-----2010 KASIM hamişleri----

yok yok bu topikte kesin birşey var yaw kadınlar değilde erkek bebişler külübü olcak burası.......
canım hayırlı olsun erkekin bak oğlum bi kanka daha geldi sana........[/QUOTE]

Tahminim tutmadı
Hayırlısı olsun canım

pardon cnmmm :30

maş. maş... gramı çok iyi maş.. nazar değmesin cnmm

hadi hayırlısı olsun inş..:emir_bebek

sagolun kislar acikcasi icime hep erkek doguyordu

yok yok bu topikte kesin birşey var yaw kadınlar değilde erkek bebişler külübü olcak burası.......
canım hayırlı olsun erkekin bak oğlum bi kanka daha geldi sana........

pardon cnmmm :30

maş. maş... gramı çok iyi maş.. nazar değmesin cnmm

hadi hayırlısı olsun inş..:emir_bebek

sagolun kislar acikcasi icime hep erkek doguyordu

Bence artık kimse cinsiyet sormasın :) nasıl olsa hep PİPİ çıkıyor :)

benimde bulantılar geçmedi ama kusmalar bitti artık daha sık ziyaret ederim sizi. buhar makinesi almak istiyorum bende alan arkadaşalr hangi marka aldınız

hayırlı olsun canım

kızlar mrb bende bu konuya yeni girdim şimdi okuyodum yazılanları :)
bizde bebek düşünüyoruz doktora gittim glucophage die bir ilaç verdi bana 2 haftadır kullanıyorum yumurtlamalara yardımcı oluyomuş geçen hafta kontrolümde de çok ii gidiyo dedi bu ay hamile kalabilirsin dedi benm hastalığım 2 hafta önce bitti 12.ve 14.günümüzde ilişkiye girdk doktorun demesiyle şimdide günaşırı yapıyoruz benmde belim ve kasıklarım ağrıyo ilk yapmada tutarmı bebek siz tecrübelisiniz bilirsiniz diye sormak istedim :)

selinaaa ve diğer kızlar 4lü testi sormuştum yaptıran varmı.
ben yaptırdım

canım bız gecen hafta yaptırdık 4lu testımızı sonucumuzuda doktor amcamız aradı soyledı sukur bır sorun yok. buarada şeymanın doktor olayını anlıyamadım ben sımdıden sezeryan demesı tarıh vermesı doktorların cogu son aya kadar dogumun d sını bıle agızlarına almazlar cunku hayatta hersey olabılır yanı allah korusun sımdıden 4-5 ay sonrasını konusmak yanlıs

Şimdi doktordan geldik..Bir pıtı daha geliyor : ) Kızımızı gördük..Ayy her buluşmada heyecanlanıyorum ..

Allah herkese yaşatsın bu duyguyu..

Yuppppiiiiiiiiiiiiiii kızım geliyor. : )

Kızlar herşey yolunda mı? Herkes iyi mi?

ay çok duygulandım çok güzel yazmışsın cnm allah ayırmasın siziii

gözünaydınn

cnm inş. hakkında hayırlısı olsun ilk denemede başarmak zor olsa gerek ,

ama allah yazıcaksa olucak tabii kasık ağrısı bendede olmuştu cnm hamileyken

bu arada strest yapma sakın olmuyo bebiş çünküü

hayırlı olsun diyelim o zaman canım....kanamalarında bir an önce biter inş.....

benim ilk denemede tuttu çok şükür çokta dikkat etmemiştim ama yumurtlama günlerinde halletmiştik işi..... umarım sende biran önce hamile kalırsın stres yapma........

ya bu kız haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum sanki benim kızım oluyor hayırlı olsun canım......

yok canım stres yapmıyorum daha yeni istemeye başladık zaten hayırlısı nezaman olursa daha yaşım kçük saten bu ay olmasa başka zaman olur inş.allah herkese nasip etsin :)

selinacım gözün aydın cnm erkekin hayırlı olsunn:)))

choca latte
seninde kızın hayırlı uğurlu gelsin işlhh....

selina ve chocalatte gözünüz aydın
Bir kız bir erkek geldi bu sefer... Hayırlı uğurlu olsun

yok canım stres yapmıyorum daha yeni istemeye başladık zaten hayırlısı nezaman olursa daha yaşım kçük saten bu ay olmasa başka zaman olur inş.allah herkese nasip etsin :)

aminn

evt öyle her zaman için hayırlı olan daha güzeldir

hayırlısı olsun hakkında inş. semsr

Teşekkürler kızlar..Hepimiz sağlıkla alırız inşallah..Allah kolay doğumlar nasip etsin...

Bu arada beylikdüzü kolan da fiyatlar artmış

gozun aydın canım pıtınız hayırlı ugurlu olsun ınsalllaaaaahhh

selına kız dedın erkek geldı baak hayırlı evlat olsun cok sevındım

veee Ozench ben dıdım ben erkek olcak dıdım cok sevındım..hayırlısıla kucagına al ınsallaaah

Herkese cokkk tesekkür ediyorum tek tekk.. artık alışverişe başlayabılırım bende mavişlerle doldururm Melisax canım ben 2 li test yaptırdım sadece 3 Ü YE GEREK DUYMADIM DOKTORUMDA AYNI SEKILDEE :)

Herkese cokkk tesekkür ediyorum tek tekk.. artık alışverişe başlayabılırım bende mavişlerle doldururm Melisax canım ben 2 li test yaptırdım sadece 3 Ü YE GEREK DUYMADIM DOKTORUMDA AYNI SEKILDEE :)

cnmm ben ne 2li nede 3lü yaptırmak istemedim ve yaptırmadımm,ama drumu deiştirince yeni drum kürtajım olduğu için gel yaptıralım şu 4lü testi dedi o yüzden yaptırdım yoksa yine yaptırmicaktım 2çocuumdada yaptırmadım çünkü,inş sonucum iyi çıkar hayırlısı artık..
zaten 2.li yada 3lüyü yaptırdıktan sonra 4lüyü drlar istemiyor cnm.

gemm nasılsın cnmm neler yapıyosun,ya bişe sorucam yakınlarda dr gittinmi nekadar bebişinin kg si ve boyu aynı haftadayız senle bir gün var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…