-----2010 KASIM hamişleri----

yok ya 15le kapatırsın
dr bana bundan sonra 6-7 kilo alırsın dedi
fark yok aramısda
tatlı yemeye basladım yaa ondan korkuyorum :18:
1,5 senede hasımatodan 10 kılo hamılelık 15 bıtse toplamda 25 kılo almıs olcaaaaaammmmmm
sende basta aldın cok
2 ayda 1 kıloda cok az ama nekadar farkedıyo bıraz dıkkat edınce farka bak
ben 13 kilo aldım yaaaa offffff......kıçım ayrı göbeğim ayrı gidiyor......:84::84::84:

aldıgın kılolar hamsıme sıfa olsun
boyun kaldırıo senın dert etmeeeeeee bole guzelsın 13 kılo eksık halınle cırkındın bence sen

tatlı yemeye basladım yaa ondan korkuyorum :18:
1,5 senede hasımatodan 10 kılo hamılelık 15 bıtse toplamda 25 kılo almıs olcaaaaaammmmmm

Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

Ben de tatlı tuzlu ohh ne varsa götürüyorum

Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

Ben de tatlı tuzlu ohh ne varsa götürüyorum

tabi kilo derdiniz yok götürünn ohhhhh.......

ay bi temizlik ettim iş yerinde belim çıktı aman yaaa neyse birazdan da kaçarım.....

yerleri temizledim süpürdüm sildim.....1 aydır temizlik yüzü gördüğü yoktu yerlerin benden başka bayan ve temizleyende olmayınca bana kalıyor ama çok yoruldum.....şimdide ben gidiyorum deyip kaçıyım işte yok......

Ya var ya seni evirip çevirip dövmek lazım
Kızım ne olursa olsun, isterse bişey götürsün orayı, ne temizlemeye kalkıyon..
Sonra bi de vicdansız düyorsun adamlara sen kendi vucuduna böyle davranırsan elaleme hiç laf söyleme..

pur ve ozencch sağolun kıslar...

kojamcım bana kolye almış:)

veli topl. vardı yorgunum bende
uzandık bebemle ama tv de de bişi yok

Maşallah....Maşallah...Darısı bize olsun..Korkuyorum iğneler ilaçlar kızıma bişey yapacak diye

Ben özel sektördeyim canım ve 4 yaş...resmen hastanelik çocuklar geliyo..yöneticiler İnan canıma okuyolar.iliğime kadar sömürdüler.Az kaldı dua ediyorum sağlıkla bitireyim.Sonra bu işi yapmıycam....Şimdi nöbete kalmak istemiyorum artık,onu konuşucam..Problem çıkaracaklar kesin,ama bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…