-----2010 KASIM hamişleri----

merhabalar arkadaşlar bebişimin hareketini üç dört kez yanılmadıysam hissettim son iki gündür hissetmioum ve karnım ağrıyor

canım endişelenecek bi durum yok bende arada birşeyler hissediyorum yerimden sıçrıyorum ama sonrasında birşey yok daha erken bizler için....

ama nazın dediği gibi için rahat etmeyecekse sağlık ocağına git....ama bu tip şeyler için daha erken diye düşünüyorum....

kızlar ayaklı tulum alanlarınız var mı aranızda ve ne kadara aldınız civilimde 12-16 arasında varda piyasayıda bilmediğimden soruyorum pahalımı bu fiyatlar....

kızlar ayaklı tulum alanlarınız var mı aranızda ve ne kadara aldınız civilimde 12-16 arasında varda piyasayıda bilmediğimden soruyorum pahalımı bu fiyatlar....
bn 2 tane aldım yaani 4 tane 12 liraya aldım ama bnm içli dışlı içi uzun kollu altı kilot çıtçıtlı dışıda kısa kollu uzun pijaması çıtçıtlı bşakada almam herhalde annaneside almış çnkü onlar çok giyilmiyomuş

Civilim piyasaya göre genel olarak çok uygun geldi bana..
Ürünleri nasıldır acaba :44:

evet bende 2 tane felan almayı düşünüyorum....sağolasın canım şimdi alacağımdan değil zaten nette bakıyordum fiyatlara sorim dedim....

purcum civilim nerde war bn haftasonu pamidora gittim orasıda uygun we şşuan indirim war cnm

purcum civilim nerde war bn haftasonu pamidora gittim orasıda uygun we şşuan indirim war cnm

burda yok bildiğim kadarı ile canım, ben internetten baktım, online alışveriş yapılabiliyor..
pamidor karşıyakada varmış bana yakın, gidip bakayım bi, inş yarın hava böyle olmaz, saol canım

burda yok bildiğim kadarı ile canım, ben internetten baktım, online alışveriş yapılabiliyor..
pamidor karşıyakada varmış bana yakın, gidip bakayım bi, inş yarın hava böyle olmaz, saol canım
bn balçovadakine gittim ama karşıyakadada wardır herh indirim
peki netten alışwerişi kredi kartı numarası wererekmi yaılıyo bn bşy almadım netten daha önce

peki netten alışwerişi kredi kartı numarası wererekmi yaılıyo bn bşy almadım netten daha önce

kredi kartı numaran ya da banka havalesi ya da kapıda ödeme ile alabilirsin. netten beğendiklerinizin linklerini ara ara burdada paylaşın arkdşlar. güzel olur öyle ind. avantajlı ürünler varsa.

Havale, k. kartı istersen kapıda ödeme sistemi ile ödeme yapılıyor.
Ben internetten çok alışveriş yapıyorum, hiç başıma kötü bişey gelmedi şükür, abidik gubidik siteler olmadığı sürece sorun yok bence..

bence ortalama bir fiyat turkuazm ben daha almadım da ha bire baktığım için bu aralıklarla tulumlar.

hmm saol cnm

Evetttttt, hem de baya sağlam

Morguller baaaaaaakkkkkkkkk

Canım selam,

Bunda yanlış anlaşılacak birşey yok...

Düşünce özgürlüğü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…