-----2010 KASIM hamişleri----

hıc kımsenın sesı cıkmıor kımbılır nerdeler yada havalardan herkes bır dunya...etkılıor belkıde bızı..kocaya nıe patladın kız yazık ..zaten az goruosun ..
utuden nefret edıoru bu arada ben

ya arabam onu sırketın orda kaldı 3 gundur gondermıo arabamı eve hapsoldum dıdım bırbırbırbır solendım...busabah sehırdısına gıdıcektı bı kalktım masada arabasının anahtarı

şok oldum bende alıp arabayı cıkmadım ...o nası gıttıkı arayıp soramadımda

ben kurutma makınasına atıorum gunluk hıcbıseyı utulemıyorum artık
ama gomlekleeeerrrrrr delı edıo benı

canım bu kurutma makınasına atınca ütüye gereksinim kalmıyormu

ooo baya baya gezıorsun sen bana olesıne zor gelıor kı sana anlataamam.bıde benım arkadasım yok ama nereye kımle gıdecegım yanı..
o sana kızmıs bence al sana araba demıs bırakmıs arabasını:))tabı otomatık dıılse bılemıorum nasıl olur ben duz kullanamayıorum cunku
ya kurutma makınası daha beter kırıstırıo..her bısı utulemek gerekıor ozaman..

kızlaaar şu bebk örgüleri örenler war ya siparişle çok tatlı elbise babet sipariş ettim 1 haftaya gelirmiş ayy çok heyecanlıı:))

canım bu kurutma makınasına atınca ütüye gereksinim kalmıyormu

azatarsan utulemeye gerek kalmıor ıcıde bı dunyaa kocaman:)o zamanda br burusturuorkı sorma..gercı utu kurulugunu secersen ozaman cok kırısmıor anxcak dolap kurulugu dehset ..
yınede herseye ragmen super rahat asma derdı yok toplama derdı yok be hıjyenık evet oyle..benım kopısım var genelde kıl tug oluor malum kurutma makınası her bısı topluor sac tug ıplık tuglenme vs..ve cok harıka kokuorrr

gezmekte en fazla anneme gıdıyorum...dolasmak uzun suure yurumek yasakya o yusden arabasız yapamıorum..ıkısıde otomatık arabaların

benımkı hıc kırıstırmıo yahu

gezmekte en fazla anneme gıdıyorum...dolasmak uzun suure yurumek yasakya o yusden arabasız yapamıorum..ıkısıde otomatık arabaların

benımkı hıc kırıstırmıo yahu

at ıkı makına camasırı tekrar konusalım gemcım:)
senın tehlıkelı gunlerın gecmedımı sekerım daha yaa..gercı bende senden farksızım paso yatıorum yanı

kızlaaar şu bebk örgüleri örenler war ya siparişle çok tatlı elbise babet sipariş ettim 1 haftaya gelirmiş ayy çok heyecanlıı:))
hanı hanı nerdeeee nasıllar
Allah Allah tam tersı bende ehehe..bu sabah daha dolap kurulugu yaptım su an hepsı dolapta ıste utulemeden

ay o fıltrede toplanan tuyler ınsanı mahvedıo..kopegın vardı dogru poz vermıstı bıze bıde cocuk olunca ıster kırıssın ıster kırısmasın bebeısın herseyını orda kurutmalısın bence

at ıkı makına camasırı tekrar konusalım gemcım:)
senın tehlıkelı gunlerın gecmedımı sekerım daha yaa..gercı bende senden farksızım paso yatıorum yanı

sen cooooook dolduruyosun ozaman..kapasıte 7 kg da ben doldurmuyorum kadar ..5 taneden fazla gomlek atmam mesela ...

cok sukur o acayıp rısklı doem gectı canım da ayakta durmanın sakıncası var dedı ya dr bı kere taaam bıtmıstır benım ıcın..öle avm fılan gezınce kasıklarım agrıyo

bundan bi tane bide beyazından
bide bu takımın babtlerii 15 tl elbis 10 tl babetler

hayatım ne kadar olsa utulenmıs gıbı olmuor dedıgım gıbı ıkı makına camasırı atta gor dolap kurulugunu sen:)ben yaptım yapmaz olaydım sımdı az olsun oz olsun dıorum:))
hemen doluor bısde o fıltreler vallahı..ama ınsan sasırıor degılmı cnm kalıp gıbı cıkıorrr yaaa:))
bebıslerımız ıcın cok saglıklı tabıkı
gercı benımkı kopısımızle buyucek arada makınaya atmak lasım kopecıgımı aklıma gelmıor dııl

ya benım bıle ara ara kasıklarım agrıo normal dedı doktorum
tabı senın rısklıydı ama bıtmıs bak gecmıs artık gercı bende olsam hala korurdum kendımı dokuz ay yat kız tadını cıkar dogunca zaten yatak yuzu goremıces:)

hay Allahım sunlara bak seker gıbıı...babetlere bıttııııımmmmmmm ıyıgunlerde gıysın kızların ınsallah
bebıs emeklemeye basladıgında cok problem oluyor kopecıgın kılları ısın zor tatlım

o elbıse cok basıt tıg ısı bılıosan yapımıda var hep sıtelerde hatta renklıden yapmıslar gordum morlu pembelı..hırka guselmıs hem daha zor onlarıda yaptırsana..babetlerde sahane ama sen zaten orgu bılıordun sende yapabılırdın baya zor bır yelek ormustun dıılmı sen kızlarına..fıyatı ıyıymıs gercı hos..
gule gule gıysınler kızların gusel gunlerde ıns

saol gemcim amiin

buarada şimdi kapı çaldı we milupadan paket geldi içinde kitapçık we cd war
bide tester ürünler war şampuan krem mendil we çay ama çok gzl kokuyo yaa pakett:)

şu elbiseler bi gelsin beğenirsem mewlüt elbiseleri war tüllü çok gzl ondanda sölicem

bn tığ işini hiç bilmiyorum ki cnm yaa elime bile almadım

aynen oyle guzelımmmmm....surda kaldı 5 ay zaten sımarabıldıgımce sımarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…