aaaa bnde erkekler geç tekmeler sanıyodumm:97:
bnce o her bünyede fzrklı oluyo ya kminde geç kminde erken dimi?bnde mesela şu tatlı ekşi göbek sivriliği flnda tutmadıÇevremdeki bütün hanımlar bana öyle dedi, kızların tekmesi geç hissediliyor dediler...Bende ilk çocuk olmasına rağmen baya erken hissettimm
hmmm guzelll:)):) e kociş yattı artk bnde duş aldım örgü örüyomm
twitter harıc hepsı var cok sukur :82:
ewet cnm başladım 2. yumağ geçtm ama çok gzl oluyo gerçekten arkadaşım gördü bayıldı dün bn o kenar gantelleri nerden alıcam biliyonmu bide onun adı ne fistomu?hmmm guzelll:))
basladınmııı battanıyene
elhamdurıllah bendede:)
sen ne fenasın sen
ewet cnm başladım 2. yumağ geçtm ama çok gzl oluyo gerçekten arkadaşım gördü bayıldı dün bn o kenar gantelleri nerden alıcam biliyonmu bide onun adı ne fistomu?
bnce o her bünyede fzrklı oluyo ya kminde geç kminde erken dimi?bnde mesela şu tatlı ekşi göbek sivriliği flnda tutmadı
ewet öle yapçm cnm ewimin altında terzi war ztnohh ellerıne saglık en alttakı kalın kurdela ustundekıde fısto
pazarlarda bıle var onlar tuhafıyelerdede bulunur zatenn..bı terzıye verırsın gecer kenarları yamuk yumuk olmasın benceee
ohh ellerıne saglık en alttakı kalın kurdela ustundekıde fısto
pazarlarda bıle var onlar tuhafıyelerdede bulunur zatenn..bı terzıye verırsın gecer kenarları yamuk yumuk olmasın benceee
cnm ip aldınmı?arkadaşım o battaniyeden bende başlamayı düşünüyorum.ben görmedim ama anlattıklarınıza göre güzel bişeye benziyor.çevremdekilere sordum görmüşler beğenmişler ama nasıl yapıdığını bilen yok.ben şimdi nasıl başlıcam kaç imlekten.başlangıcı karışık demiştiniz ama..nasıl olcak bakalım.
birde resi varmı yüklednizmi yoksa benmi görmedim.
cnm ip aldınmı?
3.5 numaralı şişie 0 ilmekle başıyosun we düüüm düz örüyosun bu kdr
google ya dut ip ilmek atmak diye ordada anlatıyo
ewet bebk için olanını al cnm bide büyük ponponlu war onlar olmuyo rica ederim cnm aslında 2 renk daha gzl oluyo ama bn yapamam diye düz renk aldım sen yapabilirsen al özlem bikaç örnek göstermişti rica edelim gene koyabiliyosa koysuun
kaç yere baktım buralarda yokmuş.
bir yerde buldum.bebek içinmi dedi kadın evet dedim.bunlar bebek için değil büyükleri dedi.almadım bende.ama elbet vir yerde bulurum.
birde iki renkten örülürmü.güzel olurmu acaba?
çok teşekkür ederim nazcm
ooh afiyet olsun cnmTepsimi aldım geldim :125:
Çocukum coştu yine içimde horon tepiyo :118:
ewet cnm başladım 2. yumağ geçtm ama çok gzl oluyo gerçekten arkadaşım gördü bayıldı dün bn o kenar gantelleri nerden alıcam biliyonmu bide onun adı ne fistomu?
ben ormedım canım ama resımlerı eklımm yenıden tabıkıarkadaşım o battaniyeden bende başlamayı düşünüyorum.ben görmedim ama anlattıklarınıza göre güzel bişeye benziyor.çevremdekilere sordum görmüşler beğenmişler ama nasıl yapıdığını bilen yok.ben şimdi nasıl başlıcam kaç imlekten.başlangıcı karışık demiştiniz ama..nasıl olcak bakalım.
birde resi varmı yüklednizmi yoksa benmi görmedim.
ewet bebk için olanını al cnm bide büyük ponponlu war onlar olmuyo rica ederim cnm aslında 2 renk daha gzl oluyo ama bn yapamam diye düz renk aldım sen yapabilirsen al özlem bikaç örnek göstermişti rica edelim gene koyabiliyosa koysuun
özleeeeeem ordamısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?