• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

neredeyse 20. hafdasınız :26: anaaaaaaammm bn beklmm başka doktora gder sorarım :33:gerçi bize bi defa erkek gibi bi defada kız gibi dedi :1:

yaww biz bu çocuğu çözemedik bizi kandırıyor bir erkek diyor bir kız:) çin takvimin ne diyordu aysegulcin? ben halen çinlilerin takvimindeyim.:32:

yaww biz bu çocuğu çözemedik bizi kandırıyor bir erkek diyor bir kız:) çin takvimin ne diyordu aysegulcin? ben halen çinlilerin takvimindeyim.:32:

her ihtimalde kızdı :1: bi yaş küçük olsamda büyük olsamda 1 ay aşağısı bir ay yukarısı :27: bnm her ihtimalde kızdı çin takvimi :27:

enee seninkinde de yanılşmasınlar fyaa? doktor yanılır çin takvimi yanılmaz:60: hayırlısı bu seferlik erkek seveceğiz.

valla ben çok kız istediğimden ilk dr. inanmak istemedim baya tec. başka bi dr. daha gittim ilk önce büyük ihtimalle erkek dedi sonra erkek erkek bu dedi ama ben bişey göremedim ayrıca baya alışveriş de yaptım fişleride saklıyorum bi umut değiştiririz diye ama erkekimiz geliyo:nazar::nazar: Babamızda rüyasında sarı oğlan görmüş bıcır bıcır sarı oğlan diye seviyo :55:

Back
X