• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

cok tesekkur ederım canım ınsallah senınde ıkıncı kız bebıs olurr..herseyın hayırlısı..
ben gramını sormadım acıkcası.her yerı olculdu ıkılı taramaydı yaa burnu ıc organları omurılık el kol bacak vs:)sadece 8 mm oldunu bılıorum sımdı baktım raporada ama gramını gormedım:)

ayy inş kız olur....Amin......
ayyy senin ki daha çok küçükmüş kız...grmının olmaması normal.... ne bilim benimki çok gibi geldi bana neyse sağlıklı çok şükür bebişlerimiz allah hastalık felan göstermesin inş bizlere....

hadi gözünaydın olsun cnmm

şimdiden alınıyor koltukları hmm ne hoşşş

alllah sağlıkla gelmesini nasip etsin :emir_bebek:

hehe hayırlı olsun cnm kızın :)

herzaman hareketli olucak diye birşey yok annesii uyuyordur belkiii

yada tekme atmaktan yorulmuştur

benim kızım 3-4 kere vuruyo sonra dinlenmeye geçiyoo
:1:

slm cnm

hadi hayırlı haberlerle gel inş..

allah gönlüne göre versin :16:

saol tatlım aminnn ALLAHIM elımıze almamızı nasıp etsın ınsallahh

ayy inş kız olur....Amin......
ayyy senin ki daha çok küçükmüş kız...grmının olmaması normal.... ne bilim benimki çok gibi geldi bana neyse sağlıklı çok şükür bebişlerimiz allah hastalık felan göstermesin inş bizlere....

ee kucuk tabıkı ablası
ama doktor kucuk olmucak dedı sımıden anneyı dıyete soktu..
ırı olmasın dıede bır dolu seyı yasakladı fazla kılo ıyı degılmıs bebıslerde(dordun ustu ıcın bahsedıorum)

benm erkek oynadı hanımlar kıpır kıpır hissetim. gaz gibi falan diil başka bişi bu belirgin anlaşılan bişi... bi daha oynasa ya. tekme değildi bence, böyle eli kolunu hızlı mı oynattı nedir kelebek kıpırıtısı gibi içimde bişi oynadı. ayy çok güzeldiii bee...

merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..

canım çok sevindim,gözünüz aydın,sağlıkla gelsin inşallah.:nazar:
C.tesi gittiğim farklı bir doktor çikolata işin bahanesi anne adayının tatlı yemek işine geliyor dedi doğru mu yanlış mı bilemedim :44:

merhaba canlar cuma gittim üçlü yapıldı sonuç bekliyouz güzel haberler alırız inşallah 17+4 360 gr 12 cm dedi biraz hareketsiz gibi geldi öğlene doğruydu acıktım ondan mı acaba birde çikolata yemeyi unuttum:1:

zeynep maşallah Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın. 360 gr okuyunca maşallah dedim benim 16+4 te 163 gr ölçtü doktor seninkine göre benim kız çok zayıf dedim ama normal sanırım :44:

seymacım,çok teşekkür ederim. koltuğu yatağı hemen şimdi almıcaz gezicez araştırıcaz,belirleyeceğiz 7.aydan sonra eşim gidip alacak. gezme işini son aylara bırakmak istemedik çok çabuk yoruluyorum şevkim kalmıyor:59:

ayşe, 3lü testiniz Allah'ın izniyle çok güzel sonuçlanır ve rahat nefes alırsınız.

Son düzenleme:
diğer topic hangisi ya? ağustos anneler falan mı o topiğin adı da. benimde ağustosa geliyor gnl? topic mopic hayretmez bize bebeklerimizin pipişlerine şükredip oturlaım.
ben onun pipişini yerim yerim allahım sağlıcakla versi ben işin şakasındayım.

canım cok tesekkur ederım..sorma sorma yerımızde duramıorus dogunca napacagız kımbılırrr
uyusunlarda azıcık bizde uyuyalım diye yalvarcaz napıcaz dün markette gezerken bezlere şampuanlara felan baktım oğluşum çıkma sen orda kal dedim valla :1:

benm erkek oynadı hanımlar kıpır kıpır hissetim. gaz gibi falan diil başka bişi bu belirgin anlaşılan bişi... bi daha oynasa ya. tekme değildi bence, böyle eli kolunu hızlı mı oynattı nedir kelebek kıpırıtısı gibi içimde bişi oynadı. ayy çok güzeldiii bee...

benimde bu sabah sanki biri içerden parmakladı hemde 2 kere galiba 1-2 haftaya kadar bizde tekme yeriz bunlar izleri galiba

17+4 360 mı 260 yazmışsın sonradan ya ben nete bakıyorum da 150-180 gr civarı diyor ay biz tombiş mi doğurcaz nee.....bende 3 nün sonucunu bekliyorum....

hayırlı olsun canım çok sevindim adına.....grmını felan söylemedimi sana doktorum bebeğin....ay benimki bana çok geldi ama doktor iyi dedi.....

güzel sonuçlar alırız inşallah bende bekliyorum

5-6 kez devam etti ben eminim bebekti bu sefer ilk seferinde bile anladım da gene de dinledim kendi kendimi. tekme yiyelim gnl tekme:82:

C.tesi gittiğim farklı bir doktor çikolata işin bahanesi anne adayının tatlı yemek işine geliyor dedi doğru mu yanlış mı bilemedim :44:

zeynep maşallah Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın. 360 gr okuyunca maşallah dedim benim 16+4 te 163 gr ölçtü doktor seninkine göre benim kız çok zayıf dedim ama normal sanırım :44:

seymacım,çok teşekkür ederim. koltuğu yatağı hemen şimdi almıcaz gezicez araştırıcaz,belirleyeceğiz 7.aydan sonra eşim gidip alacak. gezme işini son aylara bırakmak istemedik çok çabuk yoruluyorum şevkim kalmıyor:59:

ayşe, 3lü testiniz Allah'ın izniyle çok güzel sonuçlanır ve rahat nefes alırsınız.

ınsallah hayatım tum annecıkler bebeklerını sagsalım kolarına alırlar ınsallah
benım doktorda ole dedı..hem prof. bır bıldıgı vardır dıe dusunuorum..
annelerın ısıne gelıor ama tatlı cok ymeyın dedı..ee zaten ben koca bır mılkayı bıtırdım tık toktu hanım kızımızda

çok saol gobus inşallah :71: tek duam bugünler allah tüm anne adaylarına müjdeli haberler nasip etsin :69:

cok tesekkur ederım canım ınsallah senınde ıkıncı kız bebıs olurr..herseyın hayırlısı..
ben gramını sormadım acıkcası.her yerı olculdu ıkılı taramaydı yaa burnu ıc organları omurılık el kol bacak vs:)sadece 8 mm oldunu bılıorum sımdı baktım raporada ama gramını gormedım:)

amin canım seninde bizlerinde mutluluğu daim olsun

sen çok dışa dönük neşeli birine benziyorsun ayse, bebeğin de sen gibi kıpır kıpır olur Allahın izniyle sonucunu bekliyoruz.

knmhtp çok saol :54: bana benzerse yandık yaramaz haylaz olur ama napalım tek sağlıklı olsunda benim gibi bi bebeğe de razıyım :69:

yanlış yazmışım 260 gr diyecektim kafan karışmasın

Kıslarrrrr ben geldimmm:74::92:

Oslemmmm kısın hayırlı uğurlu olsun :nazar::nazar::nazar:

Sebilden soğuk su içtim diye boğasım şişmiş, kocemden annemden azar işittim :17::17::17:

merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..

:119::119::119::119::119::119::119:

çooookkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm gonlune gore oldu kısııııımmmmmmm şoktayım ayrıca

Allahım ya hıc ınanmamıstım sana hep erkek dımıstım :9::9::9: hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah pembe yelek bosuna degılmıs baksana yaaaaaa:9::9:

Sebilden soğuk su içtim diye boğasım şişmiş, kocemden annemden azar işittim :17::17::17:

yaramazlık yapmışsın :9: zaten cadı gibi bişisin sen :47::10:

şakası bi yana dikkat et limonlu su iç sıcak sıcak yumulatsın :54:

işitirsin tabe .....adamcagız sana okadar ıyı baksın sen gıt soguk su ıc olcak işmi :63:

Back
X