-----2010 KASIM hamişleri----

evet canım bebekten sonra bir süre eve kilitlenicezzzzzz:18:

Melisax cinsiyet belliyse alımlara başlayabilirsin cnm

rabbim tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin göbüşlerini doldursun inşallah,benimde var öyle tanıdığım 19 yıldır olmuyo.

ayol çok saçma bence drun izne filan çıkıcaktır yoksa benim oğlumda topluydu maşallah 4 kg dodu.yinede gününde doğdu.

evet canım bebekten sonra bir süre eve kilitlenicezzzzzz:18:

Melisax cinsiyet belliyse alımlara başlayabilirsin cnm

canım bende almak istiyorum aslında ama ne biliym işte 6.aydan sonra alınırya hani allah korusun nolur nolmaz diye.
aslında içimden ne görsem alasam geliyo ertelemicem artık.

Katılıyorum sana

Daha erken alınan çocukların çoğunluğunda sarılık sınırı üstte oluyor, anne gereksiz sıkıntıya giriyor, bebek 50 cm olduktan sonra 1 hafta önceden sezaryenle alıyorlar ama daha erken alınması mantıksız geldi bana:44:

Kızlarrrr doktordan az önce geldimmmmmmm ERKEKİMM OLUYOOOOOOOOO :)))) dİREK AÇMIŞŞ BAKAR BAKMAZ EŞİMLE ERKEKKKKKKKKKKK DEDİK DOKTORDAN ÖNCE SONRA KENDISIDE ONAYLADI :))))

Kızlarrrr doktordan az önce geldimmmmmmm ERKEKİMM OLUYOOOOOOOOO :)))) dİREK AÇMIŞŞ BAKAR BAKMAZ EŞİMLE ERKEKKKKKKKKKKK DEDİK DOKTORDAN ÖNCE SONRA KENDISIDE ONAYLADI :))))

oy oy maşllaahhhh oğluşuma arkadaş geliyo demek,sağlığı nasıl peki cnm boyu kg nasılmış bende perşembe gittim dr.

ay çok hoş ya... inşallah sağlıkla kucağına alırsın. ben bi türlü öğrenemedim kendimkini. çok merak ediyorum... eşim erkek istiyor ama hayırlısı olsun...

allahhh yıne pipi tebrık ederım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsın mevlammm bende pazartesı renklı ulktrasona gıtcem bakalım bende gortebılcemmı pıpıyı dktorumuz kesın erkek dedı ama ben sıyah beyaz hıc bı sey gormedım

Ben yaptırmadım canım, sadece 2'li yapıldı, sonuca göre doktor diğerlerini yaptırmamıza gerek yok dedi

anladım cnm bende diğer 2li ve 3lü testi yaptırmadığım için hatta bunuda düşünmüyordum yaptırmayı hiçç ama drum kürtajım olduğundan istersen yaptıralım dedi ve yaptırdım umarı temiz çıkar sonucum...

Canım doktorunu değiştir, ne demek erkenden alıcam çocuğu yaaaa

anlamadım, çok garantici bir doktormuş, acep izne filan mı çıkacak temmuzda, izne çıkmadan alayımmı diye düşünüyor

kesin tatile çıkıcak pislik hııh sorarım ona ben görür gününü

ahahahah pipilii erkekimis aramısa hşgeldinnn

cnm 9 ağustos erkek ekliyorum seni

selinaaa ve diğer kızlar 4lü testi sormuştum yaptıran varmı.
ben yaptırdım

yok yaptırmadık daha bilmiyorum yapılcakmı :44:

bak işte kıza çok heveslenenlerin durumu böyle oluyor....
hayırlı olsun canım erkekin allah sağlık versin inş.......

selinaaa ve diğer kızlar 4lü testi sormuştum yaptıran varmı.
ben yaptırdım

ben salı günü 3 lü testi yaptıracam 4 lüyü yapar mı bilmiyorum daha oralara gelmedik......

Oğlum....
İlk göz ağrım...
Neşem, canımın içi seni çok seviyorum...
Kavrulmuş datlu fındığım...
Anne baban seni dört gözle bekliyor...

Dün babanla taaa sünnet günlerine gittik...
Kocaman bir mevlüt, kocaman bir kutlama yapacağız...

Baban oğluma yarasın diye, kalsiyum manyağı yaptı beni...
Akşam süt, sabah süt....
İçerken afiyet olsun bal oğlum diyorum...
Teşekkürler anne der gibi tekme atıyon...
Anlaşıyoz biz senle

Hergün bir sayı daha azaltıyoruz...
"Sen benim en kıymetlimsin, sevdikçe bitmeyenimsin"
Bu şarkıda da seni andım oğlum
Buhar makineni aldık, meyve sıkacağını hazırladık...
(Laf aramızda oğlum, kardeşinle yaş aralığını bile düşündük )
Sünnetini düşündük...
Korkma oğlum, pipini uyuşturup sadece ucundan alacaklar

Sonra sana bissürü altınlar gelecek...
Kral kıyafeti alacağız paşamıza daha...
Kutlamanın en görkemli erkek çocuğu olacaksın...
Küçük adamım sen çooook seviyoruz....

Kızlar oğluşumun ajandasına bir kayıt daha :))))

Kızlar :) bende bugün acil olarak doktora gittim kanamam var yine :) ama alıştım artık :) Bu arada ya bi PİPİ daha :) doktora bugün sordum galiba gördük dedi emin değiliz ama şimdilik öle :) hadi adını değiştirelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…