ewet ölemiş gerçektin we herkesi sindirecekmişBu Hürrem ne cadaloz bir hatunmuş yahuuu
Ne hale getirdi kızı
ewet ölemiş gerçektin we herkesi sindirecekmiş
ayyy hakkaten yaa ne zrmuş dimiiiayyy aman iyi ki o dönemlerde filan yaşamamışız
ayyy hakkaten yaa ne zrmuş dimiii
cunku laklak yapcak kımse yoktu bugunnnn herkeşler gezıyo sanırım :95:
ebebekte baktım ben 4 aya kadar ust kısmı kullanırsınız dedı gecen gun bı topıcte bayan yazmıs 8 aylıkmıs bebegı hala ustu kullanıyoruz dıye ...ben her sekılde alıcam hıc uzerıne konusmaya bıle gerenk yok cok basarılı bı ıcat bence
sen yun ormuyomusun :26:
ya şöyle anlatımlı bir site bulsamda bende bebekime kapı süsü hazırlamak istiyorum bilen varmı
güzel site anlatımıyla beraber(((
zeynep, sağlık ocağında bana 20. haftada ilk doz , yaptırdıktan 1 ay sonra da 2. doz dediler.
dünde sağlık ocağından aradılar,nasıl gidiyor diye sordular. tansiyonumu, varis ödem olup olmadığımı varsa bi şikayet uğramamı söylediler. Fırsatını bulduğunda kayıt yaptırırsan onlar düzenli olarak arayacaklardır.İlgileniyorlar sağ olsunlar.
selam herkese merhaba,
oslem, benim çok aşırı bulantım olamdı , toplamda da 5-6 kere istifra ettim.
en son p.tesi sabah 2 kere çıkardım her öğürmemde midem de çıkacak sandım
sabah bulantılarım geçti çok şükür daha gözümü açar açmaz yataktan çıkmadan bulantı oluyordu geçti Allah'tan :87:
tunaydınlaar annelerrrr
benı bu havalar mahvettı cok bunalımım ayyyyhhhhhh
herkes nerde gercekten :44:
pzartesıden berı evden cıkmadım 4 duvar arasında kaldım keyfsızım kocaya patladım gece muhtemelen bugun cok kotu gececek
bıde utu yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?