• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar günaydın ii haftalar herkese:))

yahu amma kaynatmışınız oku oku bitiremedim walaaaa

gönül göbüşün ne tatlı bide yağlıım kikoluyum diyosun nerde kilo:))
buarada yeni topikimiz hayırlı olsun

düm kızlarıma çok gzl ciciler aldım ammaa size gösteremicem makinam gelmedi daha

annaneside ankarada gezmekte oda almış gelsin hepsini bir gösteririm ama en gzlide nike dan ayappabı aldık çok gzl ama %50 indirim wardı:)))

nese herkes ii dimi?

Herkeslere günaydın :71: 2 gün yoktum neler kaynamış ohh ohh :1: göbüşler çok hoşş :92: faya oğluşmu aaaaaaaa :27: çok şaşırdım :52: hayırlı uğurlu olsun :34: cumartesi 3 lü test var :19: çok tırsıyom hadi hayırlısı dualarınızla inşallah :49:

Günaydın kızlarrrr. bugün bebişim hareketli sol arafımdan pıt pıt seyiriyor :66: yaw siz geceleri o saate kadar nasıl dayanıyorsunuz ben dün akşam 20:30 da yattım en gec 21:30 - 22:00 ye kadar dayanabılıyorum. bebiş bende çok halsizlik ve uyku yapıyor walla:66:

Gnydn selina Aynen bende senin gibiyim hatta kocam hiçbişi izleyemiyoruz die hayıflanıyor :31: hemen uyuyorsun diyor napıyım tavuk gibi oldum gündüz hiç uyuyamıyorum akşam da uyuyakalıyorum :57:

Gnydn selina Aynen bende senin gibiyim hatta kocam hiçbişi izleyemiyoruz die hayıflanıyor :31: hemen uyuyorsun diyor napıyım tavuk gibi oldum gündüz hiç uyuyamıyorum akşam da uyuyakalıyorum :57:

Benim kocişde benle yatıo walla akşam uykusu:1:nu sevio Allahtan :9: bide çalışıoz diye sabahlar 06:30 da kalkıoz:50: burda kızlar forumda gece 03:00 e kadar kaynatıolar valla

Benim kocişde benle yatıo walla akşam uykusu:1:nu sevio Allahtan :9: bide çalışıoz diye sabahlar 06:30 da kalkıoz:50: burda kızlar forumda gece 03:00 e kadar kaynatıolar valla

bende bugün bi cesaret çıkıp uyku ilacımı alsam diyorum :1: gelince yemeğine katıyım ne çabuk uyudun derim :89: ebnde oturdum kalkmadın falan hahha :27:

ay kızlar rüyamı anlatcam ben;

Kayınvalidem ölmüş yıkandı falan böle sırayla bi doluuuu tabut var herkes sırayla gidiyo sıra bizim kaynanaya geliyo tabutu giderken içerden çıkıyo ölmedim die :47: böle suratı falan bembeyaz bi seviniyoruz bi seviniyoruz :S sonra ağlıyoruz falan neye yorsak ki acep :26::26::26:

günaydın kızlar,

4 lü testimiz sonuçlandı
çok şükür her şey normal
ama daha cinsiyeti göremedik
inat etti göstermicek kanımca:))

Kayınvalidem ölmüş yıkandı falan böle sırayla bi doluuuu tabut var herkes sırayla gidiyo sıra bizim kaynanaya geliyo tabutu giderken içerden çıkıyo ölmedim die :47: böle suratı falan bembeyaz bi seviniyoruz bi seviniyoruz :S sonra ağlıyoruz falan neye yorsak ki acep :26::26::26:

hayır olsun canım ömür verilmiştir kaynanacığına...

günaydın kızlar,

4 lü testimiz sonuçlandı
çok şükür her şey normal
ama daha cinsiyeti göremedik
inat etti göstermicek kanımca:))

hayırlı olsun canım.

kız bebekler geç belli oluyormuş. dr bize de kız dedi ama öneceleri de erkek dediği için hala inanamıyoruz.
24. haftada gidicez bir daha o zaman inanırız artık:61:

herkese günaydın :3:

eveeettt kızımız olacağı netleşti. C.tesi günü farklı bir doktora renkli ultrasona girdim. Kızınız hayırlı olsun,odasını yapabilirsiniz dedi :69::69::69: isim konusunda fikrimiz değişmez ise " GÜLİN " olacak.

önceleri alış veriş delisi olan ben yorulmak bilmeyen ben, 2 adımda nefes nefese kalmaya başladım. almayı planladıklarımın bir çoğunu alamadım eve geri döndüm. Bebek alış verişini de bu yüzden çok geçe bırakmamayı karar verdik. Kısmetse 6.ay dan sonra başlıycaz. Şimdi ufak ufak kafamızda netleştiricez. Büyük parça olanları,seçtiklerimizi eşim gidip alıcak. ( park yatak,oto koltuk vs gibi )

knmhtp ; cicleriniz çok güzel.iyi günlerde giymrk nasip olsun.

gnl84, maşallah göbüşüne :nazar:

faya , oğluşun hayırlı uğurlu olsun.:nazar:

herkese günaydın :3:

eveeettt kızımız olacağı netleşti. C.tesi günü farklı bir doktora renkli ultrasona girdim. Kızınız hayırlı olsun,odasını yapabilirsiniz dedi :69::69::69: isim konusunda fikrimiz değişmez ise " GÜLİN " olacak.

önceleri alış veriş delisi olan ben yorulmak bilmeyen ben, 2 adımda nefes nefese kalmaya başladım. almayı planladıklarımın bir çoğunu alamadım eve geri döndüm. Bebek alış verişini de bu yüzden çok geçe bırakmamayı karar verdik. Kısmetse 6.ay dan sonra başlıycaz. Şimdi ufak ufak kafamızda netleştiricez. Büyük parça olanları,seçtiklerimizi eşim gidip alıcak. ( park yatak,oto koltuk vs gibi )

knmhtp ; cicleriniz çok güzel.iyi günlerde giymrk nasip olsun.

gnl84, maşallah göbüşüne :nazar:

faya , oğluşun hayırlı uğurlu olsun.:nazar:

Hayırlı uğurlu olsun kızınızz:nazar:

günaydın anneler...

karlı bi ankara sabahı... ama ben gezmelere gitcektim...
hala yağıyor... aslında karı cok severim ama alışverişe programlıyken olmuyor olmuyor:20:

topikimizin kızları çoğlalıyor... maşallah maşallah!!!:nazar:
renkli cicilerde görelim arada dimiii??:46:

günaydın anneler...

karlı bi ankara sabahı... ama ben gezmelere gitcektim...
hala yağıyor... aslında karı cok severim ama alışverişe programlıyken olmuyor olmuyor:20:

topikimizin kızları çoğlalıyor... maşallah maşallah!!!:nazar:
renkli cicilerde görelim arada dimiii??:46:

:) bu hafta böle dio haberler keramos :) sen yakınlardaki alışveriş merkezlerine takıl bence :76: atla bi taksiye ...

hayırlara vesile olsun...
ben diyadinnetten bakıyorum hep yorumlara ba bakalım ne yazıyor???

bu arada bende rüya gördüm
şuan kuzenim 8aylık ben 5...
kuzenimle beraber doğuma gitmişiz. ikimizinde sancısı tutmuş...
hastanede gezioz... sancı cekiyoruz. açılma olsun diye bekliyoruz.
osırada annem elinde kız bebekle geliyor...
başkasının çocuku...ama nasıl ağlıyor...yeni doğan...anneside yok
bende alıyorum bebeki emziriyorum... hem karnım burnumda hem başkasının çocukunu oan emziriyorum...
sora çocuk hıkk hıkkk yapıyor tıkanıyor gibi... anneme sesleniyorum. bebeği veriyorum.
annem hemşire hemen verdim anneme:9:işte böle
buda hayırlara vesile olsun...:nazar:

Back
X