-----2010 KASIM hamişleri----

,cnm 3'llü testte genelde risk çıkıyo genel bişi için rahat olsun... bnm ikili kötü çıktı hemen radyologa indirdiler orada iyice bebğini ölçecekler ... ben şuan 50 de 1 riskli görünüyormuşum ama kafamı dinç tutmaya çalışıyorum sende öle yap ve içinde bi sıkıntı tutma hemen git radyologa ardından da doktoruna göster sonuçları.

Tatlım 1 ay sonra dediği için kafam karıştı acaba normal kontrol mu yani herkesten mi isteniyo.

günaydın kızlar herkes iyi maşallah.....
sulee hayırlı olsun bu zamana kadar bi çıkıntı göstermediyse kızdır kız......
bizde yarın akşam doktora gidicez inş...

bu arad abenim aklıma birşey takıldı ben yatarken çok dönüp duruyorum bir sağa bir sola acaba ilerki zamanlarda bu tehlike oluştururmu bebeğe kordon açısından kendimi çok huzursuz hissediyorum ya....

maşallah şule hayırlı olsun ... biliosun bu topicte kızlar pek bi değerli

sağolasın ayşegülçin çok fazla erkek bebek hisseden ve bekleyen vardı çevremde ama hayırlı sağlıklı evlat olsun yavrucum ve hepimizin yavruları..

canım aynı şeyleri geçen haftada biz yaşadık 3 lü test sonucunu aldıktan sonra özel bir tanı merkezinde radyoloğa gittik. herşeyini ölçtü yavrumun kız olduğunu da ondan öğrendik. sende sıkma canını bizim ölçümlerimiz iyi çıktı sizin de öyle olur inşallah.

hayırlı haberlerle gelin inş.
yatış pozisyonundan bişey olmaz diye düşünüyorum sen canını sıkma bence. zaten kordonu dolanmış görünen bebeklerin çoğu doğum pozisyonu alınca düzeliyomuş.

günaydın kızlar, nasılsınız bugün bebişler nasıllar önceden gün gün takip ederdim hamileliğimi, şimdi gün gün bakmıyorum ve zaman çok çabuk geçmiş gibi geliyo
ilk 3 ay zor geçti ama şimdi daha ii gidiyo çok şükür, karnım da çıktı artık sizler nasılsınız, nasıl gidiyo

hadi gözün aydın cnm hayıplı olsun sağlıcakla gelsin işlhhh:)))
hadi cnm gzl hbrlerini bekliyoruz:))
canım bne senin gibiyim koca gece dönüp duruyom bide kızlar bn karnımın içi acımaya başladı iice büyüyo galiba yaa.(

buarada şu alta gelen şeyler neki facebook twitter fln yazıyo yeni çıkmışş

sabahtan bu yana bende bunu tıklayıp duruyorum :) anlayamadım

günaydın kızlar...

işe gitme zamanıııı!!!

bi de yatış için sola yatın diyorlar... şimdi bebeklerimiz küçük rahat rahat taklalar atıyorlar
ama büyüdükçe okadar dönemicez... sola yatıyaz yapcak bişi yok!!!

herşey bebekler için

merhabalar mart ayımız çabuk ve güzel geçer inşallah.
birşey soracağım geçen hafta doktora gittim 15+4 günlük dedi boyu 103 mm az değil mi

çok sağol arkadaşım inşallah devlet hastanesine gitmiştim özel gibi uzun konuşma olmadı bu hafta cuma inşllh özele gideceğim. Birde göbeğimin hemen altı sağ ve sol ağrıyor yumurtalık ağırısı gibi bu da normal mi acaba. Birde sohbete hızlı cevap özelliğim yok

çok normal bnde sağ kasığım ağrıyo bazen kramp gibi yakalıyo wallaa rahim genişlediği için olurmuş telaşlanma cnm sonuçta wücüdümuz değişiyo:)

hayırlı olsun inş cnm kızın Rabbim sağlıcakla kucağına versin inş

peki o şişkinlik nedir cnm yaa dr. muayene ettiği yerde elimi hafif bastırınca bi şişkinlik var :26:

eskiden yapardım ben aysegulcin hayırdır sen yapıyorsun galiba?

şimdilik hayır ama başlasam diyorum bebek için çok iyi oluyormuş .. hangilerini yapsam bulamadım .. bi tane buldum ebbeğin huzurlu doğabilmesi için

274 kez YA KUDDUS
88 kez YA HALİM
21 KEZ YA ŞEHİD

hergün

hayırlı olsun inş cnm kızın Rabbim sağlıcakla kucağına versin inş

peki o şişkinlik nedir cnm yaa dr. muayene ettiği yerde elimi hafif bastırınca bi şişkinlik var :26:

o şişkinlik rahim :) 15.haftada elimizle hissediyormuşuz arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…