-----2010 KASIM hamişleri----

derinderen,hoşgeldin. maşallah iyi kilo almışsın ama ne güzel vermişsin darısı başımıza.
2.bebinde sağlıkla gelsin inşallah

ewet cnm kızlarım bna hayatımın süprizini yaptılar:) allah bi şekilde yardım eder bakar büyütürüm nolcakkii:))
gene gel aramıza ii akşmlar

kızlar ayaklı tulum alanlarınız var mı aranızda ve ne kadara aldınız civilimde 12-16 arasında varda piyasayıda bilmediğimden soruyorum pahalımı bu fiyatlar....

canım ayaklı tulumları pek giyemiyor bebekler hemen büyüyolar o yüzden ben markalı almadım...
ank ulus ta ayaklı altlar 3-4 tl idi 2 tane aldım 2 tanede ayaklı tulum aldım tanesi 10 tl idi...
bebem büyürse ayaklarını terziye kestirmeyi düşünüyorum ama...

ben ilk giyceği hastane cıkısını markalı aldım... yumşacık etikesiz...
nasılsa alışır dünyaya bi haftada

kızlar ayaklı tulum alanlarınız var mı aranızda ve ne kadara aldınız civilimde 12-16 arasında varda piyasayıda bilmediğimden soruyorum pahalımı bu fiyatlar....

canım ayaklı tulumları pek giyemiyor bebekler hemen büyüyolar o yüzden ben markalı almadım...
ank ulus ta ayaklı altlar 3-4 tl idi 2 tane aldım 2 tanede ayaklı tulum aldım tanesi 10 tl idi...
bebem büyürse ayaklarını terziye kestirmeyi düşünüyorum ama...

ben ilk giyceği hastane cıkısını markalı aldım... yumşacık etikesiz...
nasılsa alışır dünyaya bi haftada

Tabii ki, kilosu da çok normal, beslenemeseydi zayıf olurdu, hiç canını sıkacak bir durum yok yani..
çok sağol canım güzel yorumlar almak içimi frahlattı, inşalalh ciddi bişey değildir

çok sağol canım inşallah kötü bişey değildir mesane büyüklüğü hakkında bilgin varmı ne gibi sorun olurmuşki acaba, müdahalesi falan nasıl acaba, kafam çok akrışık inşalalh gideceğim başka dra da zaten belki çişi vardır dedi doktr inşallah öyledir

slm kizlar nasilsiniz bebekler nasil?
bir gun daha geride biraktik
her gun biraz daha yakiniz kuzucuklarimiza

amerıkadan burayı net goremıomusun cıgtaneeeeeeemmmmmmm

baktim kimse yok mesaj yazimdim uc dort kisi birden gorundu ne oluyor ya dedim sanirim bu sitede sorun var cok yavas calisiyor su an yazarken bile yukleme yapiyor ne yuklmesi yapiyorsa artik.

evet var bı sorun bende czorlanıyorum baya...
ya sennezaman gıdıcen bıdaha dr a :44:

slm bayanlar kadınlar günününüz kutlu olsun biz bugün doktora gittik detalı ultrasona girdik herşey güzeldi oğluşum 14 cm. 330 gr olmuş (yerim onun pipisini ben)
ufak tatsız şeylerde duyduk ama doktorumuz önemli olmadığından bahsetti böbrekleri normala göre biraz büyükmüş biri 3.5 mm diğer 4.5 ama onlar sonradan düzelir olmadı doğumdan sonra düzelir hiç düzelmedi büyümezse zaten bişey olmaz erkek bebeklerde çok görülür dedi kafama takmamamı söyledi bide tersmiş ama doğuma çok var düzelir dedi benim doktorum çok iyimsermş bu arada yazarken onu farkettim zaten düzelmezse sezercik olcaz yandık :18::18:
bide ben oğlumu şikayet ettim hareket etmiyo diye hissetmiyorum diye 30. haftasına gelmiş hissetmeyen hastam var usg de gayet hareketli senin hissetmen yada hissetmemen benim için önemli değil bu aylarda dedi orda uyus oldum ay çok yazdım bu kadar sizden ne haber

masallah kuzuya bılmedıgım bı olay bu bobrekler bı arkadas daha bahsetmıs oglende umarım sorun yasanmaz ya kıyamam ben onlara Allah guzellıkler yasatsın hepımıze...

ya goguk yaglıysa zor hıssedılıomus dıcem de senın gobus nasıldı :26:

sanada slm cnm
evet bende kutlamadim kadinlar gununuz kutlu olsun canlar
ben ilk kizimda bebegimi 7 haftaliktti hissediyordum
inanilmaz ama gercekcok hareketliydi..
bunda ise 17 haftamda canlandi simdi massallah
senin bebisede massalah hic birseyide yoktur merak etme allah var korur
ah su doktorlar yokmu kesin birsey yoksa neden bizleri telaslandirirsinizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…