-----2010 KASIM hamişleri----

yaaaa süper olmuşşş çok özendim vallaaaaaa.. Bizimkide içeride haraket ediyor ama ben anlamıyorum daha kolumu bacağımı neyi_? karnımıda oynatıyor resmen ama hangi uzuvu olduğu belli olmuyor miniğin daha_?

seninkide dışarı pırtlayacak demek ee bi tek benimki mi yumuk yumuk :26:
yumuk yumuk nasıl oluyo yahu
nevin dikkat et kendine

merhabaaaaaa

şeker sonucum çıktı

açlık 70
glikozlu 100

doktor iyi didi
GEM de ıyı dıyo
hade gosun aydın
ee nzmn bıtıcek bu vuslat sızın
sıkıntı yoksa en guzelı yuz tabı...ben hersey yasaklı bı hamıle oldugum ıcın dusunmuyorum hıc ole seyler..hazıran ortasında bozcaada planı yapmıs koce asla gıtmem dıdım

ay geberdım gulmekten bu kadarmı taktın kafaya kız bende gecen gun bı kramp gırdı ayağıma gece bı çığlık adam doğuruyom zannettı garıbım nasıl fırladı uzuldum yaaaa ayağıma hareket yaptıracak ben el bıle surdurmedım doktorda dedı bıraksaydın mudahele etseydı dıye benımkı eskı futbolcu oldugundan cok ıyı bılıyor bu kramp olaylarını hergun işten gelıp bı saat oğluma bakıyor yaazık tepsın dıye sıpada gunduz kıpır kıpır akşam adamcagıza tık yok uzuluyorum ya

teşekkürler herkesee :82:

bebemde 815 gram olmuş :86:

doktor bana hayırdır kilo almıosun dedi bende formumu koruyorum dedim oda bastı fırçayı :84:

takmısımkı bole ruyalar basladı artık

ay cok sukur kramp olayım olmadı benım hamılelık oncesı cok olurdu aslında...ıgne batırıyrdum bende mınık mınık ole gecıyordu ..
benımkıde ole valla babaya tık yok :26:

doktor bana hayırdır kilo almıosun dedi bende formumu koruyorum dedim oda bastı fırçayı :84:

masallaaahhhhhh
kısım senın haftanda benımkı 700 lu grlardaydı ..
desene bunca badıreye tosuncuk gelıcek ınsallah

doktor kas ve kemik yapısının iyi geliştiğini söylemişti ben görünmesini ona yordum... belki biraz daha zman geçince sen de farkedersin.

enemmm tombiş olcak bu kızçe.

hakkatenmi ya

çok şişko olmasın doğumu zor olur allah korusun :86::86:

tey tey çok mutlu oldum şimdi yafs

Günaydıınnn
Ayy ne hoşş

pastalar yapmaya basladın sende artık ıyıce alırsın bundan sonra hahah

Arada esiyo işte

Geçmiş olsun canım..
nevin dikkat et kendine

merhabaaaaaa

şeker sonucum çıktı

açlık 70
glikozlu 100

doktor iyi didi

Gözün aydın, çok güzel sonuç..

Maşallah tombalak cimcimeye

O kadar taşı, besle, büyüt babalarına naz yapsınlar

sıkıntı yoksa en guzelı yuz tabı...ben hersey yasaklı bı hamıle oldugum ıcın dusunmuyorum hıc ole seyler..hazıran ortasında bozcaada planı yapmıs koce asla gıtmem dıdım

Bizim de Bozcaada planımız var bir haftasonu

işte genelde alt tarafımda hissediyorum hareketlerini , inşallah döner bende normal doğum olsun istiyorum çünkü

yaa evet benimki yumuk yumuk dışarı doğru çıkmadı yani

işte genelde alt tarafımda hissediyorum hareketlerini , inşallah döner bende normal doğum olsun istiyorum çünkü

yaa evet benimki yumuk yumuk dışarı doğru çıkmadı yani

döner daha, bu haftalarda normal olarak dönmesi gerekiyormuş ama dönmemesi hiç dönmeyeceği anlamına da gelmiyormuş. bu haftalarda aşağı dönüp doğum anında yukarı da dönebilir mi bende onu merak ediyorum mesela?

çok kilolu çocuktan bende hep çok korkuyorum. ama zayıftan da korkmuyor değilim. en ideali 3350 gr bunu bulmayı diliyorum. umarım olur.

ay vala çok moral oldu bende zayıf sanıyodum inşallah güzelce doğum yaparız

:82: ay bn mutluluktan bi hoş oldum :76: çok şükür ya :78:

bi ara sanki hiç iyi haberler alamıcakmışım gibi geliyodu :78::78::78::76::76::76:

evet haklısın canım. Hiç bilmiyorum ki canım bu pozisyonlar nasıl oluyor, son anda bebek yukarı çıkıyormu, ama genelde doğum pozisyonu alıyorsa son anda da öyle olur gibime geliyor, sonuçta çıkmak istiyor bebekler de:26:

netten bakıyorum da normal doğum pozisyonuna geldiğini ve doğumun normal olacağını gösterir diyor.... demekki dönmüyorlar...
evvett mügeden vazgeçmişken ....

Ayça nasıl isim :26:

mügeden çok daha iyi ayça... babamı favori isimlerinden biridir. aylı isimler. o yüzden teyzemin kızının ismini ayça koymuştu ama 8 yaşında bizim ayçamız o zaman o isim çok güzeldi ama şimdi bence farklı isimler daha cazip. mügeden sonra terfi ettin bence, sen süper bi isim bulcan bu azimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…