günaydın anneler....
dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım...
seninkide dışarı pırtlayacak demek ee bi tek benimki mi yumuk yumuk :26:
GEM de ıyı dıyonevin dikkat et kendine
merhabaaaaaa
şeker sonucum çıktı
açlık 70
glikozlu 100
doktor iyi didi
ee nzmn bıtıcek bu vuslat sızınyok eşim hala kıbrıs da ayda bir geliyo kontrol zamanlarımızda 3 günlük öle idare ediyoz
göbek deliğimde acı yok şimdilik.normal dogum istiyorum da ben ondan denize girme derdindeyim yüzmek normal dogumu kolaylaştırıyormuş.şimdiden başladım ben normal dogum hareketlerine yavaş yavaş yapıyorum.
nevin dikkat et kendine
merhabaaaaaa
şeker sonucum çıktı
açlık 70
glikozlu 100
doktor iyi didi
nevin dikkat et kendine
merhabaaaaaa
şeker sonucum çıktı
açlık 70
glikozlu 100
doktor iyi didi
esım aradı
gece uyandırmısım onu dogum yaptım yesıl gozlu kızımız oldu hıııc acımadı bı guzelde emdı demısım
ay koptum hıc hatırlamıyorum onunda sımdı aklına gelmıs
yalnız dırekt bılıncaltı..esım gıbı yesıl gozlu olsun ıstıorum,canım cok yanıcakmı meraktayım ve emzırebılcekmıyım hep dusunuyorum bunları
takmısımkı bole ruyalar basladı artık
ay geberdım gulmekten bu kadarmı taktın kafaya kız bende gecen gun bı kramp gırdı ayağıma gece bı çığlık adam doğuruyom zannettı garıbım nasıl fırladı uzuldum yaaaa ayağıma hareket yaptıracak ben el bıle surdurmedım doktorda dedı bıraksaydın mudahele etseydı dıye benımkı eskı futbolcu oldugundan cok ıyı bılıyor bu kramp olaylarını hergun işten gelıp bı saat oğluma bakıyor yaazık tepsın dıye sıpada gunduz kıpır kıpır akşam adamcagıza tık yok uzuluyorum ya
teşekkürler herkesee :82:
bebemde 815 gram olmuş :86:
doktor bana hayırdır kilo almıosun dedi bende formumu koruyorum dedim oda bastı fırçayı :84:
doktor kas ve kemik yapısının iyi geliştiğini söylemişti ben görünmesini ona yordum... belki biraz daha zman geçince sen de farkedersin.yaaaa süper olmuşşş çok özendim vallaaaaaa.. Bizimkide içeride haraket ediyor ama ben anlamıyorum daha kolumu bacağımı neyi_? karnımıda oynatıyor resmen ama hangi uzuvu olduğu belli olmuyor miniğin daha_?
doktor bana hayırdır kilo almıosun dedi bende formumu koruyorum dedim oda bastı fırçayı :84:
hakkatenmi ya
çok şişko olmasın doğumu zor olur allah korusun :86::86:
tey tey çok mutlu oldum şimdi yafs
günaydın anneler....
dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım...
pastalar yapmaya basladın sende artık ıyıce alırsın bundan sonra hahah
herkese hayırlı cumalar,
bir kısmımız kulaklarından şikayetçi. geçmiş olsun kızlar.
benimde sıkıntım var. 3 gündür tıkalı,sürekli çınlama halinde. geçer dedim ama ı-ıh geçecek gibi değil. 2sene önce de olmuştu,vakumlu bi cihazla temizlenmişti. doktorumu aradım şikayetimi anlattım temizletsem bir zararı olur mu dedim,olmaz dedi. yarına randevu aldım KBB'den. temizlettireyim rahatlayayım.
nevin dikkat et kendine
merhabaaaaaa
şeker sonucum çıktı
açlık 70
glikozlu 100
doktor iyi didi
gem,nevin,ilknur teşekkür ederim kızlar
göbek kıllanması olayına ben hiç girmiyim,maymun gibi oldum
tek teselli doğumdan sonra dökülüyor diyorlar,inşallah bakalım
cimcime kızım sabah evden çıkmadan babasına cilve yaptı. kıyafetimin üzerinde hareketlerini izliyordum eşime seslendim bak nasıl oynuyor dedim bekledik tık hareket yok, eşim; hanimiş babasının kızı dedi coştu
sıkıntı yoksa en guzelı yuz tabı...ben hersey yasaklı bı hamıle oldugum ıcın dusunmuyorum hıc ole seyler..hazıran ortasında bozcaada planı yapmıs koce asla gıtmem dıdım
işte genelde alt tarafımda hissediyorum hareketlerini , inşallah döner bende normal doğum olsun istiyorum çünkükafası aşağıya döndü döneli kuvvetli tekmeleri karnımın en tepesinde farkediyoruz öyle anlayabilirsin. ayaklarının hareketi ile el hareketi arasında kuvvet farkı oluyor çünkü. ben kıpır kıpır kasıklarımda kelebekvari bişiler hissediyorum yukarılar gümbür gümbür.
yumuk yumuk nasıl oluyo yahu
GEM de ıyı dıyo
hade gosun aydın
ee nzmn bıtıcek bu vuslat sızın
sıkıntı yoksa en guzelı yuz tabı...ben hersey yasaklı bı hamıle oldugum ıcın dusunmuyorum hıc ole seyler..hazıran ortasında bozcaada planı yapmıs koce asla gıtmem dıdım
işte genelde alt tarafımda hissediyorum hareketlerini , inşallah döner bende normal doğum olsun istiyorum çünkü
yaa evet benimki yumuk yumuk dışarı doğru çıkmadı yani
çok kilolu çocuktan bende hep çok korkuyorum. ama zayıftan da korkmuyor değilim. en ideali 3350 gr bunu bulmayı diliyorum. umarım olur.
Günaydıınnn
Ayy ne hoşş
Arada esiyo işte
Geçmiş olsun canım..
Gözün aydın, çok güzel sonuç..
Maşallah tombalak cimcimeye
O kadar taşı, besle, büyüt babalarına naz yapsınlar
Bizim de Bozcaada planımız var bir haftasonu
döner daha, bu haftalarda normal olarak dönmesi gerekiyormuş ama dönmemesi hiç dönmeyeceği anlamına da gelmiyormuş. bu haftalarda aşağı dönüp doğum anında yukarı da dönebilir mi bende onu merak ediyorum mesela?
ekabirne desem beenmiyon :86:
netten bakıyorum da normal doğum pozisyonuna geldiğini ve doğumun normal olacağını gösterir diyor.... demekki dönmüyorlar...evet haklısın canım. Hiç bilmiyorum ki canım bu pozisyonlar nasıl oluyor, son anda bebek yukarı çıkıyormu, ama genelde doğum pozisyonu alıyorsa son anda da öyle olur gibime geliyor, sonuçta çıkmak istiyor bebekler de:26:
evvett mügeden vazgeçmişken ....
Ayça nasıl isim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?