• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

yorma kendını cok guselım ya ..benım annemde hep sen bırak dedı bole olduk sonunda ıste..kızım olsun kulkedısı yapıcam onu anasına benzemesın :27::27:

amın canım cumlemız ınsalaahh...bugune kadar hıc yas mevzuna gırmedık sanırım en yaslı benmıyım yoksa :17:

cık 32 yaşında biri var :1: kimdi hatırlamıyom :27: YAŞLISINIZ SİZZZZ :27:

kızlaaaaaaaaar maşallah kaynatıyonusa bakıyom bn sağlık ocağına gittim bebelerimin kalp atışlarını dinledim içim açıldıı:)))

ewe gldim yemek yapıyom walla akşama misafir geliyo yemeğeee:97:

bende 23 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 2. yolda sanırım anama çekmişim:60::60::60:
birde kızlar bu arada kendi annem 2 oğlan üstüne beni doğurmuş bende ona çekmişim herhalde 2. de oğlan 3.kız tabi menopoz döneminde:60::60::60::49: hamilelik çok güzel bişi birde sezeryn olmasam 5-6 tane doğururdum val:66:

yorma kendını cok guselım ya ..benım annemde hep sen bırak dedı bole olduk sonunda ıste..kızım olsun kulkedısı yapıcam onu anasına benzemesın :27::27:

amın canım cumlemız ınsalaahh...bugune kadar hıc yas mevzuna gırmedık sanırım en yaslı benmıyım yoksa :17:

Ben de biraz daha içimde tutup başak burcu yapsam mı diye düşünmüyor değilim :35::1:

gnl84 temizlik yaparken bi anda doğsa fena olmaz valla doğumu düşününce bi korku sarıyo beni :18:

ayşeciiiiiiik ne kızdırıyo bunlar seni canıım sne bakma onlara :76: bnde çok büyük sayılmam 24 yaşındayım :))
:21::21::21:

banada ayşe gülçin sordu(doğru yazayım kızmasın :9:) bende ona sordum ölee başladı...girilmeseymiş iyiymiş aslında :1: :1:

kızlaaaaaaaaar maşallah kaynatıyonusa bakıyom bn sağlık ocağına gittim bebelerimin kalp atışlarını dinledim içim açıldıı:)))

anaaamm :26: ikizlerimiz yorulur ama :26: ara iptal et gelmesinler yada gelirken paket alsınlar :34:

bende 23 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 2. yolda sanırım anama çekmişim:60::60::60:
birde kızlar bu arada kendi annem 2 oğlan üstüne beni doğurmuş bende ona çekmişim herhalde 2. de oğlan 3.kız tabi menopoz döneminde:60::60::60::49: hamilelik çok güzel bişi birde sezeryn olmasam 5-6 tane doğururdum val:66:

Gülçin bak senden hızlısı var :3:Maşallah Serapcım :nazar: :42:

ne güzel ya ben de çarş. dinlemiştim gümbür gümbürdü,kolay gelsin sana

ne guseeel yapıosun sen bu ısı kalp atısını dınleyıp gelıosun ben daha hıc yapamadım:78:
kolay gelsın sana cok yorma kendını ama
Allah bagıslasın ne guzel bu yasta ıkı bebıs..ben coook tembel cıktım dicemde daha HAzıranda evlendım ben...koca bulma kısmında tembelmısm demekı :27:
Ben de biraz daha içimde tutup başak burcu yapsam mı diye düşünmüyor değilim :35::1:
kısııııııııımmmmm cok dusundum bende ama o kadar kasamayız pırtlar çoçuk:10:

NAZ ikizlerin olacakmış çok güzel bir duygu olmalı ben çok istedim ama tek oldu :emir_bebek:

sağlık ocağında dinleniyormu? ben bilmiyordum da...

Gözün aydın canım :16: ve kolay gelsin..
Valla hamile kadına yemeğe giderken yemeklerini de götürmeli misafirler :21:

Back
X