Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26: ağlıcam işte![]()
yorma kendını cok guselım ya ..benım annemde hep sen bırak dedı bole olduk sonunda ıste..kızım olsun kulkedısı yapıcam onu anasına benzemesın
amın canım cumlemız ınsalaahh...bugune kadar hıc yas mevzuna gırmedık sanırım en yaslı benmıyım yoksa![]()
Ben de ondan kullanıyorum canım :13:
Gülçin bi de iyi yanından bak, erken olması iyi olmuş, oyun arkadaşı olur sana :86::86:
yorma kendını cok guselım ya ..benım annemde hep sen bırak dedı bole olduk sonunda ıste..kızım olsun kulkedısı yapıcam onu anasına benzemesın
amın canım cumlemız ınsalaahh...bugune kadar hıc yas mevzuna gırmedık sanırım en yaslı benmıyım yoksa![]()
cık 32 yaşında biri varkimdi hatırlamıyom
YAŞLISINIZ SİZZZZ
![]()
kızlaaaaaaaaar maşallah kaynatıyonusa bakıyom bn sağlık ocağına gittim bebelerimin kalp atışlarını dinledim içim açıldıı:)))
ewe gldim yemek yapıyom walla akşama misafir geliyo yemeğeee:97:
ayşeciiiiiiik ne kızdırıyo bunlar seni canıım sne bakma onlara :76: bnde çok büyük sayılmam 24 yaşındayım :))
![]()
bende 23 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 2. yolda sanırım anama çekmişim![]()
birde kızlar bu arada kendi annem 2 oğlan üstüne beni doğurmuş bende ona çekmişim herhalde 2. de oğlan 3.kız tabi menopoz dönemindehamilelik çok güzel bişi birde sezeryn olmasam 5-6 tane doğururdum val
![]()
kızlaaaaaaaaar maşallah kaynatıyonusa bakıyom bn sağlık ocağına gittim bebelerimin kalp atışlarını dinledim içim açıldıı:)))
ne guseeel yapıosun sen bu ısı kalp atısını dınleyıp gelıosun ben daha hıc yapamadım:78:kızlaaaaaaaaar maşallah kaynatıyonusa bakıyom bn sağlık ocağına gittim bebelerimin kalp atışlarını dinledim içim açıldıı:)))
Allah bagıslasın ne guzel bu yasta ıkı bebıs..ben coook tembel cıktım dicemde daha HAzıranda evlendım ben...koca bulma kısmında tembelmısm demekıbende 23 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 2. yolda sanırım anama çekmişim![]()
birde kızlar bu arada kendi annem 2 oğlan üstüne beni doğurmuş bende ona çekmişim herhalde 2. de oğlan 3.kız tabi menopoz dönemindehamilelik çok güzel bişi birde sezeryn olmasam 5-6 tane doğururdum val
![]()
kısııııııııımmmmm cok dusundum bende ama o kadar kasamayız pırtlar çoçukBen de biraz daha içimde tutup başak burcu yapsam mı diye düşünmüyor değilim![]()
bn hamaratım walla cnmm 2 çeşitim hazır bilem bi kaldı pilaw bide fırınlık bi yemeğim:)))anaaamm :26: ikizlerimiz yorulur ama :26: ara iptal et gelmesinler yada gelirken paket alsınlar![]()