• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

zamanla yukarı cıkıyo bebısın merak etme..alttan olculuyo her seferınde

dr.beni üstten ölçüyo doğru mu acaba siirtdeyim ben pek alttan bakmıyorlar burda daha önce bi kaybım var ama o rahim yetmezliği diildi kızamıkçıktan dolayı 13. haftadA kürtaj olmuştum ben yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince sen normal hayata devammı

elimde 3,5 luk bir şiş var ama 4 numarada olur! 5 büyük gelebilir eve bir de düşünüyorum bir ilmek yapsam 5 numara şiş sıkışır iice... sağol gem battaniye yardımın için inş. becerebilirim...

herkese ii akşamlar arkadaşlar... bebişlerinize ii bakın... ben kocamla ilgileneyim azcık:69:
halledersın kolaycacık :31:

ıyı aksamlar sana ıyı bak kendıne

benım koca hala yok :5:

dr.beni üstten ölçüyo doğru mu acaba siirtdeyim ben pek alttan bakmıyorlar burda daha önce bi kaybım var ama o rahim yetmezliği diildi kızamıkçıktan dolayı 13. haftadA kürtaj olmuştum ben yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince sen normal hayata devammı

ustten olculdugunu duymadım hıc :26:
kaybın ıcın cok uzuldum saglıcakla al bebegını kucagına ınsallah...
cok yormuyorum kendımı ..kılo alma dıdı drum..bıde bole 25 dklık fılan yuruyusler yok ..az yuruyup dınlenıyorum bole gecıyo...ama sureklı yatıs yok..benımkı tedbır sadece

ustten olculdugunu duymadım hıc :26:
kaybın ıcın cok uzuldum saglıcakla al bebegını kucagına ınsallah...
cok yormuyorum kendımı ..kılo alma dıdı drum..bıde bole 25 dklık fılan yuruyusler yok ..az yuruyup dınlenıyorum bole gecıyo...ama sureklı yatıs yok..benımkı tedbır sadece

bilmiyorum ki benimki üstten ölçüyor aslında dr.da bana sürekli yat demedi ama çok korkuyoruz başta eşim çok endişe ediyor çünkü bebek resmen baskı yapıyo rahmime

bilmiyorum ki benimki üstten ölçüyor aslında dr.da bana sürekli yat demedi ama çok korkuyoruz başta eşim çok endişe ediyor çünkü bebek resmen baskı yapıyo rahmime

haklısın korkmakta benımkıde korkudan zaten ..Allah yardımcınız olsun...yat tabı sonu guzel olsun..baska bı dr a gıtme sansın varmı

haklısın korkmakta benımkıde korkudan zaten ..Allah yardımcınız olsun...yat tabı sonu guzel olsun..baska bı dr a gıtme sansın varmı

topu topu 3 dr var zaten birini hiç önermiyorlar öbür 2 sine gdiyorum inan 4 aydır ilişkiye bile grmedk korkudan Allahım tamamına erdirsin inşallah hamileliklerimizi

topu topu 3 dr var zaten birini hiç önermiyorlar öbür 2 sine gdiyorum inan 4 aydır ilişkiye bile grmedk korkudan Allahım tamamına erdirsin inşallah hamileliklerimizi

9 ay yatanlar sadece tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkanlar var sukretmelısın yıne halıne...dr una guvenmekten baska sansın yok

slm kızlar nasılsınız nurum ne olmuş anlamadım ben benide doktor alttan muayene etmedi hiç gereklimki eğer öyle bişey varsa bu sefer uçarım ben doktora zaten tetanoz aşısınıda söylemedi bana ordan bi uyusum

9 ay yatanlar sadece tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkanlar var sukretmelısın yıne halıne...dr una guvenmekten baska sansın yok

tabi canım şükürler olsun bir gün bile neden ben demedim dememde kurban olduğum Allahım herşeyin en iyisini bilir

slm kızlar nasılsınız nurum ne olmuş anlamadım ben benide doktor alttan muayene etmedi hiç gereklimki eğer öyle bişey varsa bu sefer uçarım ben doktora zaten tetanoz aşısınıda söylemedi bana ordan bi uyusum

ben kac kere yazdım burdan rahım agzınızı olcturun dıye gormedınmı hıcç....muhtemelen dr un olcmustur senın haberın yoktur..ama alttan olcum gerekıo benım bıldıgım
benım pımpırıklı bı arkadasım var sordu da nedır bu dıye gır sen konuya

meraba hamişler bende 14 haftalık hamileyim 2010 aralık çatlaklar için herhangi bi ilaç yada yağ kullanıyor musunuz?

ben kac kere yazdım burdan rahım agzınızı olcturun dıye gormedınmı hıcç....muhtemelen dr un olcmustur senın haberın yoktur..ama alttan olcum gerekıo benım bıldıgım
benım pımpırıklı bı arkadasım var sordu da nedır bu dıye gır sen konuya

haberim yoktu canım ama dediğin gibi mutlaka ölçmüştür illa alttan ölçlüyorsa ozaman ölçmemiştir ama artık usg de yukardan bakıyorlar herşeye

hosgeldın sekerım :3::3:

gesdınmı bugun ben bıle gezdımmm butun gun ...oda takımımızı begendım sanırım :97:

haberim yoktu canım ama dediğin gibi mutlaka ölçmüştür illa alttan ölçlüyorsa ozaman ölçmemiştir ama artık usg de yukardan bakıyorlar herşeye

benım sorun oldugu ıcın alttan olcmustur belkı ..nurun da ustten bakmıslar ılk defa duydum ama .sende cok sukur sorun yok..olcmustur sana soleme geregı duymamıstır sorun yok nasılsa :34:

Nası bişe beğendin cnm?

Ben sadelerden hoşlanıom :)))

beyaz buda ama sıfonyerın alt cekmecesınde ,gardolabın alt kosesınde,yatagın bı kosesınde sarılı kahverengılı aslan kafası var cok sırın ...aslan olcaklar ya :9: daha eklememısler nete foto yok..halısı perdesı ve yatak kenarlarıda yapmıslar aynı desenden bayıldım :97:
havuc dıye bır marka bılmıorum heryerde varmı nası bı marka bu ama yegenıme almıstık cok memnunlar

Back
X