• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

taam dememıs bakarıs demıs:27::27:
erkegın ısımı mobılya ya karısmasın babalar karıssalarda sonunda annenın dedıgı olsun amaaan benım esımde butun evın mobılyalarında o olmas ole olmasın bole olmasın ne cok mudahele ettı

Sonuç ne Gem'cim, biz kazanıyos :65::65::65:

Örtmenim:3: Bi soru sorcam :3:

Ben oda almıcam şimdi park yatak alcam, 3 yaşına kadar kullanılıyormuş onlar..
Neyse.. Diyorum ki 3 yaşında falan birlikte gidip alalım, hani kendi tercih edebilsin, bazıları yakınlarım da diyor ki anlamaz tercih edemez o yaşta..
Doğrusu nedir bu durumun :26:

yok öle bişi diyim kibarca...
bak sitede yaşca büyük çocukları olanlarda var onlard yorumlasın...

benim küçük öğrencilerden ve komşu çocuklardan gördüğüm kadarıyla 2-2bucuk yaşında zaten ben bunu giycem-giymicem diyerek çocuk seçim yapmaya başlıyor.
hatta kışın yazlık kıyafet yazın kışlık kıyafet giyme isteği en çok görülen inatlaşma durumu...

çocuğun benliği oluşmaya başlıyor...
zaten anne olarak 2-3 model sen sececeksin. çocukta onlardan birini sececek. yine belirleyici sensin.
ama çocuk o yaşlarda tercih yapmaya başlıyor...

ben de seninle aynı görüşteyim park yatak aldım. 60*120 aldım ki 120 cm olan 6 yaş öğrencim az...
yani 3 değil 4-5 yaşa kadarda park beşik kullanılabilir.
benim düşüncem yatağın altına bi sunta kestirip yatağı desteklemek...
bende tayinciyim. düzenli bi eve gecene kadar park beşikte idare etsin...

cnm araba kullanan hatunlar için 0+ bence alınmalı, napcez çucuğu kundağa sarıp, arka koltuğa mı atıcez:27:

canım bende araba kullanıyorum ama işallah ücretsiz alıp evde olacağım... bide ilçedeyim eşimin eve gelmesi yada benim çarsıya inmem 3 dk.
o yüzden bana gereksiz ama dediğinde haklısın bebeki alıp gezecekseniz-bakıcıya siz götürecekseniz küçük oto koltuğu gerekebilir...

yok öle bişi diyim kibarca...
bak sitede yaşca büyük çocukları olanlarda var onlard yorumlasın...

benim küçük öğrencilerden ve komşu çocuklardan gördüğüm kadarıyla 2-2bucuk yaşında zaten ben bunu giycem-giymicem diyerek çocuk seçim yapmaya başlıyor.
hatta kışın yazlık kıyafet yazın kışlık kıyafet giyme isteği en çok görülen inatlaşma durumu...

çocuğun benliği oluşmaya başlıyor...
zaten anne olarak 2-3 model sen sececeksin. çocukta onlardan birini sececek. yine belirleyici sensin.
ama çocuk o yaşlarda tercih yapmaya başlıyor...

ben de seninle aynı görüşteyim park yatak aldım. 60*120 aldım ki 120 cm olan 6 yaş öğrencim az...
yani 3 değil 4-5 yaşa kadarda park beşik kullanılabilir.
benim düşüncem yatağın altına bi sunta kestirip yatağı desteklemek...
bende tayinciyim. düzenli bi eve gecene kadar park beşikte idare etsin...
Oo süper sevindim bu duruma :21:

canım bende araba kullanıyorum ama işallah ücretsiz alıp evde olacağım... bide ilçedeyim eşimin eve gelmesi yada benim çarsıya inmem 3 dk.
o yüzden bana gereksiz ama dediğinde haklısın bebeki alıp gezecekseniz-bakıcıya siz götürecekseniz küçük oto koltuğu gerekebilir...

Evet cnm anneme ablama oraya buraya gidiom, şart bana:49:

kızlar gezmek için e bebek mağazasına gittim bugun ve parkbeşik alarak çıktım
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

biliyorsunuz ankaranın altını üstüne getirdim gezdim durdum. kraft cikko baktım ama bu yatağı aldım herşeyi yeterli geldi. tayinci olunca katlanması işime geldi. çok pahalı olmasına ve marka ismine para vermek istemedim. zaten bu beşik kapış gidiyormuş. aldım valla:52: sallanıyor 60*120 tasıması kolay...

baktınız mı beşike???

bende kaçar... Allahın izniyle yarın yolcuyuz. eve döneceğiz...

ii geceler annelerrr!!!ve onların minik melekleri!!!

Son düzenleme:
kızlar gezmek için e bebek mağazasına gittim bugun ve parkbeşik alarak çıktım
VIB Çok Fonksiyonlu Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

biliyorsunuz ankaranın altını üstüne getirdim gezdim durdum. kraft cikko baktım ama bu yatağı aldım herşeyi yeterli geldi. tayinci olunca katlanması işime geldi. çok pahalı olmasına ve marka ismine para vermek istemedim. zaten bu beşik kapış gidiyormuş. aldım valla:52: sallanıyor 60*120 tasıması kolay...

gusel gunlerde kullanın ınsallah:nazar:

günaydın kızlar...haftasonu kimsecikler yok....

ben park yatakları sevmem ama senin ki çok hoş görünüyor keramos güle güle büyüsün bebişin onda rengide kırmızıysa süper kızım olsaydı bende kırmızı alcaktım.........

$buyuk.webp

bende bu modelden istiyorum ama başka renk hem büyüyorda sadece yatak alıcam oda tkımı düşünmüyoruz şimdilik artık o büyüyünce....ama bu yatakta bi oda takımı kadar pahalı.....
yatağı uyku seti cibinliği içinde 850 dedi sizce çok mu normal mi....:27:

kızlar 15 dk önce ilk defa bebeğimi hissettim...
6-7 defa pıt pıt etti.:69:

hatta dayısının elini koydum göbüşüme oda hissetti

ayyyy
ne güzellll:nazar::69::49::emir_bebek:

gözün aydın keramos süper bi duygu :69:
park yatağınızı güle güle kullanın. bizde buna benzer alıcaz.

oto koltuğu ve araba konusunda bizde çok kararsızız. almışken 1 kere almak çok para vermemek istiyoruz. her türlü kullanıma uygun olmalı bakalım napıcaz :44:

prenseslerine oda yapmayı düşünen anneler için arkadaşımın kızının odasından resimler eklemek istedim. Arkadaşım yurt dışından sipariş vermişti yanlış hatırlamıyorsam,sade ama çok şık

$39030_413501007908_677187908_4651988_2988751_n.webp $39114_413500972908_677187908_4651984_7305834_n.webp

Son düzenleme:
devamını ekleyemedim bir türlü,kalsörün içine giriyorum resim yok halbuki var daha sonra tekrar deneyeyim :84:

günaydın herkese ,
bende böyle bişey beğenmiştim ama çok pahalıydı ya zaten bizde konar göçeriz o yüzden park yatak alacaz da o da kışın soğuğu çok geçiriyo çok zor karar vermek...

prenseslerine oda yapmayı düşünen anneler için arkadaşımın kızının odasından resimler eklemek istedim. Arkadaşım yurt dışından sipariş vermişti yanlış hatırlamıyorsam,sade ama çok şık

Eki Görüntüle 157707 Eki Görüntüle 157706

günaydın herkese ,
bende böyle bişey beğenmiştim ama çok pahalıydı ya zaten bizde konar göçeriz o yüzden park yatak alacaz da o da kışın soğuğu çok geçiriyo çok zor karar vermek...

malesef çok pahalı, bizde park yatak alıcaz ev küçük zaten. sağlık-sıhhat-huzurumuz yerinde olsun yeter ki ,bunlar da olmazsa olmaz değil.

günaydın kızlarr, gobus bebek odası güzelmiş, bakalım bizler neler yapabilcez. ben daha gezmedim bile sadece netten bakınıyorum şu anda ama o bile heyecanlandırıyo:66: zaten herşeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum bende bişeyler de eksik kalsın . meleklerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler de :49:
kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ya da ne zaman olucaksınız

kızlaaar günaydın:9

gobus oda çok gzl bnde o boyda mobilya beşik düşünüyorum çok gzl gözüküyo ama kaç yaşa kdr yatar acaba bebişler o yatakta?

günaydın kızlarr, gobus bebek odası güzelmiş, bakalım bizler neler yapabilcez. ben daha gezmedim bile sadece netten bakınıyorum şu anda ama o bile heyecanlandırıyo:66: zaten herşeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum bende bişeyler de eksik kalsın . meleklerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler de :49:
kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ya da ne zaman olucaksınız

canım ben pazartesi olcam sağlık ocağından hemşirem 14 mart gel demişti bana ozamanda 19 haftalık olacağım....sende bir uğra sağlık ocağına....

Back
X