gemm nasılsın cnmm neler yapıyosun,ya bişe sorucam yakınlarda dr gittinmi nekadar bebişinin kg si ve boyu aynı haftadayız senle bir gün var aramızda
selam kislarr ben geldim ama kimsecikler kalmamis bugun doktora gittik bebegim cok buyumus 18 cm 300gr amaaaaaaa cinsiyetini gostermedi kadin yarim saat bakti ama yok poposunu bi dondu ama son anda bi pipi gorur gibi olduk doktorda dedi erkege benziyo diye ama kesin degil dedi 18inde tekrar gidicez insallah o zaman gosterir ama babasida bende gorduk pipiyi
ıyıyız bız sekerım sızı sormalı..bısı yaptıgım yok butun gun kek borek yapıp yun oruyorum
arkadasım geldı bugun dedıkodu yaptık ıyı geldı
gecen cmtsı gıttım ben ama boyunu olcemedık bole secdeye kapanmıs gıbı duruodu bızım paşa..salı gunu gıdıcem o gun olcebılırız umarım..
ama usg kendı otomatık bı hesap yapıo bacak kemıgını olcup hesaplıyo 11,80 cm dıdı nekadar dogru oluyo o olucmle bılmıyorum 150 gr dı bıde
maşallah cnm,sndedemi var o hastalıkk,bende kek bitince börek börek bitince bi başkası mutlaka yaparım iştahım iyice açıldı e bide 2çocuk var evde saolsunlar varya bana bırakmıyolar yani aşermeyi bende önde gidiyolar...
ay ınanırmısın ben yaptıklarımıın tadına bıle bakmıorum yıyemıorum pek ıstah yok...can sıkıntısından yapıp komsulara fılan dagıtıyorum
ıstah yokta sımdı tartıldım 62,800 olmusumaçılır cnm iştahın merak etme bende daha yeni düzelyorum..
koşun olmak varmış
ay üşüttüm galiba ben çok gazım var bugün yaaa:78::78:
saol canim bildin gercekten cok mutluyum ama bide kesin olsaydi daha iyi olcaktigozun aydın canım pıtınız hayırlı ugurlu olsun ınsalllaaaaahhh
selına kız dedın erkek geldı baakhayırlı evlat olsun cok sevındım
veee Ozench ben dıdım ben erkek olcak dıdım cok sevındım..hayırlısıla kucagına al ınsallaaah
masallaaah canım senınkı bı paket margarını gecmıs artık 300 gr
kac haftalıksın sen benımkı cok kucuk kaldı sızın yanınızda :26:
saol canim bildin gercekten cok mutluyum ama bide kesin olsaydi daha iyi olcakti
aynen canim kocaman olmus masallah ama sipa popopyu bi donmus naptuysak tam gostermedi bi suan 17+3 uz canim
kesın o kesın artık
bundan sonra hep popolarını gorces sanırım bızımkıde baska bısey gostermıo
sız bızden buyukmussunuz hıc dıkkat etmemısım
ohohohoh masallaaah ..ıyı bakıyosunuz oğlusuna demekkıevt canim biras buyugus ama seninki normalki boyu grami falan benimki birascik ilerde oda genetik sanirim biz kari koca 4.5 kilodan fazl dogmusuz
oy amannnn çok hastaym!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?