havalar sıcakmı orda aaakar yagıo bugun bursa ya Allah ım sogukta kalana yardımcı olsun coooookk soguk fenaaaa:18:
benım tanısyon hep 9a 6
selam kislar ben hala cok asiri yemiyorum ekmek falan kullanmiyorum ama yavas yavas kilo almaya basladim cok deil ama aliyorum iste bide bizim burda havalar sicak biraz cok fena oluyorum basim donuyo tansiyonumda cok dusuk suan 9a 5 mesela yazin napcaz bilmiyorum:26::26:
Kızlar benim oğlan tekme manyağı yaptı beni, uslu durrrr midem bulanıyoooo didim, 3 kez üst üste hokkalı temke attı
Sabah tekmelerle uyanıyom 8'de...
valla canim ben60la basladim 58 e dustum simdi yine 60im suana kadar cok iyi gidiyorum umarim bole devam eder ama tabiki ne kadar alirsam aliyim sorun deil dedigin gibi bi diyetisyene bakar
Kızlar benim oğlan tekme manyağı yaptı beni, uslu durrrr midem bulanıyoooo didim, 3 kez üst üste hokkalı temke attı
Sabah tekmelerle uyanıyom 8'de...
morguller peki disardan gorebiliyomusunb
Açıkıo tabi annesi
Canım Amerika'da başka doktora gitme ihtimalin yok mu?????
Canım elimi koyduğumda da hissedebiliyorum....
Eşimde hissediyor
Acıkıyo yafrum pur teysesi
yerim onu ben canım benim acıkıyordur gerçekten bizimki tekmelemiyo bende kendimi teselli ediyorum o değide doktor bugün bana 30. haftada bile hissedemeyen var dedi nasıl olur ya kocaman oluyo aklım almıyo
Canım elimi koyduğumda da hissedebiliyorum....
Eşimde hissediyor
Acıkıyo yafrum pur teysesi
16 kişi mi
Salon kiralayın cicim siz bi daha ki sefere, ev kesmemeli
sorsakmı artık acaba :44:Şekerim selam.....
Annem küçükken bise de giydirmesdi, gıcık olurdum
Ama nedenini hiç sormadım
massallah canim benim de aksamlari cosuyor
senin bebeginin hareketlerini nerde hissediyorsun?
benim hep asagida
yerim onu ben canım benim acıkıyordur gerçekten bizimki tekmelemiyo bende kendimi teselli ediyorum o değide doktor bugün bana 30. haftada bile hissedemeyen var dedi nasıl olur ya kocaman oluyo aklım almıyo
benimki bazen arka arkaya tekmeliyo hemen karnimi acip bakiyorum resmen belli oluyo
benımkı tekmelemıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?