-----2010 KASIM hamişleri----

Mrb kizlar
dun doktorumuz sagolsun yatirdi bizi 2 serum yedik antibiyotik yedik oglumla geldik simdi daha iyiyim cok sukur ama halen gribi atlatamatik oglusumuda bir bahane ile gordum el ayak yerinde durmuyordu cok guzeldi

cnm çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım,dikkat et kendine.

ben dün gittim..Merak etme çok bişey kaçırmadın.Çoğu firmanın perakende satışı yoktu.Ben de biraç hediye ve bir röportajla döndüm :)

Son düzenleme:
Annelerr benin oğluş öyle tekmeliyoki sıçrıyorum artık..Bazen de gıdıklanıyorum, gülüyorum, hiç durmuyo kerata:)) Hele de yemeklerden sonra , onu tekmeleriyle hissetmek çok güzel...Artık sıkı tekmelerle annesini ben burdayım ve sağlıklıyım diyor :))

kızlar aranızda anne bebek fuarına giden var mı bugün 19:30 da bitiyor
ve ben gidemedim eşimin yüzünden

üzülme sırf bu fuar için ist.la gidicem sanırımm

martta yine varr yupii

Bebex, Hamilelik, Anne, Bebek, Çocuk Ürünleri Fuarı
Hamile, Anne, Bebek, Çocuk İhtiyaçları Ürün ve Hizmetleri
3 - 5 Mart 2011
İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy İstanbul
SİNE Fuarcılık A.Ş.

Canim yesilkoyde cnr in yaninda istanbul fuar merkezindeydi ben dun gittim ama pek begenmedim bisey kacirmis degilsin canim uzulme bence

nedenki bebek oda takımları satışı yokmuydu ? tv de 1.000tlden odalar satılıyo denildi haberlerde

birde bilet nekadardı cnm çok merak ettimde

aynen bende oyle canim bide uzandigimda cok hareketleniyo genis genis hosuna gidiyo herhalde

herkese günaydın
dün akşam ilk kez bebişin tekmelerini hissettim çokkkkkkkk güzel bi duyguuu. uzanmış tv seyredıyodum birden sıcradım korktum noluyo dıe elımı karnıma koydummm pıtır pıtır tekmeledi kerata.babasıda elıni karnıma koydu oda hiseeti ama bi daha hissetmedim elim karnımda dolaşıom tekmelesin de kaçırmayayım die

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
yarı iyi yarı hasta işteyim mecburen....ama daha iyiyim çok şükür....
cumartesi günü doktora sordum hareketlerini ne zaman hissederim diye 20. haftada dedi bana ama içerde öyle el ayak atıyordu ki doktora bi an hak vermedim değil çünkü o hareketlerden hiç birini hissetmedim ben.......
geçmişi okuyamadım kimsede kötü bir durum yoktur inş....

Bugünde 4 aylık oldum yaaa şu zaman ne kada çabuk geçiyor bi bakmışsınız doğurmuşuz....:)))))

Son düzenleme:
günaydın kıslaaaar.ben kısımın hareketlerini çok az hissediyorum böööle sanki sıkışmışta geriniyo gibiuslu bi kız olur inşallah:89:ya o değilde tatil planı yapabilen varmı malum bi temmuz ayı var ondada karnımız burnumuzda olacaz ne zaman tatil yapacas fikri olan varmı yazın doğum hiç iyi olmuyo bu yönden
:93:

günaydın kızlarr

bebişin hareketlerini hissetmek gerçekten müthiş bir duygu selina.

ya bu arada ben son 4 haftadır haftada yarım kilo alıyorum. beslenme düzenim de çok değişmedi ama ödem oluştu galiba.
karnım kocaman oldu herkes 'aa 4 aylıkken bukadar olmaması lazım' falan diyo moralimi bozuyorlar.

ama ben bu durumdan çok memnunum artık toplu taşıma araçlarında yer veriyorlar

yaa ben de hissetmek istiyorum artık...:2:
benim de karnım kocaman artık herkes anlıyo gebiş olduğumu:13:
araba kullanırken bile koltuğu geri çekmek zorunda kalıyorum
arkadaşlar şişcen balon olcan diyooo
banane yaaa bebişim sağlıklı olsun da kilo da neymiş

günaydın bacılar iyi haftalar herkese
nasılsınız bebişleri nasıl
biz çok iyiyiz hatta o kadar iyiyizki hala anneyi tekmeledi oğluşum yaaaaa
ben hala bişi hissetmiyorum anca kendimi dinlersem onuda ben hissediyorummmm

benim olum pek tembel çıktı

yoksa kilo almakla mı ilgili... hani zayıflar daha erken erken hissedermiş yaa... ben 59 oldumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…