• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

o muhabbeti ben kaçırmışım....

boşken de adı tepsi:1: neyse öğrendim artık tepsi neymiş. benim eşim maraşlı da onlar tepsi diolar mesela öyle bir yemek türü var ayrıntıları vermicem... :66::66::66: öyle bişi mi ki dedim?

maraş mı siz nerdesiniz şuan il olarak?

eee agzın bal yesın dıom yok cıkolata yesın dıosun :27:kız annelerı gusel kılo alır tatlılardan :66:

hıcbısı anlamadım bılıomusun:26:

bende sevmemzaten hanı yarasın dıye zorla tıkıodum ama bugun fecıydı..bızımde kendı tavuklarımız var onlardan en saglıklısından ama olmuyooo :5:ben 1 kere bıle kusmadım bulantım bıle olmamıstı o yusden korktum cook ...

hihiih geçlik ateşi ile biraz heyecanlı anlatmışım :69: nese haftaya kadar bekleyinde ekleyimm :17:

yozgattayız.... eşim elbistanlı ailesi orda ama o hep başka yerlerde yaşamış doğduğundan beridir. ailesi oraya gittiğinde de lisesi için ayrılmamış... sen maraştasın sanırım.

evet canım ama ben hep il dışında oluyorum. burda kalamıyorum
neyseki 3 ay sonra tayinciyis...

canım çok doğal ve şık geldi gözüme
tığla üzerine bişeyler işeyebilirsin
çok süper olur yaaa
inan imrendim
bizede örer misin teyzesi:71:

orerııııımmmmmmmm benımkı bıtıo zaten :66:

ben yelek hırka pek sevmorum o yusden sadece battanıye orebılıorum :6:

hihiih geçlik ateşi ile biraz heyecanlı anlatmışım :69: nese haftaya kadar bekleyinde ekleyimm :17:

genc dıo hala ya anne oluyon kocamansın artık sende çüçüksün ama kocamaaan olcan :35:

ben benımkını bırakcam bole bakıyım neler yapcaksınız ona gore karar verırım bende :27:

canım çok doğal ve şık geldi gözüme
tığla üzerine bişeyler işeyebilirsin
çok süper olur yaaa
inan imrendim
bizede örer misin teyzesi:71:
ben tıg tutmayı bıle beceremıyorum :78:
buna ragmen yun aldıgım yerde tıg gordum kırmızı cok guzeldı aldım hemen napıcaksam :9:

orerııııımmmmmmmm benımkı bıtıo zaten :66:

ben yelek hırka pek sevmorum o yusden sadece battanıye orebılıorum :6:

sende benim gibi karışık işleri pek sevmiyorsun
onu bitir yeter yha
sonrada saklarsın
bak annecim, ben ördüm sana dersin.
geçenlerde bende güzel bi life başladım
çok karışıktı halamız bitirdi
yarın eklerim örneği

genc dıo hala ya anne oluyon kocamansın artık sende çüçüksün ama kocamaaan olcan :35:

ben benımkını bırakcam bole bakıyım neler yapcaksınız ona gore karar verırım bende :27:

hiiihihihi iyileşiyim daha neler dicem size ben :1: ankara da olanlar bilir ... kızılayda izmir caddesinn ucunda erdoğan düğme var oraya girip delircem bi dolu örnekler bulcam sizlere :34: bebişim de sağlığımla geliyorum der bana inşallahhh . bende artık güzel şeler duymak istiyorum ya gebeliğimi öğrendiğim gnden beri iyi bi haber alamadım :43:

sende benim gibi karışık işleri pek sevmiyorsun
onu bitir yeter yha
sonrada saklarsın
bak annecim, ben ördüm sana dersin.
geçenlerde bende güzel bi life başladım
çok karışıktı halamız bitirdi
yarın eklerim örneği

hıc sevmem..esım tutturdu ceyızıne ne yaptın barı çoçuuna bsıler yap dıye ole basladım bunada :9:
ekle bakalım nası bısımıs

hiiihihihi iyileşiyim daha neler dicem size ben :1: ankara da olanlar bilir ... kızılayda izmir caddesinn ucunda erdoğan düğme var oraya girip delircem bi dolu örnekler bulcam sizlere :34: bebişim de sağlığımla geliyorum der bana inşallahhh . bende artık güzel şeler duymak istiyorum ya gebeliğimi öğrendiğim gnden beri iyi bi haber alamadım :43:

ıyı ol bebısınde ıyı olsun da ne dersen de buyugum ben kaldırabılırım herseyı :27::27:

nezaman alıcaz sonucları

$adsız 1.webp

çok sevdim bunu bi başlıycam bakalım yapabilecek miyim? pembenin de diplerine bayıldım kız annelerine ...

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Ya kızlar şalgam suyunun bi zararı var mıdır sizce? Soran oldu mu hiçbir bilene..Benim canım istiyo her yemekte, evde de var ama bilmiyorum ki :18:

Back
X