-----2010 KASIM hamişleri----

ivit canım usg de gerıdeyız 16+5 cıktı dun ..ayrıca bızım sat 2 kasım ya ben amelıyatlıydım o donemler o tarıh yanlıs benım ıcın yanı
sat a gore 17 haftadayız ama bana gore ben daha 15. haftadayım :86: aman ne bılıım hala anlamıs dıılım
benım elevıt ve progestan 8 . aya kadar kesın kullanılcak..
ben yazıodum sorcagım seylerı ama dun yanııma almayı unutmusum eve gelınce aradım sunu unuttum bunu sormadım dıye dr u

yumurta yıyebılıomusunuz kızlar ben cok zorlanıyorum ya :120:

yumurta yıyebılıomusunuz kızlar ben cok zorlanıyorum ya :120:

çok zor yiyorum, soyarken bile tiksiniyorum. yemem gerektiği için bıldırcın yumurtası aldık bir lokmada yemeye çalışyorum tavuk yumurtasına nazaran daha rahatım ve vitamini daha fazlaymış ,bi dene istersen

kızlar yumurta yemeye çalışın haşlamadan tiksiniyosanız bile

yağda yemeye çalışınn

bende ilk baştan yiyemiyordum yağda yapıyordum

beyazı özellikle kalsüyum deposuymuş yumurtanın

bu konu da canım çok sıkkın aslında
hafta da bir yumurta anca yiyorum
süt desen yeni başladım
oooffff hiç ii beslenmiyorummm

bende oleeeee...esım cok yer ona yaparken bıle :120:
sut konusunda basarılı buluyorum kendımı..yarım yaglı gunde yarım lt :93:

hımmmm haslıomusun onu da :26:

kızlar yumurta yemeye çalışın haşlamadan tiksiniyosanız bile
yağda yemeye çalışınn
bende ilk baştan yiyemiyordum yağda yapıyordum
beyazı özellikle kalsüyum deposuymuş yumurtanın

bende kım bu dıyorum ne degıstırdın fotoyu
barı onu yagsız yıyım dıye ugrasıyorum...zaten sarısını hıc bı sekılde yıyemıyorum bı tek beyazı

hımmmm haslıomusun onu da :26:

evet 2 dk bile tutmuyorum ilk kaynama da kapatıyorum altını,biraz cezvenin sıcak suyunda bekletiyorum. normla yumurta gibi kokmuyor gibi geldi bana

yumurtayı omlet olarak yerken bir sorun yok özellikle patatesli süper oluyor ama haşlaması

ooffff
yarından itibaren haşlayıp iş yerine getireyim bari
bi şekilde yemek lazım
sütü de sevmem
ama dün akşam başladım
nesguikli bir bardak içtim
bu bile benim için baya ii
başka ne yemeliyiz kızlar
ben ceviz,fındık, hurma vs de yiyorum çok olmasa da
zaten gebelik boyunca 4 kilo aldım
bu gidişle fil gibi olcam
ben ki gebelik öncesinde bol bol nescafe kahve sigara tüketen gayet düzensiz besleen biriydim
insan nasıl da alışkanlıklarından vazgeçiyo bi kalemde bu durumda tabi

:122::122atateslıye bayılırım bendee

deneyelım bakalım ılk fırsatta

kuru ıncır ve kuru kayısı...cevız her an elımde...hurma emzırırkende cok ıyımıs sut yaparmıs..meyve de bebege cok yararmıs..ben portakal ve kıvı yıorum cok ..
o dedıgın kotu alıskanlıkların hepsını cıft cızgıyı gordugum anda bıraktım bende 11 senedır ıcıyordum sıgarayı bıde :26:

cevızı fırınla 10 dk supper oluo

akşam öyle deniyeyim ozaman beyin gelişimi ve zeki olması için günde 2 adet ceviz yememiz gerekiyormuş. haftada 2 kez de balık.ben haftada 1 balık yesem ıyı yıne. omega bı tek ceviz ve bakılta varmış çünkü.direk beyni etkiliyor bunlar. zorla yemeliyiz :84:

ben ogrendıgım andan berı cevız yıorum umarım ıse yarar

kuru incir ve kayısı ne işe yarıyorki ?

Kuru kayısı: Besleyici ve potasyum açısından çok zengindir. Sindirim sorunlarına iyi gelir. Beyinin düzenli çalışmasını sağlar, stresi azaltır ve kansızlığı önler. Özelikle kükürt içermeyen sadece güneş ışığında kurutulmuş olan “gün kurusu” kayısılar kansızlık için birebirdir. İçerdiği A vitamini cilt bozukluklarını önler. Büyümeye yardımcıdır, görme fonksiyonlarını güçlendirir, bağışıklık sistemini korur. Potasyum başta kalp kasları tüm kasların ve sinirlerin iyi çalışmasını sağlar. Lifli besinlerin kan şekerinin dengeli yükselmesini sağladıkları, zararlı maddelerin bağırsakta kalma süresini kısalttıkları için kanserden korunmada faydalı oldukları saptanmıştır. Dolayısıyla lifli bir besin olan kayısı günlük beslenmemizde mutlaka yer alması gereken önemli bir besindir

Kuru incir: İncir, içerdiği yüksek oranlardaki protein, vitamin ve minerallerle hücrelerin yenilenmesini sağlayan bir besindir. 100 gr. kuru incir yenilirse vücudun günlük gereksinimlerinden kalsiyumun %17'si, demir ve magnezyumun %30'u, fosforun %20'si, B1 vitamininin %5'i ve B2 vitamininin %4'ü karşılanmış olur. İncir, içerdiği yüksek orandaki liflerle kolesterolün kana karışmadan atılmasını sağlar. Sindirimi kolaylaştırır ve vücudumuzu bakterilere karşı koruyucu etkisi vardır. Yüksek orandaki kalsiyum ve fosforla kemik ve dişler üzerinde koruyucu etkileri vardır: incirin içerdiği kalsiyum, diğer besinlerdekine göre daha kolay sindirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…