oh güle güle kullanın
buhar makinesi bende alıcam inş..
iyi gezinki bebiş olunca bir süre çıkmanız zor olabilir
ay sorma işte cnm yaa valla naptıkları belli değilki şimdi
bebek şişko olabilir diyo belki ona bağlı olarak 40 ı beklemem demiş olabilir
ama tabi durup dururkende sebepsiz yere sezeryana girmek istemem tabiykii
rabbim tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin göbüşlerini doldursun inşallah,benimde var öyle tanıdığım 19 yıldır olmuyo.bu arad bisimde pazartesi renkli ultrasonumuz var coooook heyecanlıyım yaaa oğluşumu gorcem şöööle renkli renkli bı cd vercek doktorum evdede bakarım artık normal ultrasonda kara kara göremiyordum bi şey bu arada ruyamda da gordum ogluşumu bembeyazdı yavrum kara kaşlı kar gözluydu ayy allahım coook guzel bı duygu ya rabbbım herkese yaşatsın bu duyguları kıslar ya sizde hamilenız arzu dıye bı arkadaşım var oda evlat sahıbı olamıyor nolur sızde dua edın onun için hamiş hamiş
oh güle güle kullanın
buhar makinesi bende alıcam inş..
iyi gezinki bebiş olunca bir süre çıkmanız zor olabilir
ay sorma işte cnm yaa valla naptıkları belli değilki şimdi
bebek şişko olabilir diyo belki ona bağlı olarak 40 ı beklemem demiş olabilir
ama tabi durup dururkende sebepsiz yere sezeryana girmek istemem tabiykii
evet canım bebekten sonra bir süre eve kilitlenicezzzzzz:18:
Melisax cinsiyet belliyse alımlara başlayabilirsin cnm
rabbim tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin göbüşlerini doldursun inşallah,benimde var öyle tanıdığım 19 yıldır olmuyo.
ayol çok saçma bence drun izne filan çıkıcaktır yoksa benim oğlumda topluydu maşallah 4 kg dodu.yinede gününde doğdu.
Kızlarrrr doktordan az önce geldimmmmmmm ERKEKİMM OLUYOOOOOOOOO :)))) dİREK AÇMIŞŞ BAKAR BAKMAZ EŞİMLE ERKEKKKKKKKKKKK DEDİK DOKTORDAN ÖNCE SONRA KENDISIDE ONAYLADI :))))
oy oy maşllaahhhh oğluşuma arkadaş geliyo demek,sağlığı nasıl peki cnm boyu kg nasılmış bende perşembe gittim dr.
Kızlarrrr doktordan az önce geldimmmmmmm ERKEKİMM OLUYOOOOOOOOO :)))) dİREK AÇMIŞŞ BAKAR BAKMAZ EŞİMLE ERKEKKKKKKKKKKK DEDİK DOKTORDAN ÖNCE SONRA KENDISIDE ONAYLADI :))))
Sağlığıda çok şükür yerinde 160 gr boyuda 16 cm miş canım doktor herşey yolunda dedi
selinaaa ve diğer kızlar 4lü testi sormuştum yaptıran varmı.
ben yaptırdım
Ben yaptırmadım canım, sadece 2'li yapıldı, sonuca göre doktor diğerlerini yaptırmamıza gerek yok dedi
Canım doktorunu değiştir, ne demek erkenden alıcam çocuğu yaaaa
anlamadım, çok garantici bir doktormuş, acep izne filanmı çıkacak temmuzda, izne çıkmadan alayımmı diye düşünüyor
cnm yani belli etmiş erkenden dr kendini ben paracıyım diye yoksa neden 37.38 .haftada doğuma alsın.yani hayır tmm da anlamadığım normalde sezeryanlar 1hafta önce alınır yani ben öyle oldum ve olucam geneldede böyledir zaten,yani 39.haftada....ama bu dr 2 hafta öncede alıcakmış delürdümü ne:
rabbim tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin göbüşlerini doldursun inşallah,benimde var öyle tanıdığım 19 yıldır olmuyo.
ayol çok saçma bence drun izne filan çıkıcaktır yoksa benim oğlumda topluydu maşallah 4 kg dodu.yinede gününde doğdu.
ben yaptırdım
ben yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?