Tahminim tutmadı
Hayırlısı olsun canım
pardon cnmmm :30
maş. maş... gramı çok iyi maş.. nazar değmesin cnmm
hadi hayırlısı olsun inş..:emir_bebek
sagolun kislar acikcasi icime hep erkek doguyordu
Kızlar :) bende bugün acil olarak doktora gittim kanamam var yine :) ama alıştım artık :) Bu arada ya bi PİPİ daha :) doktora bugün sordum galiba gördük dedi emin değiliz ama şimdilik öle :) hadi adını değiştirelim :)
Hayırlı olsun bebekin
yok yok bu topikte kesin birşey var yaw kadınlar değilde erkek bebişler külübü olcak burası.......
canım hayırlı olsun erkekin bak oğlum bi kanka daha geldi sana........
pardon cnmmm :30
maş. maş... gramı çok iyi maş.. nazar değmesin cnmm
hadi hayırlısı olsun inş..:emir_bebek
sagolun kislar acikcasi icime hep erkek doguyordu
Kızlar :) bende bugün acil olarak doktora gittim kanamam var yine :) ama alıştım artık :) Bu arada ya bi PİPİ daha :) doktora bugün sordum galiba gördük dedi emin değiliz ama şimdilik öle :) hadi adını değiştirelim :)
selinaaa ve diğer kızlar 4lü testi sormuştum yaptıran varmı.
ben yaptırdım
Oğlum....
İlk göz ağrım...
Neşem, canımın içi seni çok seviyorum...
Kavrulmuş datlu fındığım...
Anne baban seni dört gözle bekliyor...
Dün babanla taaa sünnet günlerine gittik...
Kocaman bir mevlüt, kocaman bir kutlama yapacağız...
Baban oğluma yarasın diye, kalsiyum manyağı yaptı beni...
Akşam süt, sabah süt....
İçerken afiyet olsun bal oğlum diyorum...
Teşekkürler anne der gibi tekme atıyon...
Anlaşıyoz biz senle
Hergün bir sayı daha azaltıyoruz...
"Sen benim en kıymetlimsin, sevdikçe bitmeyenimsin"
Bu şarkıda da seni andım oğlum
Buhar makineni aldık, meyve sıkacağını hazırladık...
(Laf aramızda oğlum, kardeşinle yaş aralığını bile düşündük)
Sünnetini düşündük...
Korkma oğlum, pipini uyuşturup sadece ucundan alacaklar
Sonra sana bissürü altınlar gelecek...
Kral kıyafeti alacağız paşamıza daha...
Kutlamanın en görkemli erkek çocuğu olacaksın...
Küçük adamım sen çooook seviyoruz....
Kızlar oğluşumun ajandasına bir kayıt daha :))))
kızlar mrb bende bu konuya yeni girdim şimdi okuyodum yazılanları :)
bizde bebek düşünüyoruz doktora gittim glucophage die bir ilaç verdi bana 2 haftadır kullanıyorum yumurtlamalara yardımcı oluyomuş geçen hafta kontrolümde de çok ii gidiyo dedi bu ay hamile kalabilirsin dedi benm hastalığım 2 hafta önce bitti 12.ve 14.günümüzde ilişkiye girdk doktorun demesiyle şimdide günaşırı yapıyoruz benmde belim ve kasıklarım ağrıyo ilk yapmada tutarmı bebek siz tecrübelisiniz bilirsiniz diye sormak istedim :)
kızlar mrb bende bu konuya yeni girdim şimdi okuyodum yazılanları :)
bizde bebek düşünüyoruz doktora gittim glucophage die bir ilaç verdi bana 2 haftadır kullanıyorum yumurtlamalara yardımcı oluyomuş geçen hafta kontrolümde de çok ii gidiyo dedi bu ay hamile kalabilirsin dedi benm hastalığım 2 hafta önce bitti 12.ve 14.günümüzde ilişkiye girdk doktorun demesiyle şimdide günaşırı yapıyoruz benmde belim ve kasıklarım ağrıyo ilk yapmada tutarmı bebek siz tecrübelisiniz bilirsiniz diye sormak istedim :)
Şimdi doktordan geldik..Bir pıtı daha geliyor : ) Kızımızı gördük..Ayy her buluşmada heyecanlanıyorum ..
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
Yuppppiiiiiiiiiiiiiii kızım geliyor. : )
Kızlar herşey yolunda mı? Herkes iyi mi?
ay çok duygulandım çok güzel yazmışsın cnm allah ayırmasın siziii
gözünaydınn
cnm inş. hakkında hayırlısı olsun ilk denemede başarmak zor olsa gerek,
ama allah yazıcaksa olucak tabii kasık ağrısı bendede olmuştu cnm hamileyken
bu arada strest yapma sakın olmuyo bebiş çünküü
yok canım stres yapmıyorum daha yeni istemeye başladık zaten hayırlısı nezaman olursa daha yaşım kçük saten bu ay olmasa başka zaman olur inş.allah herkese nasip etsin :)
Şimdi doktordan geldik..Bir pıtı daha geliyor : ) Kızımızı gördük..Ayy her buluşmada heyecanlanıyorum ..
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
Yuppppiiiiiiiiiiiiiii kızım geliyor. : )
Kızlar herşey yolunda mı? Herkes iyi mi?
Herkese cokkk tesekkür ediyorum tek tekk.. artık alışverişe başlayabılırım bende mavişlerle doldururmMelisax canım ben 2 li test yaptırdım sadece 3 Ü YE GEREK DUYMADIM DOKTORUMDA AYNI SEKILDEE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?