aa süper olur istanbulda olucam bende.bütün önerilere açığım vallahi hiç bi fikrim yok şu an nereye gideyim ne alayım diye. sadece bebek arabası almıcam onu biliyorum :) doğumdan 6 ay sora tekrar türkiyye gelices ozmn almayı düşünüyorum şimdilik.6. aya kadar zorlanmam gibi gelio arabasız.yada buradan alıcam ama onun dışında herseyi türkiyeden alıcam burda herseyin fiyatı en az 2 3 katı daha fazla
aldımda bugun geldıler kurdular ama sabıtletmedım hcıbırını yerlerı degısebılırAldınmı gem odasını ??? Ben de ölçülerini alıp odaya nasıl yerleştirim die ölçülere göre baktım mağazada baktığımızdan büyük gerçketen :
hosgeldın kızında saglıcakla gelsın ınsallahmerhabalarrrr,
bizde kzıımla aranıza katıldık:)
Biz yurtdışındayz doğum türkiyede ama, bu yüzden sadece netten bazı kıyafetleri fln alabildim:97: Sizin hazırlıklarınızı okudukça panik oluyorum benim hiçbişeyim hazır değil dahaaaa :84:
Mayısın sonunda türkiyye dönüorm o zmn başlıycam çoooook mu geçç yetiştirebilirmiyim sizcee:85:
Adı üstünde büyüyen karyola..
Fabrikadan gelene kadar da büyümüştür
aldımda bugun geldıler kurdular ama sabıtletmedım hcıbırını yerlerı degısebılır
ya ben odayı olcup gıttım oooh cok rahat sıgıo dıdım..ama kaapıyı acınca karyolanın karsıma dıkılmesı hos olmadı yoksa odada baya yerımız kaldı
hosgeldın kızında saglıcakla gelsın ınsallah
hangı ulkedesın ?
ya paran cebındeyse alısverıs dedıgın 2 gunde bıter o sorun degılde al yıka utule yerlestır o kısmı korkutuo benıde ...cokta eksık var hala benım..ben bıde oturma odası yapıcam aayy bılmıom oldugu kadar artık :111:
mantıklı arkadasım benım ben bunu dusunmemıstım
sole kabaca cekıyım dıdım sıgmadı telefonun kamerasına :111:
Çok iyi canım ozman istanbulda 1 gününü ayırıp eminönüne gidersen herşeyi tek seferde eksiksiz alabilirsin.. eminönünde havuzlu han var kime sorsan orda gösteririr bilmeyen biri bile çok kolay bulaiblir okadar kolay yerdeAyrıca aklında bulunsun die kuru kahveci mehmet efendinin sokağına da bir uğra derim eminin ordanda elin boş çıkmayacaksındır.. Eğer herhangi bişey sromak istersen yarıdmcı olmaya çalışırım...
aldımda bugun geldıler kurdular ama sabıtletmedım hcıbırını yerlerı degısebılır
ya ben odayı olcup gıttım oooh cok rahat sıgıo dıdım..ama kaapıyı acınca karyolanın karsıma dıkılmesı hos olmadı yoksa odada baya yerımız kaldı..Hadi canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhh allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebişinle mutu sağlıklı bir şekilde
pur un gonderdıgı topıce bak muhakkak elınde bı lısten olsun cok ıse yarıyorÇook teşekkürler..Bakü deym ben Doğum türkiyede bu ay sonunda istanbula gidicem sora başlasın hazırlıklar...Ben sadece kıyafet fln alabildim oda yetermi bilmiyorum,netten sipariş veriyorum annemlere postalıyorum şimdilik yaptığım tek şey bukalanları istanbula gidince yapıcam işalla umarım cok yormaz beni ..mobilya işimiz yok sadece ondan yırttım burda geçiçiyiz çünkü seneeye dönüces türkiyeye seneye yapıcas artrk kızımızın odasını:93:şimdiilik hersey portatif olsn istiyorus..
Eminönüne g,tmeyi zaten cok istiyrm mutlaka ugruycam dediğn yerlere çoook sagol
işalla cabucak hallederm herseyii
amın canım cok sagolHadi canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhh allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebişinle mutu sağlıklı bir şekilde
canım benım mobılya aldıgım yer denokids ile calısıyor..Gem halını nerden,kaça almıştın çok güzelmişşş
Sonra bebişi şişirmesisnnn bak süleee benceee
Bi ara hatırlatırım söylersin
bende çok beğendim odanızı yaa çok şirin , maşallah güzel günlerde kullansın yavrucun
Eveeet çok cicik küçük perilerbi halısını beğenmedim
Diğer aksesuarlar çok hoş
Ama sitedeki en bittiğim şey bu
Eki Görüntüle 193376
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?