-----2010 KASIM hamişleri----

Aysag sakın ama sakın moralini bozma moralinide yüksek tut bence aminosentez yaptır iyi bi doktor bulup. belkide zannedilen gibi bi durum yoktur. ben bu testlere pek ınanmıyorumda acıkcası sadace ıkılı testı yaptırdım3 lu yaptırmadım ıstemedım bıle. anne kanından aldıkları kanla ypıp senınkanındakı degerlere bakıp bebektekı olasılıgı hesaplıyorlar cunku net b durum yok kesınlıkle. bence amınosentezını yaptır.belkıde hıc bısıyoktur. ve sen boşuna üzülüyor olabilirsin. boşu boşuna hamililiğini kötü geçirmiş olursun hem. hap acabalarla geçer. Dualarımız seninle.hemen umudunuda kaybetme.

naz
canım bıde dut ıplıklerden baslamıssın yaa ..ben ormedım onlardan ancak bebek dergılerı var orda gordum dehset suslemısler.bırınde kare kare ormusler mavı ve beyaz yanlarınada o ıpten sacak yapmıslar.bırınde butun ormusler ve fıstolarla kalın kurdelalarla suslemısler.yastıgınıda aynı sekıl yapmıslar cok harıkaydı...dergılerden resmını cekıp eklerım olmadı..

herkeslere günaydınnn ben bebişimize kaan düşünüyorum sizce nasl başınada sarp ekleyebilirim ama :44:
kaan güzel bi isim....
benim eşimde bir sürü isme gidip geldi ilk başta dediğinde karar kıldı ama ben istemiyorum puffff berkay koycakmış....ben emir istiyorum ama.........

Selinacım, Kaan hoş bir isim

Oslem34, hoşgeldin şekerim

Nazcım senin kızların isimleri belli mi :44:

hosbulduk canım zaten burdaydım takıp ettım sızlerı...
PUR gobusun ve bagımsızlık yuzugun dıkkatımden kacmadıı..
karnın sıvrımı benmı yanılıorum_?

çiğtanem
senın gobek dehset massssallah
tatlım senınkı yedı aylık olmasın yahu tu tu tu masallah cok begendım

Selinacım, Kaan hoş bir isim

Oslem34, hoşgeldin şekerim

Nazcım senin kızların isimleri belli mi :44:

Pur sen koycen şekerim cimcimenin adını... benim ki belli oldu artıkın Ömer Serkan olucek.... rüyamda bilem Ömer'im diye seviyodum

ewet cnm başadım çok gzl oluyo yumuşacık we çok kolay oluyo tawsiyeedrim bn düz beyaz aldım pembeli kareli istiyodum aslında ama yapamam diye korktum
bitince süsemeyi düşünüyorum bnde foto yolla sen bana cnm fikir olsun:)

bende çok beğendim bu ipten örülen battaniyeleri ama açıkcası pek becerikli değilim örgü konusunda.nasıl basitmi?sonra beceremeyeceğim birşey yapmak istemem.kolaymı acaba?

hosbulduk canım zaten burdaydım takıp ettım sızlerı...
PUR gobusun ve bagımsızlık yuzugun dıkkatımden kacmadıı..
karnın sıvrımı benmı yanılıorum_?
Öyleymiş ama mesajını görünce hoşgeldin deyip el sallayasım geldi
Göbeğim sivri değil yada belim kalınlaştığı için bana yayvan geliyor da olabilir bilemiyorum ki :44:
Gerçi ciğtanemin yan ve ön çekimlerini gördükten sonra sivri olmadığına emin olmam lazım
Bu yüzüğümü de çok severim, hiç çıkartmam, öyle bir anlamı olduğunu bilmiyordum, sen böyle dillendirince daha çok hoşuma gitti :82:

bende çok beğendim bu ipten örülen battaniyeleri ama açıkcası pek becerikli değilim örgü konusunda.nasıl basitmi?sonra beceremeyeceğim birşey yapmak istemem.kolaymı acaba?
walla cnm sadece ilk başlangıcı brz karışık ama hmn çözüyosun sadeece düz örgü örülüyo basit yanni brz eğilimin warsa çok rahat yaparsın

bırazdan eklıcem dergıden cekcem umarım net cıkar

walla cnm sadece ilk başlangıcı brz karışık ama hmn çözüyosun sadeece düz örgü örülüyo basit yanni brz eğilimin warsa çok rahat yaparsın

aslında oğluşuma örmüştüm yelek süveter falan.yardımlarla tabi.sadece düz örgüyse yaparım.o zaman bugün hemen ip alıp başlamlıyım.

Pur sen koycen şekerim cimcimenin adını... benim ki belli oldu artıkın Ömer Serkan olucek.... rüyamda bilem Ömer'im diye seviyodum

Adıyla yaşasın Ömer Serkan
Biz karar veremiyoruz bir türlü yaa, çok zor şu isim olayı :26:

Bu arada dün gece çiğtanemcimi görünce aklıma sen geldin, seni görünce de o..
Bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…