-----2010 KASIM hamişleri----

oğluşuma yelek yapıyorum canımmmm

ben bi yeleki bitirene kadar annem teyzem 3 yaşına kadar gerekn tüm kışlıkları bitirdiler...
kaynanamda bişiler yapcak daha

bebemin bunca esyasını nere koycam???
kocaaammaaannn şifonyer almam lazım

ya şöyle anlatımlı bir site bulsamda bende bebekime kapı süsü hazırlamak istiyorum bilen varmı

güzel site anlatımıyla beraber(((

kağıt vs dergisinin son sayısında 27. olması lazım bi kapı süsü vardı orman temalı...
internet sitesinde de çeşitli malzemeler satılıyor...
bende kendim yapmayı planlıyorum

Son düzenleme:
kıslar bişi sorcam: hürremi izliyordum...
şimdi bi bebeki annesinden başkası emzirince hiçbişi olmuyor mu?
her anne sütü birbirinin aynı mı?
bebeğe en faydalısı kendi annesinin sütü deilmi???:44:

ozaman biz her gün birbirimizin bebesini emzirsek bişi olmaz mı???

çok sağol annemi götürünce tahlil için yarın bende giderim inş. sağolun ilginiz için

günaydın anneler!!!

kanal d de esra erol var... erkeki oluyormuş!!!
bide örtmen olarak sabiha paktuna keskini beğenirim kitaplarına bakabilirsiniz kızlar!!!

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
ohhh ne güzel evde olanlarınız izlesin bizle paylaşırsınız sonra........

gunaydın gebiş hatunlarrr
ben yataktan kalkamadım daha kalkarsam bılıorumm kı ıstıfra edecegım
mıdem kaynıor anlatamam ama safrayıda cıkarmak cok zor oluor yaaa sızın gecmıstır tabı bulantılarınız ne sanslısınız

selam herkese merhaba,

oslem, benim çok aşırı bulantım olamdı , toplamda da 5-6 kere istifra ettim.
en son p.tesi sabah 2 kere çıkardım her öğürmemde midem de çıkacak sandım
sabah bulantılarım geçti çok şükür daha gözümü açar açmaz yataktan çıkmadan bulantı oluyordu geçti Allah'tan :87:

tunaydınlaar annelerrrr

benı bu havalar mahvettı cok bunalımım ayyyyhhhhhh

ne kadar sanslısın ben her sabah kahvaltıdan once cıkarıorum malesef sımdıde cıkardım kahvaltımı yaptım ama fena hala ıcım cıkacak derecede bulanıuorr yatıorum yıne ayaga kalkınca cok zor masayı bıle toplayamadım attım kendımı yataga ılac ıctım hıc olmazsa o cıkmasın yaaa

herkes nerde gercekten :44:

pzartesıden berı evden cıkmadım 4 duvar arasında kaldım keyfsızım kocaya patladım gece muhtemelen bugun cok kotu gececek

bıde utu yapmam lazım

herkes nerde gercekten :44:

pzartesıden berı evden cıkmadım 4 duvar arasında kaldım keyfsızım kocaya patladım gece muhtemelen bugun cok kotu gececek

bıde utu yapmam lazım

hıc kımsenın sesı cıkmıor kımbılır nerdeler yada havalardan herkes bır dunya...etkılıor belkıde bızı..kocaya nıe patladın kız yazık ..zaten az goruosun ..
utuden nefret edıoru bu arada ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…