• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ayy kızlar ben yine grip oluyorum yaaa offff bırakmıyor yakamı lanet hastalık offf...

ben bir tepsi alayım derken? tepsi ne?

valla ben zırlağımdır aysegulcin başağım falan ama hiç bir zaman galip değilim zora geliyim ağlamak çözümüm olur.

yiyeceğe tepsi diyoruz ya :1: bu arada bnde pek güzel ağlarım :27: herşeye her yerde :82:

ayy kızlar ben yine grip oluyorum yaaa offff bırakmıyor yakamı lanet hastalık offf...
dinlenemiyorsun ya sen turkuazm çalıştığın için bence ondan tekrar nüksetti.. gribin en ii ilacı dinlenmek çünkü.
yiyeceğe tepsi diyoruz ya :1: bu arada bnde pek güzel ağlarım :27: herşeye her yerde :82:

nerelisin ki sen? yada bölge ile alakası yok tamamen senle alakalı sen mi tepsi diyorsun?

dinlenemiyorsun ya sen turkuazm çalıştığın için bence ondan tekrar nüksetti.. gribin en ii ilacı dinlenmek çünkü.

nerelisin ki sen? yada bölge ile alakası yok tamamen senle alakalı sen mi tepsi diyorsun?

Ankaralıyım da :1: sitede öle diyoruz canı çeken olur die :27:

sağolasınız kızlar evet dinlenmek nerde....
kız tepsi ne bilmez misin?
çay tepsileri yok mu onlara doldur yiyeceği olsun tepsi...:)

Ankaralıyım da :1: sitede öle diyoruz canı çeken olur die :27:
o muhabbeti ben kaçırmışım....
sağolasınız kızlar evet dinlenmek nerde....
kız tepsi ne bilmez misin?
çay tepsileri yok mu onlara doldur yiyeceği olsun tepsi...:)

boşken de adı tepsi:1: neyse öğrendim artık tepsi neymiş. benim eşim maraşlı da onlar tepsi diolar mesela öyle bir yemek türü var ayrıntıları vermicem... :66::66::66: öyle bişi mi ki dedim?

merhabalar iki bir hafta yoktum ankarada kar tatili çalışan hamile olarak izinliydim evde denedim giremedim üçlü test iyi çıktı şükür ama ben çok duygusallaştım ağlıyorum herşeye ama ne ağlamak katıla katıla. birde kızlar karnım çok ağrıyor ve sert idrar yolu enfeksiyonu yok gaz mı bilmiyorum yaşayan var mı aranızda

merhabalar iki bir hafta yoktum ankarada kar tatili çalışan hamile olarak izinliydim evde denedim giremedim üçlü test iyi çıktı şükür ama ben çok duygusallaştım ağlıyorum herşeye ama ne ağlamak katıla katıla. birde kızlar karnım çok ağrıyor ve sert idrar yolu enfeksiyonu yok gaz mı bilmiyorum yaşayan var mı aranızda

gözünaydın yeter ki iyi çıksınlar....

ağrı normaldir diye biliyorum sonuçta büyüme oluyor belkide gaz vardır tahminimce....

çok geçmiş olsuuuunnn:43: bnmde oluyor arada mercimek falan gbi bakliyatlardan sora gaz yapıo ondan oluyo.. yada ayağın soğuk kalıosa :34: geçer inşl. bnde perşembe tekrar gdicem 3'lü için bu arada ışın hocaya yeni ultrason cihazı geliyormuş.. çok ii diorlarrr

evet bence de gazdır zeynep o. valla yürümek ii geliyor öyle olduğunda evde bile olsan koridoru git gel bkalım.

kızlaaar çok kötü bi gece geçiriyom wallaa belim ağrıyoo uyuyamadım hiiç 4den beride ayaktayım:(
ufffff ama anannemiz neler almış nelerr görseniz bayılırsınız tam bir çanta szede göstericem hyırlısıyla makinamız bi gelseee:1:

eyvah başladı bel ağrıları demek
ben geçen gece topallıyordum bel ağrısından

kasılmalar kramplar başladı sanırım :18:

makinen gelir gelmes

ooo çabuk ekle bize cnm

merak ettim valla:)

Eki Görüntüle 158780

yeleğimi bitirdim kızlar...nasıl olmuş???

çok şirin olmuş :nazar::nazar:

güle güle giysin oğluşun cnm

deniz geldi aklımaa yeleği görünce

şöyle kumsala uzanıcaksın

ahhh güneşlenicenn

rüyamda görürüm tabi :63:

KIZLAR hello filan nasılsınız:38:

ya bana doktorum tetenozla ilgili birşey söylemedi ne zaman yapılıyor bu aşı size

doktorunuzmu söyledii:28:

ve nereden yapılıyor koldanmı :44:

amin canlarım çok sağolun şu an bile ağrıyor ayşe çok sevindim usg cihazı için eskisi kötüydü çünkü ne zaman gelecekmiş

bu hafta diolar :21:nurten hocanınki gelmiş bi ışın hocanın ki kalmış gelsnde bizde net görelim artık :26:

aynen canımıniçi burda kızlar anlatıyorlardı kendi ultrason sonuçlarını içim gidiyordu inşallah memnun kalırız ve net görürüz eşim de geçen geldi o da beğenmedi görüntüyü

aynen canımıniçi burda kızlar anlatıyorlardı kendi ultrason sonuçlarını içim gidiyordu inşallah memnun kalırız ve net görürüz eşim de geçen geldi o da beğenmedi görüntüyü

bnm eşim de öle doktor anlatıyo kafa sallıyo sonra çıkıyoruz< ben yne hiç bişi anlamadım da görmedmde diyor :52::1::1::1:

eyvah başladı bel ağrıları demek
ben geçen gece topallıyordum bel ağrısından

kasılmalar kramplar başladı sanırım :18:

makinen gelir gelmes

ooo çabuk ekle bize cnm

merak ettim valla:)

çok şirin olmuş :nazar::nazar:

güle güle giysin oğluşun cnm

deniz geldi aklımaa yeleği görünce

şöyle kumsala uzanıcaksın

ahhh güneşlenicenn

rüyamda görürüm tabi :63:

KIZLAR hello filan nasılsınız:38:

ya bana doktorum tetenozla ilgili birşey söylemedi ne zaman yapılıyor bu aşı size

doktorunuzmu söyledii:28:

ve nereden yapılıyor koldanmı :44:

sağlık ocağında yapıyorlar git biran önce ama doktoruna sor bi genelde yapılması gerekiyor...evet sol koldan yapılıyor......

Back
X