• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın Güze anne adayları;

Kadnlar gününüz kutlu olsun :71: :77:

gece sohbetleri iyimiş ama bn tavuk gibi 20.30 da 21.00 de uyuyorum :63:

Bu arada bn pek bişi yiyemiyorum ... 7 kilo verdim 1 kilo aldım daha ! bu yüzden canınızın istediklerini , o an yediklerinizi aklınıza gelenleri bana yazsanız da yesem ne güzel olur tabi özelden ihihih :33::27:

Naz Gözünaydın :35:
Gem bugün hepimiz sana gelelim :4:
Morgüller karnın küçük falan ama tekmeleri en iyi sen yiyorsun galiba :69:

Bu sabah kar var Ankarada .....

Günaydın Güze anne adayları;

Kadnlar gününüz kutlu olsun :71: :77:

gece sohbetleri iyimiş ama bn tavuk gibi 20.30 da 21.00 de uyuyorum :63:

Bu arada bn pek bişi yiyemiyorum ... 7 kilo verdim 1 kilo aldım daha ! bu yüzden canınızın istediklerini , o an yediklerinizi aklınıza gelenleri bana yazsanız da yesem ne güzel olur tabi özelden ihihih :33::27:

Naz Gözünaydın :35:
Gem bugün hepimiz sana gelelim :4:
Morgüller karnın küçük falan ama tekmeleri en iyi sen yiyorsun galiba :69:

Bu sabah kar var Ankarada .....

benden erken ğrayanlarda varmış siteye :40: Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlarrrrr:46::46::46:

ben burda hepinize sorudm ama bir kac arkadastan baskası cevap vermedi belkide aynı sey basına gelirse ne yapardım diye düsünüp büyük konusmsmak adına sustular bilemem ama gene sorayım siz benim yerimde olsaydınız down sendromu riski olsaydı amniyosentez yaptırmıydınız diyelimki yaptırdınız sonuc nagatif cıkınca o bebegi aldırmıydınız cevap verenlere simdiden teskkürler.

büyük konuşmamak gerek Allah sağlıklı sıhhatli bebekler versin hepimize inş ama bende yaptırmazdım diye düşünüyorum haa diyelim ki yaptırdım aldırmayıda düşünmezdim........

hanımlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum... yani herkesin dini yaşayış şekli buna gösterdiği itina farklıdır ama netice de hepimiz müslüman kimseleriz ve az çok biliriz islamiyeti. eksik ya da fazla.

hamilelik çoğalmak çocuk doğurmak ALlah katında da çok güzel başka bir şey. ayrı mucizeleri Allah katında sevapları var. ancak göbek meselesine değinmek istiyorum. bu mesele tesettür olarak algılanmamalı tesettürle alakalı gibi görünsede farklı bir şey. sadece saygı duyan kimseler olabilir die bir vazife olarak paylaşmak istiyorum. göbeğimi belirgin şekilde özellikle de yaz zamanına gelecek doğumumuz dolaşacağız çoğumuz. ne kadar güzel örtersek o kadar faydası var doğacak bebeğimizin hayrı ve daha az günaha girmek için. bebek taşıyan rahmin karnın dışarıdan belirgin şekilde görünmesi durumunda bebeğimizin zina günahında elbette günahı alan bebek değil biziz, bu günahla doğma gibi durumları var. ayrıntılı ve itinalı bir dinimiz var. dikkate almak isteyenler bu konuda itinalı davranılar belki diye biraz da çekingen yazdım. çünkü anne olmanın gururu ile karnımızı göstererek gezeceğiz çoğumuz böyle anneleri de çok gördüğüm için yazmak istedim. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn.

açık olmama rağmen benim kocişimde bu konuda çok titiz erkekleri bildiği için herhalde annemde öyle bu konuda çok baskıcılar annem sürekli hayırsız olur deyip duruyor...ama o kocaman göbeğide nire saklıyacaz yaw artık şal mal birşeyler yapacam...

bu sabah zati otobüste kimse yer vermedi......:84::84:
ayy bugün kadınlar günümüymüş ben unutmuşum unutmasam nolcaktı onuda bilmem.......:))))
bu akşam kızlarla toplancaz bunuda kutlamış oluruz.....:66::66::66:
bu arada herkese günaydın........

büyük konuşmamak gerek Allah sağlıklı sıhhatli bebekler versin hepimize inş ama bende yaptırmazdım diye düşünüyorum haa diyelim ki yaptırdım aldırmayıda düşünmezdim........

açık olmama rağmen benim kocişimde bu konuda çok titiz erkekleri bildiği için herhalde annemde öyle bu konuda çok baskıcılar annem sürekli hayırsız olur deyip duruyor...ama o kocaman göbeğide nire saklıyacaz yaw artık şal mal birşeyler yapacam...

bu sabah zati otobüste kimse yer vermedi......:84::84:
ayy bugün kadınlar günümüymüş ben unutmuşum unutmasam nolcaktı onuda bilmem.......:))))
bu akşam kızlarla toplancaz bunuda kutlamış oluruz.....:66::66::66:
bu arada herkese günaydın........

Kusura bakmayın ama ben anlamadım ne demek yanı karnımız buyuyo günahmı bu_? Yanlış anlamayın elhamdülillah müslümanız ama çok saçma geldi bana bu

Kusura bakmayın ama ben anlamadım ne demek yanı karnımız buyuyo günahmı bu_? Yanlış anlamayın elhamdülillah müslümanız ama çok saçma geldi bana bu

büyümesi günah değil yazıdan anladığım kadarıyla onu başkalarının gözüne sokmak günahmış....:1:

büyümesi günah değil yazıdan anladığım kadarıyla onu başkalarının gözüne sokmak günahmış....:1:

kimse kimsenin gözüne sokuyor gibi bi durum olamaz bu durumda sonuçta doğanın bi kanunu bu..istediğinizz kadar da şalla örtün gizlenemeyecek bi durum. bence bakış açısı biraz alakasız geldi. Tabiki herkesin kend düşünces saygı sonsuz:44::1:

karnımızın büyümesi tabiki günah değil selinacım. rabbimin verdiği bişey bu. ama her zaman olduğu gibi kadının bu şerefli annelik yolunda önemli vazifeleri var. konuyla ilgili ayetleri ve hadisleri araştırıp paylaşacağım sizinle. ama bildiğim bi şey var ağaç yaşken eğilir. çocuğumuzun edepli terbiyeli olmasını istiyorsak var olduğu andan itibaren uygulamamız gereken dikkat etmemiz gereken şeyler var.

günaydın anneler:49: ve onların minnacık yavruları!!!:emir_bebek:

daha çok karlı bi ankara sabahı!!!:25:

veee kadınlar gününüz kutlu olsun!!!:71:

geçmişi okuyup geliyorummm!!!:66:

ya bide arkadaş zina günahı demiş daha neler demekten kendimi alamıyorum ama:63:

onu kendi uydurup dememiş canım araştırıp bulduğu bi yazıdan alıntı yapmış....
çok ince konular bunlar burda bizim bunları tartışmak ne bilgimize nede haddimize.....
herkesin günahı sevabı kendine.....:32:

Günaydın cici anneler :3::3:

Selinacım bende senin gibi düşünüyorum. Sapık olan adam sen hiç biyerini göstermesen de sapıkça düşünebilir. Adamın niyeti bozuksa ben niye zina gibi bir günah işlemiş oluyorum. Hadi beni geçtim minicik bebeğimin suçu ne.. 3. sayfa haberlerinde görüyoruz; dağdaki keçinin suçu ne..
Koca göbeğimle stiriptiz yapıp erkekleri baştan çıkarmak için efor sarfetsem neyse..

günaydınlar hepinize ve herkesin kadınlar gününü kutlarım.:21:şu göbeği gösterme meselesi hakkında bişeyler söylemek istedim.:68:bence bu tür ağır şeyler söyleyip zinayla eşdeğer felan gencecik anne adaylarının kafalarını karıştırmayalım derim hiç hoş değil gözümün önünde sakallı bi adamın hemde kapalı ve hamile bayana attığı laf bu işin tiniyetle alakası olduğunu düşündürür benzerleri bizdede vardırda bi kızılderili atasözü gençlerin aklına şeytanı sokmayın der :20:kimse göbeğini açıp gezmez heralde gezen varsa zaten yetiştireceği çocuk o ayarda olur hoş olmuyor desek öyle gezenler yeterli bence hem daha çok erken bunları düşünmek için canımızı sıkmayalım garip düşünceler bebelere daha zararlı hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:70:

gunaydınlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :21:

hepınızın gunu guzel gecsın...okkalı tekmeler yıyın :41:

geçmiş bittiii!!!

annannemiz kvaltımızı hazırladı... :16:
bekleyin beni kvaltıdan sonra dün aldıklarımı yayınlıcam yeni topikte:66:

kızlaaaaar günaydıınn ben we meleklerim hepinizin kadınlar gününü kutluyoruz:71::71::71:

Back
X