taam dememıs bakarıs demıs
erkegın ısımı mobılya ya karısmasın babalar karıssalarda sonunda annenın dedıgı olsun amaaan benım esımde butun evın mobılyalarında o olmas ole olmasın bole olmasın ne cok mudahele ettı
Sonuç ne Gem'cim, biz kazanıyos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taam dememıs bakarıs demıs
erkegın ısımı mobılya ya karısmasın babalar karıssalarda sonunda annenın dedıgı olsun amaaan benım esımde butun evın mobılyalarında o olmas ole olmasın bole olmasın ne cok mudahele ettı
ÖrtmenimBi soru sorcam
Ben oda almıcam şimdi park yatak alcam, 3 yaşına kadar kullanılıyormuş onlar..
Neyse.. Diyorum ki 3 yaşında falan birlikte gidip alalım, hani kendi tercih edebilsin, bazıları yakınlarım da diyor ki anlamaz tercih edemez o yaşta..
Doğrusu nedir bu durumun :26:
cnm araba kullanan hatunlar için 0+ bence alınmalı, napcez çucuğu kundağa sarıp, arka koltuğa mı atıcez![]()
Oo süper sevindim bu durumayok öle bişi diyim kibarca...
bak sitede yaşca büyük çocukları olanlarda var onlard yorumlasın...
benim küçük öğrencilerden ve komşu çocuklardan gördüğüm kadarıyla 2-2bucuk yaşında zaten ben bunu giycem-giymicem diyerek çocuk seçim yapmaya başlıyor.
hatta kışın yazlık kıyafet yazın kışlık kıyafet giyme isteği en çok görülen inatlaşma durumu...
çocuğun benliği oluşmaya başlıyor...
zaten anne olarak 2-3 model sen sececeksin. çocukta onlardan birini sececek. yine belirleyici sensin.
ama çocuk o yaşlarda tercih yapmaya başlıyor...
ben de seninle aynı görüşteyim park yatak aldım. 60*120 aldım ki 120 cm olan 6 yaş öğrencim az...
yani 3 değil 4-5 yaşa kadarda park beşik kullanılabilir.
benim düşüncem yatağın altına bi sunta kestirip yatağı desteklemek...
bende tayinciyim. düzenli bi eve gecene kadar park beşikte idare etsin...
canım bende araba kullanıyorum ama işallah ücretsiz alıp evde olacağım... bide ilçedeyim eşimin eve gelmesi yada benim çarsıya inmem 3 dk.
o yüzden bana gereksiz ama dediğinde haklısın bebeki alıp gezecekseniz-bakıcıya siz götürecekseniz küçük oto koltuğu gerekebilir...
cnm araba kullanan hatunlar için 0+ bence alınmalı, napcez çucuğu kundağa sarıp, arka koltuğa mı atıcez![]()
kızlar gezmek için e bebek mağazasına gittim bugun ve parkbeşik alarak çıktım
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
biliyorsunuz ankaranın altını üstüne getirdim gezdim durdum. kraft cikko baktım ama bu yatağı aldım herşeyi yeterli geldi. tayinci olunca katlanması işime geldi. çok pahalı olmasına ve marka ismine para vermek istemedim. zaten bu beşik kapış gidiyormuş. aldım vallasallanıyor 60*120 tasıması kolay...
kızlar 15 dk önce ilk defa bebeğimi hissettim...
6-7 defa pıt pıt etti.
hatta dayısının elini koydum göbüşüme oda hissetti
ayyyy
ne güzellll![]()
prenseslerine oda yapmayı düşünen anneler için arkadaşımın kızının odasından resimler eklemek istedim. Arkadaşım yurt dışından sipariş vermişti yanlış hatırlamıyorsam,sade ama çok şık
Eki Görüntüle 157707 Eki Görüntüle 157706
günaydın herkese ,
bende böyle bişey beğenmiştim ama çok pahalıydı ya zaten bizde konar göçeriz o yüzden park yatak alacaz da o da kışın soğuğu çok geçiriyo çok zor karar vermek...
günaydın kızlarr, gobus bebek odası güzelmiş, bakalım bizler neler yapabilcez. ben daha gezmedim bile sadece netten bakınıyorum şu anda ama o bile heyecanlandırıyozaten herşeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum bende bişeyler de eksik kalsın . meleklerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler de
kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ya da ne zaman olucaksınız