• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

:119::119::119::119::119::119::119:

çooookkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm gonlune gore oldu kısııııımmmmmmm şoktayım ayrıca

Allahım ya hıc ınanmamıstım sana hep erkek dımıstım :9::9::9: hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah pembe yelek bosuna degılmıs baksana yaaaaaa:9::9:

güzeller güzeli annnecık..teseşşekkürler ederımmm...pembiş yelegı ordukte gıyılırmı o suphelı:)
yaa son donemlerdede erkege hazırlamıstım kendımı napımm..ama kızı duyunca tabıkı sevıncım ıkı katı oldu..hala kendımde degılım ruyaysada uyanmsam ıyı olurrrr:66::66::66::66::66::66:

güzeller güzeli annnecık..teseşşekkürler ederımmm...pembiş yelegı ordukte gıyılırmı o suphelı:)
yaa son donemlerdede erkege hazırlamıstım kendımı napımm..ama kızı duyunca tabıkı sevıncım ıkı katı oldu..hala kendımde degılım ruyaysada uyanmsam ıyı olurrrr:66::66::66::66::66::66:

walla bı sekılde gıydırmelısın o onun kısmetı..hıc bısey yokken meydanda kızım ıcın dedın ordun :31:

merhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..
Oyy oyy gözün aydın canım :nazar::65:
Sevincini tahmin ediyorum :66::66::66:
Sağlıkla gelsinler inşallah :16:

morguller tesekkurler ederım cnm..ınsalla senınde sonrkı kız olsunnnn:65::65:

Aminnn aminnn aminnnnnnnn

Ağzından bal damlıyor oslemmm, dün Yetenek Sizsinizdeki Elif Naz'ı gördünüz mü, ayyyy içim gitti, maşalahhhhh:nazar::nazar::nazar: mutfaktaydım eşim çağırdı, gel seninki çıktı diye :9: ikincisi inşallah kız olur hayatım dedi :49:

yaramazlık yapmışsın :9: zaten cadı gibi bişisin sen :47::10:

şakası bi yana dikkat et limonlu su iç sıcak sıcak yumulatsın :54:

aynen öyle, yaramazlık yaptım, ılıştır iç, ne gerek var bu havada soğuk suya :59::22:

işitirsin tabe .....adamcagız sana okadar ıyı baksın sen gıt soguk su ıc olcak işmi :63:

:17::17::17: içme dedim sana dedi, sabah öksürüyodum ne oldu dedi, boğazım şişmiş dedim, şişer tabi dedi, hem de bu sefer sütü ısıtmış verdi ama zaten sütü sevmiyom, zor içtim :25::25::25::84:

morguller gobegını ekle dıger topıce ...sonra kontrol yapcaz kım daha cok buyuoo dıye :46:

walla bı sekılde gıydırmelısın o onun kısmetı..hıc bısey yokken meydanda kızım ıcın dedın ordun :31:

koca kafalı olmadıgı takdırde gıydırecegım susledım okadar annenın ılk ornegı derımm
ee orgu hıc bılmeyen bırı olarak ıkıncı saheserımmm..evde makası bulamıorum alt ıpını kesemedım heheh $yelekim.webp
azmın zaferı dıorum tabı bılenler aman bumu demesın benım ıcın bır mucızedır kendısı:)):65::65:

koca kafalı olmadıgı takdırde gıydırecegım susledım okadar annenın ılk ornegı derımm
ee orgu hıc bılmeyen bırı olarak ıkıncı saheserımmm..evde makası bulamıorum alt ıpını kesemedım hehehEki Görüntüle 154220
azmın zaferı dıorum tabı bılenler aman bumu demesın benım ıcın bır mucızedır kendısı:)):65::65:
özlemcim pek gzl olmuş yelek
iyiki bilmiyomuşun walla bide bilsen harikalar yaratıcan:6::6:

Oyy oyy gözün aydın canım :nazar::65:
Sevincini tahmin ediyorum :66::66::66:
Sağlıkla gelsinler inşallah :16:

saol PUR
Beni en ıyı sen anlarsın cok cok kız ıstıen bırı olarak sanırımm..takıntılıydık Allah gonlumuze gore verdı cok sukur...ınsallah yanılmaz sok olurum:)senın yanılma olayı aklıma geldıkce kendımde dusunce kotu oluoda..
yuzde doksan kız dıorsa yanılma payı varmıdır acabaa

ee orgu hıc bılmeyen bırı olarak ıkıncı saheserımmm..evde makası bulamıorum alt ıpını kesemedım hehehEki Görüntüle 154220

çok tatlı olmuş yelekin güle güle giysin minik yavrun.

bende tulum örmeye başladım bakalım ne zaman bitecek:26:

saol PUR
Beni en ıyı sen anlarsın cok cok kız ıstıen bırı olarak sanırımm..takıntılıydık Allah gonlumuze gore verdı cok sukur...ınsallah yanılmaz sok olurum:)senın yanılma olayı aklıma geldıkce kendımde dusunce kotu oluoda..
yok bnce cnm banada öle demişti bidaaki kontrolde kesin kız dedi:)

özlemcim pek gzl olmuş yelek
iyiki bilmiyomuşun walla bide bilsen harikalar yaratıcan:6::6:

canım cıdden nettekı butun vıdeoları ızledım ev orgu kıtabı doldu..tersdı duzdu eksıltme arttırmaydı derken ordum ıste yardımsız ..bılsem sanırım meragım varmıs gusel seyler cıkarmıs..yıne baslıcam sımdı kendımı asıorum..yakadan baslamalı yapraklı ornegı denıcem..ayrıntıyla anlatıolar ya dergılerde gozlerım cıkarcasına soke sokede olsa yapıorum ıste..benı cok rahatlattı orgu

morguller gobegını ekle dıger topıce ...sonra kontrol yapcaz kım daha cok buyuoo dıye :46:

eklemicem işte, dalga geçiyosunus :25::5:

saol PUR

%90'da yanılma payı olacağını sanmıyoum cnm:49:

eklemicem işte, dalga geçiyosunus :25::5:

%90'da yanılma payı olacağını sanmıyoum cnm:49:

ınsallahhhhh morguller buyuk bır oran verdı bıde seysını gorduk ama ınsan ınanamıor sanırım:)
yaa senın gobus yok ne ala hıc catlamıcaksın doguruncada mıs gıbı dogum yapmamıs gıbı olacaksın daha neeeee...ben cok sısmek ıstemıorum..onemlı olan bebek beslensın..karnın gec sıssınkı hareketlerınde kısıtlanmasın bı bu tarafından bakalımm

ınsallahhhhh morguller buyuk bır oran verdı bıde seysını gorduk ama ınsan ınanamıor sanırım:)
yaa senın gobus yok ne ala hıc catlamıcaksın doguruncada mıs gıbı dogum yapmamıs gıbı olacaksın daha neeeee...ben cok sısmek ıstemıorum..onemlı olan bebek beslensın..karnın gec sıssınkı hareketlerınde kısıtlanmasın bı bu tarafından bakalımm

:70::70::70::71::71::71::71::71:

Gemmm duy duy

Aminnn aminnn aminnnnnnnn

Ağzından bal damlıyor oslemmm, dün Yetenek Sizsinizdeki Elif Naz'ı gördünüz mü, ayyyy içim gitti, maşalahhhhh:nazar::nazar::nazar: mutfaktaydım eşim çağırdı, gel seninki çıktı diye :9: ikincisi inşallah kız olur hayatım dedi :49:
ahhhh gormes olurmuyummm hıccc
o nasıl agız o nasıl bır dudak sarı cıvcıv guzlller guzelı bır kız cocuguydu bes yasındaymıs cımcıme..bızde sevkle ısledık zaten sayesındede eleme gectıler yoksa zordu ben soluumm

aynen öyle, yaramazlık yaptım, ılıştır iç, ne gerek var bu havada soğuk suya :59::22:

:17::17::17: içme dedim sana dedi, sabah öksürüyodum ne oldu dedi, boğazım şişmiş dedim, şişer tabi dedi, hem de bu sefer sütü ısıtmış verdi ama zaten sütü sevmiyom, zor içtim :25::25::25::84:

çok tatlı olmuş yelekin güle güle giysin minik yavrun.

bende tulum örmeye başladım bakalım ne zaman bitecek:26:
ooo sen baya bır tecrubelı orgucusun canım tulumlar fılan guzel gunlerde gıysınler bebıslerımız ınsallahh

nazcım agzın bal yesın hayatımm..
yanı doktorun agzından sonrasında kız dusmedı zaten kızımızın kafası bukadar kolu bu kadar
emın olmasada solemesdı sanırım..:)
:) kızdır cnm kııızz:)))

morgülleer özlem çok haklı cnm bak bn geceleri uyuyamıyrm şimdiden kasık ağrılarımda çok hmncik yoruluyom senin daha böle şikayetlerin yok ne gzl...

Back
X