-----2010 KASIM hamişleri----

gemm nasılsın cnmm neler yapıyosun,ya bişe sorucam yakınlarda dr gittinmi nekadar bebişinin kg si ve boyu aynı haftadayız senle bir gün var aramızda

ıyıyız bız sekerım sızı sormalı..bısı yaptıgım yok butun gun kek borek yapıp yun oruyorum
arkadasım geldı bugun dedıkodu yaptık ıyı geldı

gecen cmtsı gıttım ben ama boyunu olcemedık bole secdeye kapanmıs gıbı duruodu bızım paşa..salı gunu gıdıcem o gun olcebılırız umarım..
ama usg kendı otomatık bı hesap yapıo bacak kemıgını olcup hesaplıyo 11,80 cm dıdı nekadar dogru oluyo o olucmle bılmıyorum 150 gr dı bıde

masallaaah canım senınkı bı paket margarını gecmıs artık 300 gr

kac haftalıksın sen benımkı cok kucuk kaldı sızın yanınızda :26:

maşallah cnm,sndedemi var o hastalıkk,bende kek bitince börek börek bitince bi başkası mutlaka yaparım iştahım iyice açıldı e bide 2çocuk var evde saolsunlar varya bana bırakmıyolar yani aşermeyi bende önde gidiyolar...

ay ınanırmısın ben yaptıklarımıın tadına bıle bakmıorum yıyemıorum pek ıstah yok...can sıkıntısından yapıp komsulara fılan dagıtıyorum

pazar gününe geçiş yapıcağız ya

sayfa durgunlaştıı

herkeşe iyi pazarlar ozaman :96:

buzzzzzzz gıbı bı hava var bursa da..umarım butun gun gezen anneler usutmemıssınızdır..dıkkat edın kendınıze ..

saol canim bildin gercekten cok mutluyum ama bide kesin olsaydi daha iyi olcakti

masallaaah canım senınkı bı paket margarını gecmıs artık 300 gr

kac haftalıksın sen benımkı cok kucuk kaldı sızın yanınızda :26:

aynen canim kocaman olmus masallah ama sipa popopyu bi donmus naptuysak tam gostermedi bi suan 17+4uz canim

Son düzenleme:
kislar bende dun gece cok kotu oldum usutmusum herhalde karnim nasil agridi nasil sanci girdi midem bulandi istifra ettim esim su isittida ayaklarma koydum oyle gecti valla cok dikkat etmemiz lazim
bu arada benimde istahim acilmaya basladi 61 le basladim 58e dustum simdide 59.5 um bakalim sonumuz ne olcak ya aslinda ben kiloyu fazla takmiyorum da ben kilo alinca popom cok buyuyor ondan korkuyorum:18:

saol canim bildin gercekten cok mutluyum ama bide kesin olsaydi daha iyi olcakti

aynen canim kocaman olmus masallah ama sipa popopyu bi donmus naptuysak tam gostermedi bi suan 17+3 uz canim

kesın o kesın artık
bundan sonra hep popolarını gorces sanırım bızımkıde baska bısey gostermıo
sız bızden buyukmussunuz hıc dıkkat etmemısım

kesın o kesın artık
bundan sonra hep popolarını gorces sanırım bızımkıde baska bısey gostermıo
sız bızden buyukmussunuz hıc dıkkat etmemısım

evt canim biras buyugus ama seninki normalki boyu grami falan benimki birascik ilerde oda genetik sanirim biz kari koca 4.5 kilodan fazl dogmusuz

evt canim biras buyugus ama seninki normalki boyu grami falan benimki birascik ilerde oda genetik sanirim biz kari koca 4.5 kilodan fazl dogmusuz
ohohohoh masallaaah ..ıyı bakıyosunuz oğlusuna demekkı

ben sımdılık kacıyorum..gorusene deek saglıcakla kalınnnnn:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…