SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun
genel de şey yaparlar ya kağıtlara yazıp son anda kura çekerler... hiç sevmem ben o işi... anne baba ortakça bulacak ortakça koyacak işte. son anda olunca herkes bir isim söyleyip etkiliyor insanı. çalışsana pur, isim bulma çalışmalarını genişlet yoğunlaştır 1 hafta 10 günde seni güzel bir isimle görelim burda yaww.
İsimsiz kahraman olcak :86::86:
Lisedeyken hep derdim ki kızım olursa adını "pamira rima" koycam
o zaman hazırdı şimdi noldu bilmiyom :86:
SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun
sahiden haa kız anneleri tembel midir nedir yahu?
oğlum ve bennnnnnn
Eki Görüntüle 194406
Ayşegülçin benim diğer adım Ayçin ama hiç kullanmam.... ayça da güzel isim fena değil....
sahiden haa kız anneleri tembel midir nedir yahu?
Pamira Rima nedir ya?? rimanın bir oluru var da pamira prima gibi geliyor dilime.
evet ama orta asyada çok güzel bir yaylaymış :86::86: coğrafya dersinde görmüştük :86::86: rima da dişi ceylan yavrusu demekti sanırsam :86:
Büyüyoruz artık, oğlum sığamıyor artık kabına
gobusun isim belli miydi hatırlayamadım ben?
eneee ..bız hersene sarap tadım gunlerıne gıdıyrduk alıskanlık yaptı :111:Günaydıınnn
Ayy ne hoşş
Arada esiyo işte
Geçmiş olsun canım..
Gözün aydın, çok güzel sonuç..
Maşallah tombalak cimcimeye
O kadar taşı, besle, büyüt babalarına naz yapsınlar
Bizim de Bozcaada planımız var bir haftasonu
ekabirne desem beenmiyon :86:
amanında amanın..sonunda basladı hatun alısverıse..guzel gunlerde gıysın cımcıme..Eki Görüntüle 194399
buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleribaşka renk çalışmıolarmış etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:
oğlum ve bennnnnnn
Eki Görüntüle 194406
Ayşegülçin benim diğer adım Ayçin ama hiç kullanmam.... ayça da güzel isim fena değil....
ya bırakın şu alengirli isimleri
Primamı koycan çocuğun adını....
Irmak Alya koymayın, o benim kızımın adı olucek
Tuana, Melisa, Melis, Zeynep, Ezgi, Eda, Ela, Duru, Pırıl, Elif.... v.s. ne kadar güzel kız isimleri var.... gitmiş prima koyacak kızın adını
ya bırakın şu alengirli isimleri
Primamı koycan çocuğun adını....
Irmak Alya koymayın, o benim kızımın adı olucek
Tuana, Melisa, Melis, Zeynep, Ezgi, Eda, Ela, Duru, Pırıl, Elif.... v.s. ne kadar güzel kız isimleri var.... gitmiş prima koyacak kızın adını
cicileriniz çok güzellmiş güle güle giysin yavrunEki Görüntüle 194399
buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleribaşka renk çalışmıolarmış etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:
tabi canım doğum sırasında hangi yol izlenirse artık, sağlıklıca gelsinler yeterkifarklı bişi çıkmazsa o yolda ilerliyoruz bakalım... Ne kadar korkarsam korkayım, hangi yola girersem o doğum şeklini seçeceğim.
oğlum ve bennnnnnn
Eki Görüntüle 194406
Duru ve Irmak güzel bunların arasında
Alya değil de Arya benim hoşuma giden isimlerden :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?