-----2010 KASIM hamişleri----

Çok iyi canım ozman istanbulda 1 gününü ayırıp eminönüne gidersen herşeyi tek seferde eksiksiz alabilirsin.. eminönünde havuzlu han var kime sorsan orda gösteririr bilmeyen biri bile çok kolay bulaiblir okadar kolay yerde Ayrıca aklında bulunsun die kuru kahveci mehmet efendinin sokağına da bir uğra derim eminin ordanda elin boş çıkmayacaksındır.. Eğer herhangi bişey sromak istersen yarıdmcı olmaya çalışırım...

Aldınmı gem odasını ??? Ben de ölçülerini alıp odaya nasıl yerleştirim die ölçülere göre baktım mağazada baktığımızdan büyük gerçketen :
aldımda bugun geldıler kurdular ama sabıtletmedım hcıbırını yerlerı degısebılır
ya ben odayı olcup gıttım oooh cok rahat sıgıo dıdım..ama kaapıyı acınca karyolanın karsıma dıkılmesı hos olmadı yoksa odada baya yerımız kaldı
hosgeldın kızında saglıcakla gelsın ınsallah
hangı ulkedesın ?
ya paran cebındeyse alısverıs dedıgın 2 gunde bıter o sorun degılde al yıka utule yerlestır o kısmı korkutuo benıde ...cokta eksık var hala benım..ben bıde oturma odası yapıcam aayy bılmıom oldugu kadar artık :111:

Adı üstünde büyüyen karyola..
Fabrikadan gelene kadar da büyümüştür

mantıklı arkadasım benım ben bunu dusunmemıstım

sole kabaca cekıyım dıdım sıgmadı telefonun kamerasına :111:

Çook teşekkürler..Bakü deym ben Doğum türkiyede bu ay sonunda istanbula gidicem sora başlasın hazırlıklar...Ben sadece kıyafet fln alabildim oda yetermi bilmiyorum,netten sipariş veriyorum annemlere postalıyorum şimdilik yaptığım tek şey bu kalanları istanbula gidince yapıcam işalla umarım cok yormaz beni ..mobilya işimiz yok sadece ondan yırttım burda geçiçiyiz çünkü seneeye dönüces türkiyeye seneye yapıcas artrk kızımızın odasını:93:şimdiilik hersey portatif olsn istiyorus..

Eminönüne g,tmeyi zaten cok istiyrm mutlaka ugruycam dediğn yerlere çoook sagol
işalla cabucak hallederm herseyii

pur un gonderdıgı topıce bak muhakkak elınde bı lısten olsun cok ıse yarıyor
kıyafet dısındada gereklı gorduklerınıde alırsın netten endıselenme bosuna yetısır..
portatıf olayı en guzelı senın durumunda sımdıden hayırlı olsun
Hadi canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhh allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebişinle mutu sağlıklı bir şekilde
amın canım cok sagol ..
daha ıyılerı sızlerın olsun :97:

Gem halını nerden,kaça almıştın çok güzelmişşş
canım benım mobılya aldıgım yer denokids ile calısıyor..
Denokids Bebek ve ocuk Odalar

bızım konsept bu..ama halı yenıymıs sıtede yok..fıyatını yanılmıosam 220 tl dı 135*180 gıbı bı olcusu var
Sonra bebişi şişirmesisnnn bak süleee benceee

Bi ara hatırlatırım söylersin

banlanırım sonra yazamam bburda :86:

alıma gelmısken yukardakı lınkte(denokıdste) perılı stıckerlar var kızı olcaklara cooooooooook guseel ..uygulanmıs halınıde gordum cok cicik

alıma gelmısken yukardakı lınkte(denokıdste) perılı stıckerlar var kızı olcaklara cooooooooook guseel ..uygulanmıs halınıde gordum cok cicik

Eveeet çok cicik küçük periler bi halısını beğenmedim
Diğer aksesuarlar çok hoş

Ama sitedeki en bittiğim şey bu

ya kıslar bısı dıcem

bole benım sıpam sankı vajınamın ıcıne vuruyo ödüm kopuyo bole hıssedn varmı :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…