-----2010 KASIM hamişleri----

Adıyla yaşasın Ömer Serkan
Biz karar veremiyoruz bir türlü yaa, çok zor şu isim olayı :26:

Bu arada dün gece çiğtanemcimi görünce aklıma sen geldin, seni görünce de o..
Bilemiyorum artık

ya Purrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün akşam eşimle gezmeye çıktık, bir tanıdık gördük, bana dedi ki hiç 5 aylık gibi değil karnın

yanından ayrıldık dedim ki deli kadın, hemen mi çıksın....

eşimde dedi ki, hayatım kabul et, hamile gibi değilsin, zayıfsın, 9 ay oluncada sadece ortada cuk diye bir karnın olacakkk, daha güzel değil mi, kadınlar öyle olmasını istemez mi? bebeğimiz gayet sağlıklı, varsın göbekte geç çıksın, sorun mu didi, ne dimek istedi bu adam

ya keşke ben öyle olsam walla bebişde sağlıklı sende cok kılolu durmuyon. onlar eskıdenmıs hamılelere ne bulurlarsa yedırmek ortalarda tombul tombul gezmek. bilinçsizce beslenmek. bence gayet iyi durumdasın canım eşinde bu durumdan memnun gibi bence.ki ne güzel demiş. tombik değilsin demiş.

Kocişinin kurduğu cümlelerin meali şudur:
Hanım hanım!
Ne güzel işte vucudun 9 ay sonunda da bozulmayacak, Ömer Serkanımız doğduktan sonra da taş gibi kalacaksın!
Kızımıza kavuşmak için çok beklememize gerek kalmayacak ne güzel

cnmmm bak sana ne dicem bnm bi arkım war bnden 2 ay önde onunda karnı hiç çıkmadı 5. aya kdr okdr çok üzülüyoduki psikolojisi bozulmuştu resmen karnım nie çıkmıyo diyee ama 5. ayın sonunda birden bi çıktı inanmadı şimdide diyok, keşke bu kdr istemeseymişim çok büyüdü mayısta doğumu war we şimdi yerinden kalkamıyo oda çok zayıftı şimdi 75 kilo yani sende onun gibisin sneinde önümüzdeki ay patlıcak bnce:))

eşimle ortak beğendiğimz tek isim bu %90 da kaan olcak gibi canım :)

bencede kaan çok güzel isim.iyi bir seçim yapmışınız.ben oğlum olsaydı efe kymayı düşünüyordum.
şimdi de bebişimize bir kaç isim düşünüyoru.karar vermedi daha ama.
asya - ada - naz gibi ama büyük ihtimalle asya olur heralde.hayırlısı öncelikle.
sizce nsıl asya ismi??

asyada çok gzl cnm
bnm hazır kız olsaydı eşim efe ege koyucaktı kız ounca bana bıraktı bnde naz ada koyucam nasipse:)))

eşim hamile kalınca çok sevinmişti, inşallah biraz kilo alırsın hatun demişti, beni hep zayıf tanıdı adamcez

ben bu gidişle aldığım 3-5 kiloyu da doğumda vericem heralde

annem kızım biraz etlen butlan da küçüklüğünde ki gibi seveyim der

neyse belki kızımda alırım

Kızlar Merhaba, hafif kanamam oldu belimde de hafif bi ağrı var.. Çok korkuyorum..
Geçmiş olsun canım, kendini ve bebeğini üzeceğine dra gitsen daha iyi olur.. :26:
Ada ismi benim de hoşuma gidiyor ama eşim istemiyor.. Asya da hoş bir isim

hadi beeeee

:)))))))) eşim zaten hemen bir kızımızda olsun diyor, 2 yaş aralığıyla, kızımın ismi bilem hazır Irmak Alya olucek

Canım sadece down sendromu olsa aldrımazdım galiba. Evet çok zor bi karar. Ama şu da var aminosentez kesin sonuç veriyor riskleri var ama güvenilirliği tam. gittiğin doktorların hepsi amino sentez yaptır derse yaptır. Belki de bişey çıkmayacak. Şuan için aldırma kararını kesinlikle düşünme. Çünkü down sendromu olabilir diyip de olmayan çok var. azımsanak bi oran değil yani. Doktorlar en küçük ihtimli bile atlamak istemiyorlar. Bence bebeğin de de bişey yok. Bana öyle geliyor. Sadece şuan aklınızdaki belirsizliği çözümleyin. Sonuçlarını daha sonra düşünürsünüz. Derim ben.

asyada çok gzl cnm
bnm hazır kız olsaydı eşim efe ege koyucaktı kız ounca bana bıraktı bnde naz ada koyucam nasipse:)))
çok güzel bende naz ada ikisini bir arada düşünmüştüm.ama eşim iki isim düşünmüyor.
birde ela var benim düşündüğüm ama bakalım kararı vericez artık doğuma kadar.
Geçmiş olsun canım, kendini ve bebeğini üzeceğine dra gitsen daha iyi olur.. :26:
Ada ismi benim de hoşuma gidiyor ama eşim istemiyor.. Asya da hoş bir isim

Kızlar Merhaba, hafif kanamam oldu belimde de hafif bi ağrı var.. Çok korkuyorum..

benmde kanamam oldu 3 haft boyunca hemde hiç kesilmeden.çok korkmştum bende.ma şuan çok iyiym alllaha şükürler olsunki.dotorunla konuş bencede.beli görmek ister uan seni.hakkınd hayılısı canım.üzülme hiç.korkmada.

hepinize cok tesekkürler hepnize yazımı okuyan herkezin yorumda bulunmasını ısrarla rica ediyorum

selam canım ben de 20 . haftadayım bebeğimi ne olursa olsun kaybedeneyeceğim için doktorun önerdiği hiç bir testi yaptırmadım bundan sonrada yaptırmayı düşünmüyorum . Allah korusun bir aksaklık varsa bile hamilelik süremi bunları düşünerek geçirmek istemedim sana tavsiyemde bu yöndedir.. karar vermen gereken sadece test sonuçları bebeğin hakkındaki fikrini değiştirip değiştirmeyeceği.. sanırım sen buna karar veremiyorsun.. hayatta olan çocuğunun başına bir şey gelse ondan kurtulmayı nasıl düşünemezsen bunda da öyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum ben..Rabbim yardımcınız olsunn hakkımızda hayırlısını versin inş.. AMİN::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…