-----2010 KASIM hamişleri----

benim olum pek tembel çıktı

yoksa kilo almakla mı ilgili... hani zayıflar daha erken erken hissedermiş yaa... ben 59 oldumda...

Ben 51'le hamiş kaldım, hala da 51 kiloyum, 1.70 boyum, boya göre zayıf duruyorum 16. haftadan itibaren net hissediyorum bebişimi erkekler anca 16. haftadan sonra hissedilirmiş...

Ben 51'le hamiş kaldım, hala da 51 kiloyum, 1.70 boyum, boya göre zayıf duruyorum 16. haftadan itibaren net hissediyorum bebişimi erkekler anca 16. haftadan sonra hissedilirmiş...

18.haftadayıs bis:)
ama 3.8 kilo aldım... :)
bekliyorum babası kılıklı tembel oğlumu, ne zaman hissettirecek kendini?
aslında usg de hiç durmuyor dönüp duruyor...

Günaydın kızlar

Ne güzel kıpırtıları hissedenler var
Bize dr 9 gün önce 3 hafta içinde hissedersin demişti, kaldı maksimum 12 gün
Merakla ve heyecanla bekliyoruz

18.haftadayıs bis:)
ama 3.8 kilo aldım... :)
bekliyorum babası kılıklı tembel oğlumu, ne zaman hissettirecek kendini?
aslında usg de hiç durmuyor dönüp duruyor...

17+3 oldum bende doktorun hesabına göre

Ben de babası kılıklı diye seviyorum ama benim koce tık sesine uyanır, gece tuvalate kalkıyorum, benle birlikte bebişimde kalkıyor

Gece kalkı yatınca resmen tekmeliyor, acep acıkıyormu çucuğum

iyiyiz canım iyiyiz sen nasılsın bakalım asıl
.) bzde çook iiyiiz şükür cnm bnde senin gibi hala bşy hissetmedim sadece arada böle pıtpıt oluyo gibi sangi bağırsak hareketi gibi bşy oda eşim hisstmiyo :))
Günaydın canım....

Siz nasılsınız, biz bebişle iyiyiz, Allah'a çok şükür
bzde iyyiz cnm çok şükür sadece sağ kasığımda batma oluyoo böle arada telaşlandım brz ama normal diyo herkess

:89:selinaaa sende hissetmişsin yaa bn halaa hissetmeedim bnm kızlar nie tembel çıktııı
senidemi kız acabaa????

:89:selinaaa sende hissetmişsin yaa bn halaa hissetmeedim bnm kızlar nie tembel çıktııı
senidemi kız acabaa????

n_a_z ben 20. haftadan önce beklemiyodum acıkcası harketleri nette araştırmıştım çünkü ilk bebekte 20 haftada başlar ancak 2. cocukda erken hissedersiniz yazmış.benim daha ilk bebişim. akşam tv karşısında uzanmıştı remen yerimden sıçradım dedim noluyozz. karnıma dokundum pıt pıt attı resmen eşim bile hissetti walla:) ama dün akşamdan sonra bidaha hissetmedim bu vakte kadar.. cinsiyeti cumartesi günü öğrencez bana kız gib geliyor zaten ama bilemicem hiç farketmez gerçi.. Anlaşılan cumartesi büyük gün

Canım aslında kızlar daha erken hissedilirmiş ama :44:

Mesela Şeyma hissediyordu
wallaa 17. haftamdaym bnde artık bekliyorum şööle okkalı bi tekme tembel olmayın kızlllaaaaar ananıza çekiin
ayy ne gzl hadi gözün aydın cnm ilk tekmeyi duydun ya gerisi gelir artıık

tatil konusu konuşulmuşmuydu:26:neden kimse bişey demedi:84:

canım ben pek tatil düşünmüyorum açıkçası zaten mayıs yada nisan sonu işten çıkarım sonra evde dinlenirim. benim tatil anlayışım denizz kumsaldan ibaret. ama o göbişle bikini falanda giyemem bide ben mersinde yaşıyorum burası haziradan sonra iğrenç bi sıcak oluyor nemde çok fazla. zaten her yer deniz burda hafta sonrları plajda gecırıo ınsanlar.ama bu yaz büyük ihtimalle yaylaya gideriz orda kalırız orası serin oluo rahat rahat geçiririm o dönemi serin serin. benim planım şimdilik böyle

heh aynı benim plan mayıs sonu bende işten çıkacağım artık evde durmayı yada köye gitmeyi düşünüyorum ama büyük ihtimal gitmem korkuyorum karnı burnunda seyehat etmeye 1 yaşına gelene kadar tatil yok artık seneye gideriz napalım oğluşumla beraber.

bilet 10 tlydi canım. ya bebek odaları satısı olsada acıkcası aklımın kaldıgı ay cok guzel dedıgım bebek odası cıkmadı gercı ben maskoyu madokkoyu hıc gezmedım daha oralardada ne var ne yok bılmıyorum bısey yoksa ne alıcam bılmıyom ama yanı sıradan bır fuardı guzel olan bır kac bebek kıyafetlerı satan standlar vardı ondada perakende satıs yoktu toptancılarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…