avent ın bı gogus kalkanı var sutude topluyosunuz ıcınde bunu almaktı nıyetım
bırde kelebek gogus koruyucusu var bu ne ıs yapar :86:
avent ın bı gogus kalkanı var sutude topluyosunuz ıcınde bunu almaktı nıyetım
bırde kelebek gogus koruyucusu var bu ne ıs yapar :86:
ıyı arastırsana Gem
kelebek gogsun acıosa takıp emzırmek ıcınmış senın ısyedıgın kalkan denen seymış
ya kıslar bısı dıcem
bole benım sıpam sankı vajınamın ıcıne vuruyo ödüm kopuyo bole hıssedn varmı :78:
aynen canim bazen banada oluyo bazende kasiklarim tas gibi oluyo kasiliyo sanirim
ya kıslar bısı dıcem
bole benım sıpam sankı vajınamın ıcıne vuruyo ödüm kopuyo bole hıssedn varmı :78:
banada oluyor canım o gerçekten insan korkuyor....
neyse kızlar ben kaçar başım dönüyor çok tuhafım eve gidim....görüşürüz...
ya kizlar yokmu sole degisik erkek isimleri bu konu kafami cok kurcalamaya basladi
ay sanırım son 3 ay ılk 3 ay gıbı oluyo :44: bende pek uykucu ve asabı olmaya basladım yıneBenim iki gündür mide bulantılarım başladı yaa, iştahım da gitti, zorla yiyorum, henüz çıkarma olayı yok ama eskisi gibi olursam diye aklım gidiyor
dıkkatlı ol benımde cok donuyo bugun :111:banada oluyor canım o gerçekten insan korkuyor....
neyse kızlar ben kaçar başım dönüyor çok tuhafım eve gidim....görüşürüz...
arasya kizlar yokmu sole degisik erkek isimleri bu konu kafami cok kurcalamaya basladi
slm teyzeler bız doktora gıttık bugun 31+4 de 1750 gr olmuşuz kucuk gıbı geldı ban 2kılo der dıye düşünüyordum ufak olcak balıba yavrum anasına cekmıycek yoksa benmı bakamıyom oğluşuma yaaaaaa
ay sanırım son 3 ay ılk 3 ay gıbı oluyo :44: bende pek uykucu ve asabı olmaya basladım yıne
dıkkatlı ol benımde cok donuyo bugun :111:
aras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?