-----2010 KASIM hamişleri----

seyyah06 kullanıcısından alıntı
slm arkadaşlar nasılsınızzz

ikili tarama testimi geçen hafta yaptırdım ve normal çıktı çok şükür

doktorumuz cinsiyetine %90 erkek dedi erkekim geliyo galiba

üçlü tarama testini yaptıranlar vamı acaba..

slm guzel anneler...

gozun aydin massallah ne cok erkek oldu yoksa benmi yaniliyorum..

çigtanm cnm hayırlı olsun oğluşun gözünaydın

sıra geldi seLİNAYA hadi sende öğrende ekleyelim listeye kuzunu

yaw ben hamilelik öncesi;
bu hamilelikte sadece karnım büyücek başka ne olabilirki diye konuşuyordum

amanın her gün yeni bişi oluyor
artık göbüş büyüdü.eğilince katlanmıyo... bilg başındada eğilemiom...
bebeğim kısılıp kalmasın yamuk kafalı olmasın... uzattım ayaklarımı yaslandım...

atv actımda belkim güleris... yapcak bişi yok
yelek örmeye devam mı etsem???:44:

hoşgeldin aramıza canım... ne kadarlık bebeğin :)) senin çizelge de başka bir beklenti var sanırım.

hoşbulduk canım... 3,5 aylık oldu bebişim benim çizelge farklı ben askerimi bekliyorum o geldikten sonra çizelgeyi bebiş için değiştiricem. eşim askere gittikten 1 hafta sonra öğrendi baba olacağını. mayısta gelecek gün sayıyorum artık...

selam kislarr ben geldim ama kimsecikler kalmamis bugun doktora gittik bebegim cok buyumus 18 cm 300gr amaaaaaaa cinsiyetini gostermedi kadin yarim saat bakti ama yok poposunu bi dondu ama son anda bi pipi gorur gibi olduk doktorda dedi erkege benziyo diye ama kesin degil dedi 18inde tekrar gidicez insallah o zaman gosterir ama babasida bende gorduk pipiyi

kızlar ii gecelerrr nasılsınız neler kaynattınız bn yokken bi geçmişe göz atayıım

Tahminim tutmadı
Hayırlısı olsun canım

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar uyku tutmadı beni yaff en son kontrole gittiğimizde bnmki tepetaklak duruyordu

sizinle paylaşmak istedim fotoları

bunu paylaşmadan da edemiycem yaff çok hoşuma gidiyor

giymek için sabırsızlanıyorum bebişim büyüsün inş o zaman giycem

günaydın kızlar.....haftasonu olunca kimse kalmıyor buralarda....

yok yok bu topikte kesin birşey var yaw kadınlar değilde erkek bebişler külübü olcak burası.......
canım hayırlı olsun erkekin bak oğlum bi kanka daha geldi sana........

günaydın herkese:2: h.sonu bu saatte iş yerindeyim yaa biraz da üşüttüm zaten.
şimdi evde olsam keyif yapsam ne güzel olurdu napalım hayırlısı artık
kızımın hareketlerini daha çok hissetmeye başladım bende, gerçekten çok güzel bi duygu. kim yazmıştı bacak bacak üstüne attırmıyo die, aynen hemen belli ediyo kendini ben burdayım dio bende rahat bi pozisyon alıyorum sonra sandalyemde baskı kesiliyo
neyse kızlar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…