-----2010 KASIM hamişleri----

süper olur koyabilirse.gerçi nettede var biraz baktımda.aslında çift renten yelek falan örebiliyorum.bundanda umarım yapabilirim.bi kaç akrabam var.çok güzel örgü örüyorar her çeşit.
ama dut ipi sordum bilmiyorlar.
sen hangi renkte örüyorsun.bende çift renk olarak sarı ve beyaz alsam nasıl durur acba.

bak koydu ölem çok gzl modeller saol özlemcim
bnce sarı beyaz pek hoş olmaz ama uçuk yeşille beyaz çok tatlı olabilirr bn beyaz örüyorum sade

nazcım bu aada 3,5 numaralı şişle demişsi ama kaç ilmek oldu çıkmamış.
sanırım eksik oldu bir sayısı....

Tepsimi aldım geldim :125:
Çocukum coştu yine içimde horon tepiyo :118:

yaa tepsı duyunca ben nedense acıkıorumm..yıne aynı sey oldu gemde gecen aksam demıstı ve ben dayanamadım beynımın kodları tepsı esıttır yemek olmus ve nedense aklıma hep domates peynır gelıor

ve cıddıyım suanda yemek yıycem dedıklerımı herkeste vardır yasdım ama vardır yanı

ooh afiyet olsun cnm
pur sen tekmeleniyosun dimii nasıl bşy baya hissediliyo dimi yani öle pıtpıt diil
Öle pıt pıt gibi seri olmuyor, bi vuruyor pat diye 5 10 saniye sonra bir daha veya arası daha uzun sürede tekrar ya da tek bir vuruş.. Yani o pıt pıt hareketleri nabız gibi seri bir his, bebek öyle değil, bariz belli.. Hareket ettiğinde de sanki içinde bişey kayıyor yılan gibi kıvrılıyor gibi..
bende yarın mısafır varrrr..aksam al tepsını geel
ımmmm güzel şeyler yaparsın sen şimdi

O kadar çok domates yedim/yiyorum ki çoçukum domatese benzerse şaşmam :86::86:

ye ye yarasın kuşum

ben yapıpta yemeyenlerdenım ama gusel yaparım

saol naz..artk ipleri görür rnklinede öyle karar veririm.inş oğuma kadar bitirirm.
ayıptır söylemesi biraz uyuşuğumdur da

ben nezaman basladım hala bıtmedı elıne alıp ugrasırsan cabuk bıtıo..mesela bugun hııııııııc ormedım :26:

kızlaar bnide acıktırdınız wallaa yememek için yatiimde uyuiim barii hadi ii geceler hoş sohbetler sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…