- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
bende gitmek istiyorumnerde oturuyorsun caniş ben ankaradayımda burda ise yerini öğreneyim dedim
ya haklsın aslında cnm öe duymuştum bnde aslında ewet gnde bikez yasin ardından ayetel kürdi we tesbih çekilmesi en doğrusu
bende gitmek istiyorum
bnde şimdi abdest alıcam cnm ne okuyosun ?nazz ben başladım :)
bnde şimdi abdest alıcam cnm ne okuyosun ?
Bilmiyorum desemdoktorumu yeni değiştirdim çok ilgisiz olduğu için bebeğimin özelliklerini pek öğrenemedik bu cuma kontrolüm var o zaman öğrenir yazarım.
canım çok sağol doktorum akropolde ışın hanım ama mayısta bülent beye geçeceğim sen kime gidiyorsun. durumun için geçmiş olsun okudukça herkese dua ediyorum ayrıyeten o yüzden yazmadan birde canım günde 100 defa " La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim " çekersen kaza,bela,musibet ve hastalık defi için iyi geliyor.
görüntüleme merkezi adres ve fiyat yazarsan sevinirim
tamam canım çok sağol ilgin için nerdesin ankara da isen akropol hst iyi
Bilmiyorum desemdoktorumu yeni değiştirdim çok ilgisiz olduğu için bebeğimin özelliklerini pek öğrenemedik bu cuma kontrolüm var o zaman öğrenir yazarım.
hadi allah kabul etsin cnm bnde senin için dua edicem we herkes içintesbihatı yaptım cnm... şimdi de bi yasin okuyup 20 ayetel kürsi demiştik ya ben elime bi tespih alıp yorulana dek okucam :) sen ve ikizlerin içinde dua edicem burdaki arkadaşlar içinde tabii..
hadi allah kabul etsin cnm bnde senin için dua edicem we herkes için
allahın izniyle atlatıcan bu günleri hadi bn gittim cnm bitince gelirim
yüzde 20 yanılma payı ile erkek dedi bakalım bu cuma gideceğim tekrar netleşirse yazarımİstanbul'dayım canım ben. Dokturumdan hiç memnun kalmadığım için değiştirdim şimdiki doktorum çok iyi inş hep böyle devam eder. Bu arada bebişinin cinsiyetini öğrenebildin mi?
benide ekleyin listeye barim
tahmini doğum 25 ağustos erkek şimdilik bebişimiz de
şeyma benide ekleyin öncede dedim beni görmediniz sanırım tahmini doğum 4 ağustos değişmezse erkek lütfen bu kez ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?