Kızlarrrr doktordan az önce geldimmmmmmm ERKEKİMM OLUYOOOOOOOOO :)))) dİREK AÇMIŞŞ BAKAR BAKMAZ EŞİMLE ERKEKKKKKKKKKKK DEDİK DOKTORDAN ÖNCE SONRA KENDISIDE ONAYLADI :))))
Kızlar :) bende bugün acil olarak doktora gittim kanamam var yine :) ama alıştım artık :) Bu arada ya bi PİPİ daha :) doktora bugün sordum galiba gördük dedi emin değiliz ama şimdilik öle :) hadi adını değiştirelim :)
Şimdi doktordan geldik..Bir pıtı daha geliyor : ) Kızımızı gördük..Ayy her buluşmada heyecanlanıyorum ..
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
Yuppppiiiiiiiiiiiiiii kızım geliyor. : )
Kızlar herşey yolunda mı? Herkes iyi mi?
selina hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah
aysegulcin,doktorumdanveçevremden duyuyorum sürekli kanaması olupta sağlıkla kucaklayan çok örnek varmış. Senin inşallah kanamalarım kesilir,kesilmese bile sağlıkla tamamına erdirir Rabbim inşallah. Bu arada tam net olmasa da oğluşun hayırlı uğurlu olsun
chocolatte,maşallah kızana sağlıkla gelsin inşallah
şule, senin de hayırlı uğurlu olsun prensesin
kızlar tesbihat yapan varmı ?
şimdilik hayır ama başlasam diyorum bebek için çok iyi oluyormuş .. hangilerini yapsam bulamadım .. bi tane buldum ebbeğin huzurlu doğabilmesi için
274 kez YA KUDDUS
88 kez YA HALİM
21 KEZ YA ŞEHİD
hergün
ayşegülçin ay bnde yapmak istiyorum walla beraber başlasak ya bide gnde 20 ayetek kürsi okuyalım çpkmu olur acaba?
ayşegülçin ay bnde yapmak istiyorum walla beraber başlasak ya bide gnde 20 ayetek kürsi okuyalım çpkmu olur acaba?
nazcım cevap veremeden geçemeyeceğim. ben bu duların belli sayılarda okunmasını çok doğru bulmuyorum. bir çok hoca da bunu doğru bulmuyor. 20 kere ayetel kürsi ile 1 kere okunan ayetel kürsinin fazileti aynı çünkü. Günlük yasini şerif okunup arkasından ayetel kürsi amenerresulü şeklinde okunabilir.. yada hatime başlayabilirsiniz kuran okumayı biliyorsanız. hamilelikte 3 kez hatim yapmanın doğuma öyle büyük faydaları varmış ki. ben 1kere ancak yaparım diyorum. benim nacizane fikrim.
iyi haftalar arkadaşlar..
size bişey sormak istiyorum. Cumartesi doktorum aradı 3 lü test sonucu için. Bir sorun olmadığını söyledi ama 1 ay sonra radyoloji uzmanına git dedi. Telefonum çekmiyodu nedenini soramadım. İÇim içimi yedi bugün arayacağım gerçi ama sizinle de paylaşmak istedim.
cnm ben şimdi kanama geçiriyorum ya o yüzden özre giriyomu bilmiyorum kuran okurken falan özre giriyo 10 günü çoktaaan geçtiği içinde namaz kılınmıyo die biliyorum ..
normalde 10 günü çoktan geçtiği için namaz da kılınıyor kuran da okunabiliyor ama aysegülcin bu hamilelik durumu. ben sana öğrenebilirsem mesaj atayım mı özeline? diyanette bayan hoca bir arkadaşım var ona bir mesaj atıp en geç yarın sana dönerim inş.
Günaydın kızlaar,
sen üşütmüşsündür canım bol su iç geçer inşallah.
bizim cinsiyetimiz belli oldu sanki ama hala şüpheliyim.
minik yavrum kız olacakmışşş:92::92::92:
rabbim sağlık versin
herkese günaydın;
çalışan hamişlere güzel bir hafta diliyorum..
2 gündür bakamamıştım topiğe çok şükür okudum herşeyi..
herkes iyi maşallah
AYŞEGÜLÇİN VE SELİNA erkekleriniz
CHOCO_LATTE kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah..
ben de 16+3 deyim.
yarın akşam üzeri randevum var 4lü test yapılacak ve cinsiyet kesinleşecek
hayırlı haberler veririm inşallah sizlere..
günaydın kızlar herkes iyi maşallah.....
sulee hayırlı olsun bu zamana kadar bi çıkıntı göstermediyse kızdır kız......
bizde yarın akşam doktora gidicez inş...
bu arad abenim aklıma birşey takıldı ben yatarken çok dönüp duruyorum bir sağa bir sola acaba ilerki zamanlarda bu tehlike oluştururmu bebeğe kordon açısından kendimi çok huzursuz hissediyorum ya....
günaydın kızlar, nasılsınız bugün bebişler nasıllarönceden gün gün takip ederdim hamileliğimi, şimdi gün gün bakmıyorum ve zaman çok çabuk geçmiş gibi geliyo
ilk 3 ay zor geçti ama şimdi daha ii gidiyo çok şükür, karnım da çıktı artıksizler nasılsınız, nasıl gidiyo
ya haklsın aslında cnm öe duymuştum bnde aslında ewet gnde bikez yasin ardından ayetel kürdi we tesbih çekilmesi en doğrusunazcım cevap veremeden geçemeyeceğim. ben bu duların belli sayılarda okunmasını çok doğru bulmuyorum. bir çok hoca da bunu doğru bulmuyor. 20 kere ayetel kürsi ile 1 kere okunan ayetel kürsinin fazileti aynı çünkü. Günlük yasini şerif okunup arkasından ayetel kürsi amenerresulü şeklinde okunabilir.. yada hatime başlayabilirsiniz kuran okumayı biliyorsanız. hamilelikte 3 kez hatim yapmanın doğuma öyle büyük faydaları varmış ki. ben 1kere ancak yaparım diyorum. benim nacizane fikrim.
iyigünler bayanseyma.... başlangıçtaki cinsiyetleri kendimiz mi değişşiyoruz benimki halen kız görünüyor da. ben değiştiremedim baktım baktım bulamadımiyi günler hepinize kızlar
ya haklsın aslında cnm öe duymuştum bnde aslında ewet gnde bikez yasin ardından ayetel kürdi we tesbih çekilmesi en doğrusu
iyigünler bayanseyma.... başlangıçtaki cinsiyetleri kendimiz mi değişşiyoruz benimki halen kız görünüyor da. ben değiştiremedim baktım baktım bulamadım
Allah kabul etsin tabi dua ile yapılan her şey makbuldür inş. onun katında...
nerde oturuyorsun caniş ben ankaradayımda burda ise yerini öğreneyim dedimarkadaşlar bu radyolji uzmanına neden gideceğimi öğrendim. 18-24 hafta arası bebeğin tüm organları inceleniyormuş. İsteğe bağlı zorunlu değil. Fiyatı 150 tlymış bnm gittiğim yerde.. Bilginize.. oohh be içim rahatladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?