Mrb kizlar
dun doktorumuz sagolsun yatirdi bizi 2 serum yedik antibiyotik yedik oglumla geldik simdi daha iyiyim cok sukur ama halen gribi atlatamatik oglusumuda bir bahane ile gordum el ayak yerinde durmuyordu cok guzeldi
kızlar aranızda anne bebek fuarına giden var mı bugün 19:30 da bitiyor
ve ben gidemedim eşimin yüzünden
nerdeeee???
ben anca tv de izleyip ağız ayırıyorum
kızlar aranızda anne bebek fuarına giden var mı bugün 19:30 da bitiyor
ve ben gidemedim eşimin yüzünden
Canim yesilkoyde cnr in yaninda istanbul fuar merkezindeydi ben dun gittim ama pek begenmedim bisey kacirmis degilsin canim uzulme bence
Annelerr benin oğluş öyle tekmeliyoki sıçrıyorum artık..Bazen de gıdıklanıyorum, gülüyorum, hiç durmuyo kerata:)) Hele de yemeklerden sonra , onu tekmeleriyle hissetmek çok güzel...Artık sıkı tekmelerle annesini ben burdayım ve sağlıklıyım diyor :))
yaa ben de hissetmek istiyorum artık...:2:günaydın kızlarr
bebişin hareketlerini hissetmek gerçekten müthiş bir duygu selina.
ya bu arada ben son 4 haftadır haftada yarım kilo alıyorum. beslenme düzenim de çok değişmedi ama ödem oluştu galiba.
karnım kocaman oldu herkes 'aa 4 aylıkken bukadar olmaması lazım' falan diyo moralimi bozuyorlar.
ama ben bu durumdan çok memnunum artık toplu taşıma araçlarında yer veriyorlar
aynen bende oyle canim bide uzandigimda cok hareketleniyo genis genis hosuna gidiyo herhalde
herkese günaydın
dün akşam ilk kez bebişin tekmelerini hissettim çokkkkkkkk güzel bi duyguuu. uzanmış tv seyredıyodum birden sıcradım korktum noluyo dıe elımı karnıma koydummm pıtır pıtır tekmeledi kerata.babasıda elıni karnıma koydu oda hiseetiama bi daha hissetmedim elim karnımda dolaşıom tekmelesin de kaçırmayayım die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?