herkeslere günaydınnn ben bebişimize kaan düşünüyorum sizce nasl başınada sarp ekleyebilirim ama :44:
kaan çok gzl isim cnm bnm arkım mayısta doğurck nasipse oda kaan koycakherkeslere günaydınnn ben bebişimize kaan düşünüyorum sizce nasl başınada sarp ekleyebilirim ama :44:
kaan güzel bi isim....herkeslere günaydınnn ben bebişimize kaan düşünüyorum sizce nasl başınada sarp ekleyebilirim ama :44:
Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusumhadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste bizEki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260
herkeslere günaydınnn ben bebişimize kaan düşünüyorum sizce nasl başınada sarp ekleyebilirim ama :44:
Selinacım, Kaan hoş bir isim
Oslem34, hoşgeldin şekerim
Nazcım senin kızların isimleri belli mi :44:
Selinacım, Kaan hoş bir isim
Oslem34, hoşgeldin şekerim
Nazcım senin kızların isimleri belli mi :44:
ewet cnm başadım çok gzl oluyo yumuşacık we çok kolay oluyo tawsiyeedrim bn düz beyaz aldım pembeli kareli istiyodum aslında ama yapamam diye korktumnaz
canım bıde dut ıplıklerden baslamıssın yaa ..ben ormedım onlardan ancak bebek dergılerı var orda gordum dehset suslemısler.bırınde kare kare ormusler mavı ve beyaz yanlarınada o ıpten sacak yapmıslar.bırınde butun ormusler ve fıstolarla kalın kurdelalarla suslemısler.yastıgınıda aynı sekıl yapmıslar cok harıkaydı...dergılerden resmını cekıp eklerım olmadı..
ewet cnm başadım çok gzl oluyo yumuşacık we çok kolay oluyo tawsiyeedrim bn düz beyaz aldım pembeli kareli istiyodum aslında ama yapamam diye korktum
bitince süsemeyi düşünüyorum bnde foto yolla sen bana cnm fikir olsun:)
Öyleymiş ama mesajını görünce hoşgeldin deyip el sallayasım geldihosbulduk canım zaten burdaydım takıp ettım sızlerı...
PUR gobusun ve bagımsızlık yuzugun dıkkatımden kacmadıı..
karnın sıvrımı benmı yanılıorum_?
walla cnm sadece ilk başlangıcı brz karışık ama hmn çözüyosun sadeece düz örgü örülüyo basit yanni brz eğilimin warsa çok rahat yaparsınbende çok beğendim bu ipten örülen battaniyeleri ama açıkcası pek becerikli değilim örgü konusunda.nasıl basitmi?sonra beceremeyeceğim birşey yapmak istemem.kolaymı acaba?
ewet cnm başadım çok gzl oluyo yumuşacık we çok kolay oluyo tawsiyeedrim bn düz beyaz aldım pembeli kareli istiyodum aslında ama yapamam diye korktum
bitince süsemeyi düşünüyorum bnde foto yolla sen bana cnm fikir olsun:)
walla cnm sadece ilk başlangıcı brz karışık ama hmn çözüyosun sadeece düz örgü örülüyo basit yanni brz eğilimin warsa çok rahat yaparsın
Pur sen koycen şekerim cimcimenin adını... benim ki belli oldu artıkın Ömer Serkan olucek....rüyamda bilem Ömer'im diye seviyodum
kaan çok gzl isim cnm bnm arkım mayısta doğurck nasipse oda kaan koycak
selınacım pıpılın hayırlı ugurlu olsun bu arada..senden kız beklıordum sasırdım.. bende aksamda pıtılı gordum ruyamda:)
kaan güzel bi isim....
benim eşimde bir sürü isme gidip geldi ilk başta dediğinde karar kıldı ama ben istemiyorum puffff berkay koycakmış....ben emir istiyorum ama.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?