Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo yrn dr günü gemcim sen ben mehtap ve şeyma ii hbrlerle gelelim işlhh :)))
göBÜŞ maş. kızınaa cnmmm
bu aradaa artık 5. aydan itibaren omega 3 alımına önem vermeliymişiz
balık ;ceviz ;ıspanak yemeliyiz ama ben bir tek cevizle besleniyorum:/
meyvede kilo aldırıyor bebeğe sanırım
yaz gelsede yaz meyvelerinden yesek artık yaaa:84:
yuppiii gem beni seviyoteşekkür ederim aynı renk bnm ipimde
![]()
çok güzel oluyo
süslücenizmi
![]()
arkadaşlar ya sizin çin takvimi tuttu mu? dediğiniz gibi istisna durumlar var.çok umutlanmamak lazım..kime çin takvimi baktıysam tuttu inanın.ilk uymayan benim.
evet bende netten uzman tvde izledim bugün 5. ayda beyin çok hızlı gelişiyormuş o yüzden o saydıklarını yemek gerekiyor ceviz hariç gerisini yiyorum ben haftada bir çok şükür....
ahhh ahhh o yaz bir gelse...
yumusaaacık bıde
cok esnıyo aklınızda olsun cektıkce buyuyo
bılmıorum suslıcekmıyım..benım yumaklardan bırı bozuk cıktı dutları kotuydu cokta ıcıme sınmedı yanı bu battanıye o yusden suslemeden bole gunluk kulllanırım sanırım:26:
bnmkide 19.00 da cnm bnde blki gece girerim:)
ewet cnm hatta 21 1 hafta önden gidiyos bizz![]()
maşallah canım maşallah.
ayşe battaniye bende yapıyorum püskül yerine ne düşünüyorsun
evet bende netten uzman tvde izledim bugün 5. ayda beyin çok hızlı gelişiyormuş o yüzden o saydıklarını yemek gerekiyor ceviz hariç gerisini yiyorum ben haftada bir çok şükür....
ahhh ahhh o yaz bir gelse...
yıne bı yemek programı baslamıs sov tv de ..ızlemek ıstemıorum ama dayanamıorum:84:
tnt de ender sarac hamilelikte nası oturmalı kalkmalı nası emzirmeliymişiz onu anlatcakmş... bel ağrıları için...
sağolun kıslar ama ne marifeti bundan önce 2 atkı yapmışlığım var
bunuda annem yeni öğretti kol kesme. yaka nerden biliridim ben
ama tabikide üstündeki tığ işleri anneanne marifetiii..
bu arada ben yatak odası kapı arkasına kanguru yaptırdım...yine anneme tabiykide
bebemin salya bezi ter bezi eldivenleri çorapları tırnak makası tarakı pişik kremi vb. ıvır zıvırları koyucam. aklınızda olsun...
eee agzın bal yesın dıom yok cıkolata yesın dıosun[
yemek programı izlemiyorum birde izlesem nolucak bilmiyorum
galiba benim iştahım açıldı ve cnm hep tatlı çekiyor yaaaa
ben galibaa kilo almaya yeni başlıyıcağımm
:26:![]()
hıcbısı anlamadım bılıomusun:26:hiç birşey kenarı zaten düzeysin düzensiz değil ki ' üzerine sadece bi iki renk katıcam turuncu ile bitince resmini koycam 1-2 de kenarlarına koyduğum tilkinin renginden geçiş yapcamçok yaratıcı olacak
![]()
gem, teşekkür ederim.ben başından beri o tavuktan çıkan şeyi çok zor yiyorum bu yüzden bıldırcın yumurtası yiyorum o biraz daha kolay oluyor. babannem sağ olsun köyden kendi beslediği tavukların yumurtasını gönderiyor taze taze ama ı-ıh 2.lokmada kalıyor. ben 4 .aya kadar folik asite devam ettim. elevite daha yeni başlattı. progestanı da 1 hafta önce son verdik tekrara gerek kalmaz umarım. kullnadığımız ilaçlar şifa olsun napalım herşey bebişlerimiz için.
benim p.tesi sabahları kusmam gelenekselleşti. bu sabah hastane çıkardım. aç karnına gitmem gerekiyordu,hastane de kalabalıktı bunaldım,halsizleştim,tansiyonum düştü çıkardım rahatladım![]()
eee agzın bal yesın dıom yok cıkolata yesın dıosunkız annelerı gusel kılo alır tatlılardan
hıcbısı anlamadım bılıomusun:26:
bende sevmemzaten hanı yarasın dıye zorla tıkıodum ama bugun fecıydı..bızımde kendı tavuklarımız var onlardan en saglıklısından ama olmuyoooben 1 kere bıle kusmadım bulantım bıle olmamıstı o yusden korktum cook ...