-----2010 KASIM hamişleri----

22. haftada 525 gramdı bizim kız normal sanki 2 li yenimi yapıldı

İşte ortak içe sinmesi gereken isim olunca böyle uzuyor süreç
İnş buluruz doğurmadan

İsimsiz kahraman olcak :86::86:

Lisedeyken hep derdim ki kızım olursa adını "pamira rima" koycam

o zaman hazırdı şimdi noldu bilmiyom :86:

Abidik gubidik isim listeme ekleyeyim o ismi
Pamira Rima

Selam canım... her bebek aynı olacak diye bir kaide yok.... kimi bebek iri doğar, kimi bebek normal ağırlıkta... takma kafana...

evet ama orta asyada çok güzel bir yaylaymış :86::86: coğrafya dersinde görmüştük :86::86: rima da dişi ceylan yavrusu demekti sanırsam :86:

ya bırakın şu alengirli isimleri

Primamı koycan çocuğun adını....

Irmak Alya koymayın, o benim kızımın adı olucek

Tuana, Melisa, Melis, Zeynep, Ezgi, Eda, Ela, Duru, Pırıl, Elif.... v.s. ne kadar güzel kız isimleri var.... gitmiş prima koyacak kızın adını

Büyüyoruz artık, oğlum sığamıyor artık kabına

Evet yiyecek organ boşaltacak alan kalmadı içerde

gobusun isim belli miydi hatırlayamadım ben?

İsim net değildi henüz.. "Gülin" olabilir diye düşünüyorlardı..

Çok güzel mamalar yapıyor, o mamaları yapan tembel olamaz diye bir sonuca vardım ben şahsen

eneee ..bız hersene sarap tadım gunlerıne gıdıyrduk alıskanlık yaptı :111:
bu sene gıtsemde tadamıcagım ıcın gıtmıyelım dıdım ama bellı olmaz aynı haftaya ayarlarsak
ekabir ne desem beenmiyon :86:

Eki Görüntüle 194399

buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleri başka renk çalışmıolarmış etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:
amanında amanın..sonunda basladı hatun alısverıse..guzel gunlerde gıysın cımcıme..
organık fılanda cok soluk ya ben sevmıom organıklerı..1 tane almıssın ıste baska alma
oğlum ve bennnnnnn

Eki Görüntüle 194406

Ayşegülçin benim diğer adım Ayçin ama hiç kullanmam.... ayça da güzel isim fena değil....
sende bıze benzıceksın sonundaaaaa
masallah sıze tüütüüüüü

Duru ve Irmak güzel bunların arasında
Alya değil de Arya benim hoşuma giden isimlerden :82:

elif görümcemin adı
duru en yakın arkadaşımın kızının adı
eda evonun kuzenin kızının adı
zeynep ilk ismi saten büyük ihtimalle
melis melisa sevmiyom
pırılı sevmedim
elalar çok şımarık oluyo
ezgi de olabilir güzelmiş listeye atıyom

biz oğlumla gidiyoruz... babamız erken gelip bizi alıp götürecekmiş... gideyim de hazırlanayım ben kendinize ii bakın hanımlar.

Eki Görüntüle 194399

buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleri başka renk çalışmıolarmış etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:
cicileriniz çok güzellmiş güle güle giysin yavrun
farklı bişi çıkmazsa o yolda ilerliyoruz bakalım... Ne kadar korkarsam korkayım, hangi yola girersem o doğum şeklini seçeceğim.
tabi canım doğum sırasında hangi yol izlenirse artık, sağlıklıca gelsinler yeterki
oğlum ve bennnnnnn

Eki Görüntüle 194406

Ayşegülçin benim diğer adım Ayçin ama hiç kullanmam.... ayça da güzel isim fena değil....

çok tatlısınız maşallhh

Berra güzel isim kızım olsa Berra Su olabilir derdim hep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…