ewet bebk için olanını al cnm bide büyük ponponlu war onlar olmuyo rica ederim cnm aslında 2 renk daha gzl oluyo ama bn yapamam diye düz renk aldım sen yapabilirsen al özlem bikaç örnek göstermişti rica edelim gene koyabiliyosa koysuun
özleeeeeem ordamısın cnm
ben ormedım canım ama resımlerı eklımm yenıden tabıkı
eklıorum sımdık tabıykısı Eki Görüntüle 154424 Eki Görüntüle 154425 Eki Görüntüle 154426 Eki Görüntüle 154427
bak koydu ölem çok gzl modeller saol özlemcimsüper olur koyabilirse.gerçi nettede var biraz baktımda.aslında çift renten yelek falan örebiliyorum.bundanda umarım yapabilirim.bi kaç akrabam var.çok güzel örgü örüyorar her çeşit.
ama dut ipi sordum bilmiyorlar.
sen hangi renkte örüyorsun.bende çift renk olarak sarı ve beyaz alsam nasıl durur acba.
ben ormedım canım ama resımlerı eklımm yenıden tabıkı
eklıorum sımdık tabıykısı Eki Görüntüle 154424 Eki Görüntüle 154425 Eki Görüntüle 154426 Eki Görüntüle 154427
Tepsimi aldım geldim :125:
Çocukum coştu yine içimde horon tepiyo :118:
80 ilmek cnm.....nazcım bu aada 3,5 numaralı şişle demişsi ama kaç ilmek oldu çıkmamış.
sanırım eksik oldu bir sayısı....
Öle pıt pıt gibi seri olmuyor, bi vuruyor pat diye 5 10 saniye sonra bir daha veya arası daha uzun sürede tekrar ya da tek bir vuruş.. Yani o pıt pıt hareketleri nabız gibi seri bir his, bebek öyle değil, bariz belli.. Hareket ettiğinde de sanki içinde bişey kayıyor yılan gibi kıvrılıyor gibi..ooh afiyet olsun cnm
pur sen tekmeleniyosun dimii nasıl bşy baya hissediliyo dimi yani öle pıtpıt diil
ımmmm güzel şeyler yaparsın sen şimdibende yarın mısafır varrrr..aksam al tepsını geel
80 ilmek cnm.....
yaa tepsı duyunca ben nedense acıkıorumm..yıne aynı sey oldu gemde gecen aksam demıstı ve ben dayanamadım beynımın kodları tepsı esıttır yemek olmus ve nedense aklıma hep domates peynır gelıor
ve cıddıyım suanda yemek yıycem dedıklerımı herkeste vardır yasdım ama vardır yanı
yaa tepsı duyunca ben nedense acıkıorumm..yıne aynı sey oldu gemde gecen aksam demıstı ve ben dayanamadım beynımın kodları tepsı esıttır yemek olmus ve nedense aklıma hep domates peynır gelıor
ve cıddıyım suanda yemek yıycem dedıklerımı herkeste vardır yasdım ama vardır yanı
Öle pıt pıt gibi seri olmuyor, bi vuruyor pat diye 5 10 saniye sonra bir daha veya arası daha uzun sürede tekrar ya da tek bir vuruş.. Yani o pıt pıt hareketleri nabız gibi seri bir his, bebek öyle değil, bariz belli.. Hareket ettiğinde de sanki içinde bişey kayıyor yılan gibi kıvrılıyor gibi..
ımmmm güzel şeyler yaparsın sen şimdi
saol naz..artk ipleri görür rnklinede öyle karar veririm.inş oğuma kadar bitirirm.
ayıptır söylemesi biraz uyuşuğumdur da
yaparsın yaparsın:=)saol naz..artk ipleri görür rnklinede öyle karar veririm.inş oğuma kadar bitirirm.
ayıptır söylemesi biraz uyuşuğumdur da
kızlaar bnide acıktırdınız wallaa yememek için yatiimde uyuiim barii hadi ii geceler hoş sohbetler sizee
kızlaar bnide acıktırdınız wallaa yememek için yatiimde uyuiim barii hadi ii geceler hoş sohbetler sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?