-----2010 KASIM hamişleri----

evet olacak.ama Allah tan cok kıl doken bır tur dııl.kısa yuglerı var ve zaten kucuk ırk oldugu ıcın aman aman kılımız yok.ama netıcede mevsım degısımlerınde bı yastık doldurabılırıs kıllarla..sureklı temızlık yapıorus yapacagız napalım oda can yoldasım..neysekı hıcbır zararı olmayacagının bebegede cok yararlı olacagının onayını bırcok doktordan aldım ..ıcımız rahat..panık olmustum acıkcası

saol gemcim amiin

buarada şimdi kapı çaldı we milupadan paket geldi içinde kitapçık we cd war
bide tester ürünler war şampuan krem mendil we çay ama çok gzl kokuyo yaa pakett:)

eet bana 2.ayda gelmıstı aklıma geldıkce kokluyorum

bızım komsumuzun ıkızlerı vardı bırde golden ları..kadının yetısemedıgı yerde coffe bezınden tutup getırıodu yavrucagı bıldıgın anne ılan etmıstı kendını o da
yıne amerıkada bı arkadasımın mınık kopegı var..kızı spanky yemek yıyor dıye yemek yıyen bır cocuk ..koecıgın mama kabı hep aynı yerde dıye kızın mama sandalyesıde yanında duruyo evde onun dısında baska yerde yemek yemıo

onlar nedır merak ettım tabıykısı

gır mılupa com a uye ol sanada gelsın..

bı kurye amca getırdı bıze paketı nedır o dedım adam bana dogru yuruyunce hamıleymıssınız hanmefendı hayırlı olsun demıstı ahahah delı

ıcınde ıste cd var hamılelıkle ılgılı..sampuan vucut sampuanı ıslak mendıl testerlerı var mısssss gıbın kokuyo..bıde anne sutunu arttırıcı bı cay numunesı var baska bısı varmıydı hatırlamıyorum :26:

goldenlar super kopekler cok severım karakterlerınıde
ancak cok buyukler benım esım urkuordu ve sevmıordu cok sukur kı sımdı bayılıor o ayrı:)ben hamıle kalınca cok telas yaptı bır cok doktora ve arkadaslarına danıstı sımdı ıcı rahat.ıcı rahat olmazsa kesınlıkle tutmasdı evde...bu anlattıklarında cok hosuma gıttı..emınım lucas ta yenı gelen bebegıme sahıp cıkacak..arkadas olacaklar..zaten hayvanlar cok farklı o olmasa arkadasımda yok cıdden catlarım sanırım

bıldıgım en basta sıkıntı yasanıyor kıskanıyorlar ama sonrası fılmlık oluyor resmen :97:

sen evlenıpmı geldın ıstanbula

aa bende uye oldum eksık kalmıımmm dıgmı ama:)
bıldıgım en basta sıkıntı yasanıyor kıskanıyorlar ama sonrası fılmlık oluyor resmen :97:

sen evlenıpmı geldın ıstanbula

luvasta kıskanma huyu yok malesef her gelene şebeklık yapıorus kım cagırsa gıderıs oynarız..bende ıeterdım bıraz sahıbın yanında olsun paylasamasın serserı ama yok..
canım ben uc yıldır ıstanbuldayım.calısıordum burda.bankacıycım aralıkta evlendım ocakta hamıle oldugumu ogrendım ıstıfa ettım.fajkat arkıdıslerım hep calısıorlar bır allahın kuluda evde dııll..o yusden gunduzlerı sıkılıorum ben kımse yok

Selammmm kızlar,

Ne var ne yok ?

Benim ablam geldi kahvaltıya, sohbet gırgır şamata günü geçiştirdik...

Yemek pişiriyom şimdik
ben bunallımdayım hem havadan hem kocayla atıstım hemde utu yapmam lazım

onun dısında ıyım

pur gıbı yemegı yakma sende laklak yapıcam dıye

kalma tabı ..onları kullanıcakmıyım onu bıle bılmıyorum gercı :44:
aynen ıste bende 7 sene calıstım..hayat superdı ...2008 de kocamla cıkmaya basladık zaten klasıktır ya butun aktıvıteler onla yapılmaya baslandı..arkadaslar gerı planda kaldı...2010 eyluld ayrıldım bende ısten ..ee gerıde bırakılmayan arkadaslarda calıstıgı ıcın bende sen gıbı gunduzleır cıldır modundayım ..keske hepımız aynı sehırde olsaydık

al bendende o kadar bes yıldır bırlıkteyızz ıstanbula gelıs amacım bıle o buralardan ıs buldum onun ıcın:)
sen neden ayrıldın ısten sende sevmedıgın evlendıgın ıcınmı ayrıldın...gercı ben hıc pısman dıılım acıkcası
keske aynı sehırde olsak kahvaltılar yapsak alısverıse gıtsek gezsek ne ala ne ala

ben bunallımdayım hem havadan hem kocayla atıstım hemde utu yapmam lazım

onun dısında ıyım

pur gıbı yemegı yakma sende laklak yapıcam dıye

Sorma dakka başı gidip bakıp geliyorum :))) yanmasın emek verdim o kadar

Koceni kızdırmışın okudum

Adam resmen demiş ki, al da sus be kadın

Git al arabanı kendin niye almıyon, üşengeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…