tatlım uyku senın besıkte sallasak zor suandan sonra3 sıra orup bırakıorum bıtmeeess
uykum gelır belkı dıye aldım elıme
kizlar bisi sormak istiyorum mesela ben turkiyeye geldigimde doktora gitsem sadece ultrasona girsem olurmu ve ucreti nasil:26:
Bebişim yaratıcı sanatçı ruhlu olsun diye klasik müzik açtım, uykum geldi
Biz yatıyoruz cici anneler.. Sizde yatın artık hade..
İyi uykular hepinize
Bebişim yaratıcı sanatçı ruhlu olsun diye klasik müzik açtım, uykum geldi
Biz yatıyoruz cici anneler.. Sizde yatın artık hade..
İyi uykular hepinize
gelince arastiririm artik nese kizlar bende kaciim uyusam iyi olcak hepinize iyi uykular tatli ruyalar
ben yatcam vallaa..kadın kapıda kalcak yoksa sabah..bıde arkadasa kahvaltıya gelırım sana dedım nası olcak bunlar sabah saatınde bılmıom :26:tatlım uyku senın besıkte sallasak zor suandan sonra
ahh ahh kocış horul horul uyuyorr..lucasta mısıl mısıl..ıkısı horlama yarısı yapıor suanda gelde uyu uykunda gelsın yahuu..sabahta şam seytanı gıbı uyanırlar yaa
arastırmana gerek yok gıdebılırsın tabıkı
ıyı geceler sekerım tatlı ruyalar kızlarr benım uyku zorr
ben yatcam vallaa..kadın kapıda kalcak yoksa sabah..bıde arkadasa kahvaltıya gelırım sana dedım nası olcak bunlar sabah saatınde bılmıom :26:
İyi insanın içinde kötü şey durmazmış canım..vallahi salıyorum çaktırmadan napiym ay...
Ya ne güzel, erken başlamış, ben 20 haftayı bitirmek üzereyim daha bi kaç gündür yeni hissediyorum diyebilirim..Ama ne kadar güzel bir duygu, Allah'ım isteyen herkese, istediği zaman nasip etsin inşallah.kislaaaaaar cok heyecanlandim bebisim cok hareket ediyordu karnimi actim izledim inanmiycaksiniz resmen disardan belli oldu
Büyük şehirlere olur mu bilmiyorum ama pek zannetmiyorum canım. Diğer topicte bir çok arkadaş yaptırdı ve hepsi de proflardan filan randevu aldılar.Hello fıstıklar :) Nasılsınız bakalım? Bugün doktor teyzemize gittik,üçlü test sonucu gayet iyi çıktı. Şimdi sıra 2. düzey ultrasona geldi,yaptıran var mı? Pahalı bişey sanırım,devlet hastaneleri yapıyor mu acepbilgisi olan var mı?
hepinize cok tesekkürler hepnize yazımı okuyan herkezin yorumda bulunmasını ısrarla rica ediyorum
şeymacım kızının cicileri çok güzel Allah sağlıkla giymek nasip etsin
merhaba arkadaşlar yeni katılıyorum forumunuza.. biz en küçüğüyüz kaliba forumunbenim sat 30 kasım... ama sonuçta kasım annesiyim de mi ama sizleri okudukça öğrenmiş oluyorum.. hepinizin bebekleri sağlıkla kalsınlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?