-----2010 KASIM hamişleri----

inşallahhhh :86:

ilk ismi kesin zeynep gibi görünüyo yanına bişi arıyorum ben :86:

BERRA nasıl :82:

öyledir ozaman normal pozisyondaysa normal doğum olur

buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleri başka renk çalışmıolarmış etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:

şimdilik ona yüklenmiyorum yoğun da beyimiz
beyni yorulmasın isim düşünerek die kendini helak mı ediyorsun? baba ile anne sevdikten sonra ismi bence tam oturuyor... ikisinin de içine sinmesi çok önemli. dedeler neneler faso fiso!

enemmm pur sen ne koyacaksın bu kıza merak ettim ben şimdi?

Bilmiorum :44:

En sonunda doğacak, abidik gubidik bi isim alelacele koyacaz galiba

Bilmiorum :44:

En sonunda doğacak, abidik gubidik bi isim alelacele koyacaz galiba

genel de şey yaparlar ya kağıtlara yazıp son anda kura çekerler... hiç sevmem ben o işi... anne baba ortakça bulacak ortakça koyacak işte. son anda olunca herkes bir isim söyleyip etkiliyor insanı. çalışsana pur, isim bulma çalışmalarını genişlet yoğunlaştır 1 hafta 10 günde seni güzel bir isimle görelim burda yaww.

Güle güle giysin cimcime

Pek de havalıyız cırt die çıkıo, pırt die bilmem ne oluyo
Daha adımız yok

İsimsiz kahraman olcak :86::86:

Lisedeyken hep derdim ki kızım olursa adını "pamira rima" koycam

o zaman hazırdı şimdi noldu bilmiyom :86:

SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun

bence de

bize de örnek olsun ya :86::86:

bu arada ismi belli olan oğlankarımız varda ismi belli olan kız bebek yok sitede :86::86:

yani bn getiremedim :82:

oğlum ve bennnnnnn

Ayşegülçin benim diğer adım Ayçin ama hiç kullanmam.... ayça da güzel isim fena değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…