GÜNAYDIN ANNELERRR
kendine komik tişört alanlar nerelerden aldı?
lcw hep koyu renk satıyor... ben accık renk tişört istiyorum.
internetten alan var mı?
canım gebe magazasında oluyor kırmızı yavruagzı beyaz sıyahta onunde bebıs resımlerı nazar boncukları falan cok sırın seyler oluyor bır bak ıstersen
GÜNAYDIN ANNELERRR
kendine komik tişört alanlar nerelerden aldı?
lcw hep koyu renk satıyor... ben accık renk tişört istiyorum.
internetten alan var mı?
canım gebe magazasında oluyor kırmızı yavruagzı beyaz sıyahta onunde bebıs resımlerı nazar boncukları falan cok sırın seyler oluyor bır bak ıstersen
günaydınn hanımlarrrr nasılsınz biz daha kahvaltı yapmadık yeni uyandık...
keramoscum cnm bende lc waikikiden aldım üs çok güzel kolları uzun ama düğmeleri var kısada olabiliyor önünde bebekim var şemsiye tutuyo ve üstündede kocaman kalbi var gri renk aldım çok güzel hemde uygun aldım siyah kot pantolonla beraber aldım çok cepli hemde ben spor sevdiğim için,hamile pantolonunu 26 tl ye aldım,,,,,üstüde 11 tl ye aldım cnmm.çok uygundu.
hımm!!! ben kısa kollu arıyorum. malum göbek ozaman büyücek... bahara kadar bekleyeyim de ondan sonra gebe ve lcw ye bakayım. sağolun kıslar...
hımm!!! ben kısa kollu arıyorum. malum göbek ozaman büyücek... bahara kadar bekleyeyim de ondan sonra gebe ve lcw ye bakayım. sağolun kıslar...
evet cnm doğumlarımız kısmetse yaza geldiği için ben rahat bol elbise giyerim sadece vede balkonumdan içeride girmeyi düşünmüyorum,allah yardımcımız olsun inş...
gnaydın anneler. gene kar var dışarıda, eşimle dışarı çıkacaktık o çıktı ben kaldım kar yağınca nedir bu kör talihim
Günaydın Anneler,
Sıkı sıkı giyinip çıksaydın keşke canım, değişiklik olurdu, bizde kocemle Kanlıca'ya yoğurt yemeye çıkıcaz akşam gezmeye
ayy ne güzel keşke bizim istabnulumuzada yağsa nerdeyse bahar geldi bizde bu kış kar yine olmadıgnaydın anneler. gene kar var dışarıda, eşimle dışarı çıkacaktık o çıktı ben kaldım kar yağınca nedir bu kör talihim
Günaydın Anneler,
Sıkı sıkı giyinip çıksaydın keşke canım, değişiklik olurdu, bizde kocemle Kanlıca'ya yoğurt yemeye çıkıcaz akşam gezmeye
istanbulun soğuğuna benzemyor canım burası ya. felaket bir ayazı var. geçen tuhafiyeye ip alamaya çıktım yarım saatliğine kat kat da giyindim ona rağmen grip oldum iyileşemedim de daha biraz ondan sakınıyoruz. artık o alacaklarını alır sonra evde zaman geçiririz.
ayy ne güzel keşke bizim istabnulumuzada yağsa nerdeyse bahar geldi bizde bu kış kar yine olmadı
ohh oh maşallah cnm gezin gezin nasılsa seneye bu aylarda bebişlerle çıkılmaz dışarı keyfini çıkart.
Anladım canım...
Orası da hep karlı mı yahu :44::44::44:
bu sene hep böyle valla. önceki yıllarda bukadar diilmiş. şansıma işte.
Neyse Allah'tan bahar yakın...
iyi akşamlar kızlar biraz önce banyodan çıktım hemen sırt üstü uzandım ve oğlumu dinlemeye başladım şeyma seninki gibi bir tekme hissetmesemde içimde ordan oraya gezdiğini yada döndüğünü farkedebiliyorum artık ama hala dışardan başkalarının hissedebileceği bişi değil herhalde buda iyi alamet inş. 1 haftaya kalmaz bende tekme yerim sizin nasıldı benim hissettiklerimden ne kadar sonra başkalarının hissedebileceği seviyeye geldi
seymacım iki gündür benimde karnımda arada böle tatlı bi acı!!! oluyor
bi sağda bi solda hemde...
bebekimmi geriliyor-kendini hissettiriyor acaba???:44:
ben kilo verdigim icin hersey rahat olluyor ama kot falan giyince otuurunca sanki bebegim sikisiyo gibi geliyo acilen hamile pantalonu almam lazim
Mrb kizlar
dun doktorumuz sagolsun yatirdi bizi 2 serum yedik antibiyotik yedik oglumla geldik simdi daha iyiyim cok sukur ama halen gribi atlatamatik oglusumuda bir bahane ile gordum el ayak yerinde durmuyordu cok guzeldi
Mrb kizlar
dun doktorumuz sagolsun yatirdi bizi 2 serum yedik antibiyotik yedik oglumla geldik simdi daha iyiyim cok sukur ama halen gribi atlatamatik oglusumuda bir bahane ile gordum el ayak yerinde durmuyordu cok guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?