-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlarrrr doktordan az önce geldimmmmmmm ERKEKİMM OLUYOOOOOOOOO :)))) dİREK AÇMIŞŞ BAKAR BAKMAZ EŞİMLE ERKEKKKKKKKKKKK DEDİK DOKTORDAN ÖNCE SONRA KENDISIDE ONAYLADI :))))

selina hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah

aysegulcin,doktorumdanveçevremden duyuyorum sürekli kanaması olupta sağlıkla kucaklayan çok örnek varmış. Senin inşallah kanamalarım kesilir,kesilmese bile sağlıkla tamamına erdirir Rabbim inşallah. Bu arada tam net olmasa da oğluşun hayırlı uğurlu olsun

chocolatte,maşallah kızana sağlıkla gelsin inşallah

şule, senin de hayırlı uğurlu olsun prensesin

İnşallah gobuscum Allah hepimizi gülen şanslı kullanrından eylesin :) hepimiz sağlıcakla kucaklayalım sıpacıklarımızı :)

herkese iyi haftalar,

sanırım yavrumda p.tesi sendromu yaşıyor, 3 haftadır üstüste sadece p.tesi sabahları istifra ediyorum.

minik minik seyirmeleri hissediyorum bende,Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları

arkadaşlar bu radyolji uzmanına neden gideceğimi öğrendim. 18-24 hafta arası bebeğin tüm organları inceleniyormuş. İsteğe bağlı zorunlu değil. Fiyatı 150 tlymış bnm gittiğim yerde.. Bilginize.. oohh be içim rahatladı..

ayşegülçin ay bnde yapmak istiyorum walla beraber başlasak ya bide gnde 20 ayetek kürsi okuyalım çpkmu olur acaba?

kızlar tesbihat yapan varmı ?

eğer yapacaksan ben namaz tesbihatı yap derim her vakit namazın arkasından yaparssan ezber bile yapıyorsun zaten. küçük kitapçık şeklinde satılıyor.

ayşegülçin ay bnde yapmak istiyorum walla beraber başlasak ya bide gnde 20 ayetek kürsi okuyalım çpkmu olur acaba?

bence çok falan olmaz olur başlayalım birbirimizi teşfik edelim çok güzel olur bişiler daha buldum bak ;

Çocuk Düşmemesi İçin

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Çocuğun Huyunun güzelleşmesi

Kötü huylu çocuğu olan bir kimse
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir. (7)

Çocuğun İtaatkar Olması İçin

Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.(7)

nazcım cevap veremeden geçemeyeceğim. ben bu duların belli sayılarda okunmasını çok doğru bulmuyorum. bir çok hoca da bunu doğru bulmuyor. 20 kere ayetel kürsi ile 1 kere okunan ayetel kürsinin fazileti aynı çünkü. Günlük yasini şerif okunup arkasından ayetel kürsi amenerresulü şeklinde okunabilir.. yada hatime başlayabilirsiniz kuran okumayı biliyorsanız. hamilelikte 3 kez hatim yapmanın doğuma öyle büyük faydaları varmış ki. ben 1kere ancak yaparım diyorum. benim nacizane fikrim.

cnm ben şimdi kanama geçiriyorum ya o yüzden özre giriyomu bilmiyorum kuran okurken falan özre giriyo 10 günü çoktaaan geçtiği içinde namaz kılınmıyo die biliyorum ..

3lü test sonucuna göre yönlendirdiği bir durum değil o, için rahat olsun.
Drunda 4 boyutlu ultrason yok sanırım, olmayan drlar 20. haftada bebeğin genel ayrıntılı kontrolu için radyoloğa yönlendiriyor. Endişelecek bişey değil canım

cnm ben şimdi kanama geçiriyorum ya o yüzden özre giriyomu bilmiyorum kuran okurken falan özre giriyo 10 günü çoktaaan geçtiği içinde namaz kılınmıyo die biliyorum ..

normalde 10 günü çoktan geçtiği için namaz da kılınıyor kuran da okunabiliyor ama aysegülcin bu hamilelik durumu. ben sana öğrenebilirsem mesaj atayım mı özeline? diyanette bayan hoca bir arkadaşım var ona bir mesaj atıp en geç yarın sana dönerim inş.

çokkk sevinirim :)

Hayırlı olsun cimcimen
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Benim de aynı naz'ın dediği gibi karnımın içi acıyor, dönmekten herhalde, dr a soracağım :26:

Benim de son 1 haftada karnım çıktı resmen

ya haklsın aslında cnm öe duymuştum bnde aslında ewet gnde bikez yasin ardından ayetel kürdi we tesbih çekilmesi en doğrusu

iyi günler hepinize kızlar
iyigünler bayanseyma.... başlangıçtaki cinsiyetleri kendimiz mi değişşiyoruz benimki halen kız görünüyor da. ben değiştiremedim baktım baktım bulamadım
ya haklsın aslında cnm öe duymuştum bnde aslında ewet gnde bikez yasin ardından ayetel kürdi we tesbih çekilmesi en doğrusu

Allah kabul etsin tabi dua ile yapılan her şey makbuldür inş. onun katında...

ben değiştiriyorum cnm değiştriyim

şeyma benide ekleyin öncede dedim beni görmediniz sanırım tahmini doğum 4 ağustos değişmezse erkek lütfen bu kez ekle

nerde oturuyorsun caniş ben ankaradayımda burda ise yerini öğreneyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…