O zaman ben de fikrimi söyleyeyim canım, ben de aynı oldday gibi düşünüyorum. Tüm testlerini yaptır amniyosentez dahil, işini bilen dr olunca çok riskli değil ve kesin sonuç veriyor diye biliyorum.
İnşallah bebeğin sağlıklıdır, inşallah kötü bir sonuç çıkmaz..
az kaldi az haber 18 martta kadinlar kulubunde
deneme
:2:
BUGÜN KIZIMA ALDIĞIM CİCİLER
DONLARI VE YENİ vak vak kardeş oyuncakı :)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
battaniyeleri
nevresimi nası teyseleri
bunNLARDA ÖNCEEDEN ALDIKLARIM toka sepeti :) ve ayappabısı annen yer seni kısımmmmmmmm
hastane çıkışımız
elbisemis:))))))))))))))))))))) totosunu yicem onun
tulumlarımıs ve yelekimis:)
tulumumuz ve ayakkabımıs
İŞTE KIZIMLA BENDEN BUKADAR ŞİMDİLİK TEYSELERİİ
mevlüt takımıda aldık ama onu daha yerinde ayırttırdım duruyo
günaydın canlar beni uyku tutmadıı iiiyi hafta herkese
günaydın cnm,benide uyku tutmadı nedense,aslında çok uykum var ama uyuyamıyorum ve şuan acayip acıktım çocuklarda uyuyo bende bişiler atıştırıp uyuyim bari biraz bugün hafta sonu okul yok dinlenme zamanııı
ya kızlar bisey sorcam ama anne gibi düsünerek cevap verin benim bugun amniyosentze yaptırmam önerildi down sendoru riskim yüksek cıkıtıgı için kafam allak bullak eşimle konustuk söyle bir karar aldık bu konunun üzerinde daha fazla durmadan yani amniyosentez yaptırmadan hiç o riske girmeden normal rutin konrollerimize devam etmeye karar verdik cünki eger öle bir sey varsada rabbimin verdigine bende esimde yok ol diyemez bu lükse sahip olmadıgımızı düsünüyoruz hal böleyeken bu durumda baska bir doktora gitmenin yada amniyosentez yaptırmamanın mantıgı sizce nedir hepinizin görüslerini bekliyorum
Sizi çok iyi anlıyorum..Annem downlu olduğunu pek de bilmeden doğurmuştu kardeşimi, daha doğrusu 8. ayda öğrenmişti başka bir doktordan..Şu an kardeşim 9 yaşında ama down sendromu hafif düzeyde ve down haricinde (göz,kulak, kalp vs) başka problemleri yok Allah'a şükür; ki downlularda kalp, göz vs. problemler de olabiliyor maalesef..2li testmiz gayet temiz cıkmıstı bu yüzden doktorum 3lüye gerek duymadı ama renkli ultarosana girince malesefki bu sonuclarla karsılastım sorunuza gelince suanki düsüncem down senromu varsa bile aldırmamak elbette bebegimi ama içimdeki bu sızı üzüntü neyin nesi anlayamıyorum pisman olacagım bir kararda vermek istemeyoruz esimle
aynen bende canım katılıyorum oldday düşüncelerine tamam sen bakarım diyorsanda bide bebişinin yerine koy kendini acaba o hasta bir şekilde yaşamak istermiydi.
ama inş. bebişin sağlıklı çıkar ve mevlam kimseyi böyle bir karar vermeye bırakmasın.
herkese günaydın,
keramos iyi yolculuklar sana :79:
oslem34, görünümüyor annesine mi gitti acaba :44:
melisa maşallah göbüşüne
çiğtanem, göbüşün çok hoşuma gitti önden önden gidiyor maşallah
seyma, bayıldım prensesin ciclerine.iyi günlerde giymesi nasip olsun hepsi birbirinden güzel
aysag, içinde bulunduğun durum,ikilem gerçekten zor. Allah yardımcın olsun. Birkaç doktorun görüşünü alın. Allah korusun yüksek risk çıkarsa aldırıp aldırmamak sizin kararınız ben bu konuda bir yorum yapamıycam etkilemek istemem.Dilerim Rabbimden herşey yolunda gider ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucaklamak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?