benım 8.30 da kalkmam lasımbende ortalama kalmadı
bu saatlerde yatıorum ogleden sonra onıkı bır arası kalkıorum..gunduzde bazen sekerlemem oluor
kısacası sureklı uyku modd uyumasamda ense modundayım yarabbım sen yardım et nasıl dogurcamm
ama acıkmıssınızdır sızde dıdım
sendemı tepsı yaptın
Bebişim çok kıpırdanıyor sanırım kabızlık falan kalmadı 10 gündür, yavrucum şimdiden hayırlı evlat anasının bağırsaklarına masaj yapıyor :86::86:ben suan yemek konusunda kontrollu gidiyorum ama ayiptir soylemesi hep kabizim
Hello fıstıklar :) Nasılsınız bakalım? Bugün doktor teyzemize gittik,üçlü test sonucu gayet iyi çıktı. Şimdi sıra 2. düzey ultrasona geldi,yaptıran var mı? Pahalı bişey sanırım,devlet hastaneleri yapıyor mu acepbilgisi olan var mı?
Bebişim çok kıpırdanıyor sanırım kabızlık falan kalmadı 10 gündür, yavrucum şimdiden hayırlı evlat anasının bağırsaklarına masaj yapıyor :86::86:
Hello fıstıklar :) Nasılsınız bakalım? Bugün doktor teyzemize gittik,üçlü test sonucu gayet iyi çıktı. Şimdi sıra 2. düzey ultrasona geldi,yaptıran var mı? Pahalı bişey sanırım,devlet hastaneleri yapıyor mu acepbilgisi olan var mı?
sayende sekerım kesınlıkle gerıde kalmam:)tepsını hayal edınce gerısı geldı benımde...tesekkurlerımı sana sunuorum sayende yarım ekmegı ustelık beyaz ekmek gomdum..vatana mıllete hayırlı olsun..seklem seklem etlerım olcak yakında ve arkaya atcam bısılerı
karınları doydu uykuları geldı hanımların
duyda ınanma
hamarat annecık bıtsın artık o battanıyee:26:
kizlar bisi sormak istiyorum mesela ben turkiyeye geldigimde doktora gitsem sadece ultrasona girsem olurmu ve ucreti nasil:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?