• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlarr, gobus bebek odası güzelmiş, bakalım bizler neler yapabilcez. ben daha gezmedim bile sadece netten bakınıyorum şu anda ama o bile heyecanlandırıyo:66: zaten herşeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum bende bişeyler de eksik kalsın . meleklerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler de :49:
kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ya da ne zaman olucaksınız

amin ilknazcım,evet herşey 4/4 lük olcak diye bişey yok elimizden geldiğince,gücümüz yettiğinde olacak. yeter ki sağlıkla gelsinler :34:
ben 20.haftamda olucam ilk dozu, 1 ay sonrada 2.doz olucakmışım.

kızlaaar günaydın:9

gobus oda çok gzl bnde o boyda mobilya beşik düşünüyorum çok gzl gözüküyo ama kaç yaşa kdr yatar acaba bebişler o yatakta?

günaydın nazcım, 4-5 yaşa kadar rahat yatarlar diye düşünüyorum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir.

10 dk sonra mesaim bitiyor. 1 de doktor teyzemisle randevumuz var :52:

amin ilknazcım,evet herşey 4/4 lük olcak diye bişey yok elimizden geldiğince,gücümüz yettiğinde olacak. yeter ki sağlıkla gelsinler :34:
ben 20.haftamda olucam ilk dozu, 1 ay sonrada 2.doz olucakmışım.

günaydın nazcım, 4-5 yaşa kadar rahat yatarlar diye düşünüyorum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir.

10 dk sonra mesaim bitiyor. 1 de doktor teyzemisle randevumuz var :52:
hadi hayırlısı cnm bnm:)

hadi hayırlısı cnm bnm:)

canım bende o parmaklılklı besıklerden kullandım 10 aydan sonra kullanılmıyor sonra park yataga gectımm
oglum dıger besıkten asagıya atlamaya calısıyordu
sımdıde park yataktan atlıyor uyanır uyanmaz ayaga kalkıyor ınmeye calısıyor

parmaklıklı olanlar hareketlı olunca hıc kullanıslı olmuyor anlayacagınız

gece uyurkende cok donuyorlar o yuzden park yatagı cok genıs aldım

kızlar 15 dk önce ilk defa bebeğimi hissettim...
6-7 defa pıt pıt etti.:69:

hatta dayısının elini koydum göbüşüme oda hissetti

ayyyy
ne güzellll:nazar::69::49::emir_bebek:

ne güzelllllll.. çok sevindim adına. sen kaç haftalıksın? ben de 17 haftalık oldum çok mu erken bılmıyorum ama sabırsızlıkla hissetmeyi bekliyorumm:):49:

Tünaydın cici anneler :3::3:

Doktor amcamızdan yeni geldik :16:
Güzel kızım büyümüş 310 gr olmuş, herşey yolundaymış, p.tesi radyolojiye gideceğim 2. düzey ultrason için..
İnanılmaz hareketliydi yine, bi de ağzını balık gibi açıp kapaması yok mu bitirdi bizi çocukum :69::69:

Son düzenleme:

Güzel kızım büyümüş 310 gr olmuş, herşey yolundaymış, p.tesi radyolojiye gideğim 2. düzey ultrason için..
İnanılmaz hareketliydi yine, bi de ağzını balık gibi açıp kapaması yok mu bitirdi bizi çocukum :69::69:

:16::16::16::16::16::16:

Bizde Pazartesi gidicez çucukumuzu görmeye :69:

Güzel kızım büyümüş 310 gr olmuş, herşey yolundaymış, p.tesi radyolojiye gideceğim 2. düzey ultrason için..

Maşallah cimcimeye kıpır kıpır demek çok hamarat olcak annesi büyüdüğünde :1::1:

herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim.....ne kadar büyümüş maşallah....:nazar:
offf ben cumayı beklicem radyoloji için....:27:

herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim.....ne kadar büyümüş maşallah....:nazar:
offf ben cumayı beklicem radyoloji için....:27:

P.tesi gidicem ama randevu vericekler daha.. Umarım uzun bir aralık olmaz..
Günlerimiz bir sonraki randevuları beklemekle geçiyor :69::52:

şimdiden odalar bakılmaya başlanmış

ne güzel yaa bende bakıyorum bakıyorum

dün converse ayakkabı aldım kızımaa :1::1:

biras biriksinler resim eklerim yinee;)

:49:

cnm kısımmm artık göbeğimde su dalgaları yapmaya başladı

kıpırdarken göbeğim aşağı yukarı hareket ediyor

çok gülüceğim geliyor ozaman

salı günü kızımı görmeye gidicem:69:

randevum var:98:

renkli ultrasyon ne zaman çekiliyo kızımın tipini çok merak ediyorum :26:

P.tesi gidicem ama randevu vericekler daha.. Umarım uzun bir aralık olmaz..
Günlerimiz bir sonraki randevuları beklemekle geçiyor :69::52:

canım bana ayın 3 de 18 martı verdiler hakkaten bekle anam bekle....

şimdiden odalar bakılmaya başlanmış

ne güzel yaa bende bakıyorum bakıyorum

dün converse ayakkabı aldım kızımaa :1::1:

biras biriksinler resim eklerim yinee;)

:49:

cnm kısımmm artık göbeğimde su dalgaları yapmaya başladı
kıpırdarken göbeğim aşağı yukarı hareket ediyor
çok gülüceğim geliyor ozaman
salı günü kızımı görmeye gidicem:69:
randevum var:98:

renkli ultrasyon ne zaman çekiliyo kızımın tipini çok merak ediyorum :26:

hayırlı olsun cicişleri canım....

kimse benim yatağıma yorum yapmadı.....:14::14::14:

renkli ultrason dediğin 3 boyutlu ultrason görüntüsü olmuyor mu....ben her gittiğimde ilk siyah beyaz sonra renkliye geçirip gösteriyor bize....renkli dediğimde turuncu bir görüntü oluyor.....

maş.. cnm nazar değmesin

balık ağızlı cimcimene:)

renkli ultrason dediğin 3 boyutlu ultrason görüntüsü olmuyor mu....ben her gittiğimde ilk siyah beyaz sonra renkliye geçirip gösteriyor bize....renkli dediğimde turuncu bir görüntü oluyor.....

evet turuncu renkli olan cnm

hangi yatağına yorum yapmadık cnm ben bişi görmedim :19:

Son düzenleme:

Oyy oyy bana da 15 gün sonrasına verirler o zaman randevuyu, off çokmuş yahu :25:

Yatak güzelmiş canım, heyecandan ilk okuduğumda yorum yapmayı unutmuşum :17:
Ama tek yatağa göre biraz pahalı değil mi, dediğin gibi nerdeyse oda fiyatına :86:
maş.. cnm nazar değmesin

balık ağızlı cimcimene:)
Amin canım, sağ ol:97:

örb arkadaşlar...
turkuzm bence yatak çok pahalı ya az daha zorlasana oda fiyatı! güzel görünüyor ama bana fazla geldi...

bugün bizim çıkmaya başladığımız gün... yani yıldönümüz. gittik bebeğime bir sürü şey aldık... sonra yemek yedik geldik. hava güzel demişsiniz ama burası halen buz gibi....

gem senin battaniyenin ipinden de aldım bakalım elimdeki yelek bitsin becerebilecek myim?

masallah kuzuma buyumus yaptıgın tepsıler ıse yarıyo bak ıste :9:
benı radyolog aradı bugun(tanıdık ya o da) nıye gelmedın bekledım dedı..bende kocemle gelıces carsamba dıdım ..carsamba yokmus persembe gıdıces ..bu hafta ona gıdıcegıme gore drumuza gıtmem bı sonrakı haftada dr a gıderım...ıste bole herhafta goruyorum çoçuuumu :16:

örb arkadaşlar...
turkuzm bence yatak çok pahalı ya az daha zorlasana oda fiyatı! güzel görünüyor ama bana fazla geldi...

bugün bizim çıkmaya başladığımız gün... yani yıldönümüz. gittik bebeğime bir sürü şey aldık... sonra yemek yedik geldik. hava güzel demişsiniz ama burası halen buz gibi....

gem senin battaniyenin ipinden de aldım bakalım elimdeki yelek bitsin becerebilecek myim?

ya kızmayın bana kucuklerınden aldım gosterdım hepınıze ama bugun bı arkadasla karsılastım bebegı var bı baktım arabada dut battanıye ama en buyuklerınden nası guseeeeeeelllllllllllll..benımkı bıtmek uzere sımdı bıde buyuklerden orcem...cunku ıkıye katlamıs battanıyeyı bebegın altına yaymıs bebek arabasında yatak gıbı olmus kalın ve pufuduk...nasılsa cabuk bıtıo bıde onlardan orersınız sızde :9:

Back
X