz vardı bugün gittik oğluşumu gördük 1.700 olmuş maşallah dedi dr teyzesi sizde deyin emi teyzelerii sanırım abisinden kilolu doğucak abisi 3 kilo doğmuştu bda baya bi iri dedi drum çeyrek yolumuz kaldıbizden bu kadar kızlar sizlerde ne var ne yokk
çok geçmiş olsun...
ayyyy aynen bende de... ayy hocam nasıl calışıyorsun böyle diyorlar... çocuklarının da bişeyi eksik olmasın istiyorlar...
beslenmesinin hepsini bitirmemiş miş çocukun... sen beslenmeye öyle boll kokulu seyler koyarsan bende mutfaka girip kontrol edemem... dedim valla; midem bulanınca mutfağa girip bakamıyorum...
çocuku klozete oturamıyormuş... ee benmi kaldırıp oturtacağım bu halimle??? normal wc kullanmasını öğret. yok... klozete oturmasını öğret. yok... ee ozaman altına yapsın çocukun... denmiyor tabi...
ilköğretim olsa otursunlar çocuklar ders anlat ohh!!!
ama anasınıfı olunca yetişmek gercekten zor oluyor. Allahtan mesai saati az... ve 6yaş ağırlıklı bir sınıfım var...
cok gecmis olsun allah tez sifa versin
choco çok geçmiş olsun ....
ilacı doktor verdiğini göre hastalığından daha zararsız tez vakitte iyileş inşallah:94:
choco cok gecmıs olsunnnnnn. Doktor nerdıyse ılacları aksatma allah cokd aha fazla ılerlemeden.
geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?